N8 torrent downloader ( SymTorrent v1.50 ) «SIGNED»

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
süper saol. da bi kısaca bilgilendirir misin nasıl indirme yapıcağımız hangi siteden gireceğimiz hakkında ??

Bulduğun Torrent Dosyasını Bu Uygulama iLe Açıyorsun ve İndiriyorsun. İnternette Araştır Torrent Sitelerini Bi Sürü Var :oke:

• Beğen
Tepkiler: adsasdsd

manisaa

manisaa

Üye
arkadaşlar şunu birisi tam manasıyla anlatırsa çok iyi olacak

ahmetdemircim

Üye
....

Cetger

Üye
Arkadaşlar torrent p2p teknolojisi diyebiliriz dosya indirmek için
örneğin hayko cepkin sandık albümü torrenti var elimde 13 kb bunu indiriyorum çift tıklıyorum çift tıklayınca torrent inmeye başlıyor
özelliği ise;
-mevcut hızın 1.5 2 katı hızla indirirsin
-tek tek uğraşmazsın "discography" indirirsen hayatı boyuncaki tüm albüm+konser filan şarkıları geniş bir arşiv
-yer lazım sil tekrar indirirsin
-kitap indirmek döküman indirmekde var
-uygulama oyun vs.
umarım açıklayıcı oldu torrent sitesi lazım ise sanırım piyasadaki en iyisini biliyorum ;) pm atarsanız cevap vereyim
burdan yayınlamak doğru olmaz sanırım :s

cardinalbeat

cardinalbeat

Üye
merhabalar öncelikle paylaşımiçin teşekkür ederim bende c7 var yüklemek istediğim zaman cihazınız sis desteklemiyor diyor ama sis uzantılı bir sürü ıvırz zıvır yükledim nasıl oluyor peki yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekkür ederim

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
dosya uzantisini .sisx/.sis olarak degistirip deneyiniz.

cardinalbeat

cardinalbeat

Üye
teşekkür ederimikinci denememde çalıştı

onr122

onr122

Üye
pc deki torrent gibi çalışıyorsa süper. pcyi açık brakmama gerek kalmaz.ama 4gbden yukarsını yüklemiyorsa pek iş görmez

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
teşekkürler,güzel bir sistem ürünü bence,

pusu6600

Üye
arkadaslar torrenti gösteriyorum looking falan bisi yazıyo doluyo biraz doluyo sonra pat program kapanıyo telefonum c6 01

emorf

Üye
teşekkürler ,güzel bir sistem ürününe benziyor cok sagoll

gogis

gogis

Üye
İşe yaramaz. Upload hızını sonuna kadar kullanıyor. İndirmeye hız kalmıyor. Yinede teşekkürler

akinn007mhmt

Üye
C6-01 de indiremiyorum??

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
ben bu torent ten hiç anlamadm

distakjo

distakjo

Üye
4 gb tan büyük torrent koyduğumda indiremiyorum onun için yapmam gereken bi ayar falan var mı yardımcı olabilir misiniz??
telefonun disk formatı buna uygun değil. tıpkı eski bilgisayarlardaki gibi. Yani FAT ya da FAT32 olarak formatlama sadece 4 gb a kadar izin verir. Eğer telefon hafızasının formatı ntfs olsaydı o zaman 4 gb tan büyük dosya yüklenebilirdi. Sadece torrent için geçerli değil bu. 4 gb tan büyük bir dosya da (mesela film) atamazsın telefona.

venusutarit

venusutarit

Üye
Benim N8 Anna da çalıştıramadım torrent gösterince praogam kendini kapatıyro

boyabatlı

boyabatlı

Üye
nasıl kullanacağım

emre.koc

emre.koc

Üye
sağol arkadaşım.