N8 the end ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cardanadam

cardanadam

Üye
ya herkezde androide geçiyor fiyatı yükselecek ben alamıyacam bu seferde:( arkadaşlar durun geğiştirmeyin bakın anna çıktı :D çaktırmayın

seyfipasa

seyfipasa

Üye
iphone n8 tatmin etmediyse başka yol yok :)

SilentOne

SilentOne

Üye
neyse aga n9 u bekle bn para bile hazırladım n9 için :D

WeiLSiDe

WeiLSiDe

Üye
    Konu Sahibi
neyse aga n9 u bekle bn para bile hazırladım n9 için :D

Bu sene aldığım 4 üncü tel bu ya.. Artık hiç bişey tat vermiyo hepsinin bi açığı bi gıcık tarafı var. Galiba yavaş yavaş teknoloji manyağı oluyoruz. 3210 umla çok mutluydum oysa hey gidi günler şimdi teknoloji harikası cihazlar kesmiyoo. Peki seneye ne cıkacak uçan telefon mu? :bilmm

halidgiray

halidgiray

Üye
Herkese merhaba n8 i 750 tl ye sattım. Telefoncular 550 ile 600 arası eder diyo ayar oldum. :bangin: Herneyse verdim gitti bi arkadaşa.. Şimdi şunu sormak istiyorum sizlere acaba n9 u beklesem mi yoksa iphone mi almalıyım :bilmm Yada sizlerin önerilerine kulak vereyimTelden beklentim;-Klavyesi kullanışlı olcak (Paso sms ve mail yazıyorum)-Dokunmatiği kaliteli olcak.-Hızlı olcak ve şarjı en az 2 gün gidecek..Bunun dışında oyun uygulama vs umrumda değil. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler.Not: Android kullanmak istemiyorum
eğer öyle diyosan 3 veya 4 farketmez senin aradığın iphone. Ama iphonedan nefret ederim çünkü küstah, diğer telefonlarla bağlantı kurmuyo, sadece apple ürünleriyle bağlantı kuruyo. tabiyki program yelpazesi çok geniş ve özel bi dünyası var. Basında çıkan iphone gittiği yerlerde sanal iz bırakıyomuş haberleri zaten salakça, n8 veya 3310 kullananlar takip edilemiyomu yani..

pRime.

pRime.

Üye
N9'u bekleyin derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt