N8 the end ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serinaga

serinaga

Üye
Bence kafa nereye biz oraya, neyi istiyorsan hemen git al derim ... Sonu yok bu işin ...

cardanadam

cardanadam

Üye
onlar ne varsa telefon hafızasına yüklüyorlar ondan sonra telefon kasıyo diyolar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
<br />
<br />
bizim otelde bi eleman var onunda var n8 herkese diyo almayın falan diye bende dedimki niye böyle diyorsun sebep göster çıkardı telefonu ekran çalışmıyor dedi bende benim teli çıkardım benimde;)aymak gibi akıyor dedim adam dondu kaldı. ;)
O n8 çakma olmasın sakın

cardanadam

cardanadam

Üye
bir nokia dan daha iyisi yine nokia

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bi fikrim yok bu arada otobüsdeyim demin telefon yere düştü içim cız etti hemen aldım yerden Allah'tan silikon kılıfı var hala taş gibi çok şükür...

cardanadam

cardanadam

Üye
n8 çakma varmı ya

karasahinemre

Üye
androidli çin malı var :)

engin_erg

engin_erg

Üye
bence bekle derim n9 taraftarıyım n9 geldiğinde bi bak nasıl gerçekten sandığımız gibi mi iphone falan sallar atar mı yoksa eş değer mi bi gör sonra karar ver daha iyi olur

WebStyle

WebStyle

Üye
600 TL mi dediler. Telefoncuları N8'i satmak şu an için resmen enayiliktir. Eş dost yakın çevredekilere satmak çok daha mantıklı. Siz arkadaşınıza satarak en iyisini yapmışsınız..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Herkese merhaba n8 i 750 tl ye sattım. Telefoncular 550 ile 600 arası eder diyo ayar oldum. :bangin: Herneyse verdim gitti bi arkadaşa..
Şimdi şunu sormak istiyorum sizlere acaba n9 u beklesem mi yoksa iphone mi almalıyım :bilmm
Yada sizlerin önerilerine kulak vereyim
Telden beklentim;
-Klavyesi kullanışlı olcak (Paso sms ve mail yazıyorum)
-Dokunmatiği kaliteli olcak.
-Hızlı olcak ve şarjı en az 2 gün gidecek..

Bunun dışında oyun uygulama vs umrumda değil.
Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler.

Not: Android kullanmak istemiyorum

şarjı 2 gün gitcek N8 den iyi bulamazsın şuan hızlı bi telefon arıyosan :ehe anca E6 tarzı telefonlar alırsan şarj uzun gider

Anußis

Anußis

Üye
n8 i şimdi satmak mantıklı değil bence gelecek sene marta kadar falan rahat götürür ama bakalım eğer n9da yorumlar iyiyse problemsizse aralık civarı geçeriz

kutokuari

kutokuari

Üye
Kardeşim senin ellerine gidecek telefon E6'dır gerisi tırı vırı hem dokunmatik sağlam hem camera iyi hemde klavye oldukça rahat kullanım olanağı sunuyor araştır git gör derim...:oke:

uribaju

uribaju

Üye
hayırlı olsun bence 1-2 ay bekle ozaman piyasa belli olur istediğini alırsın..yeni çıkan telefonlarında incelemeleri elinde olur analizini yaparsın :oke:

saruman_me

saruman_me

Üye
hiç düşünmeden n9 al akadaşım inan sana asla keşke dedirtmez:oke:

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
sıkıldıysan bir telefondan onu kullanmaya çalışmak ızdırap gibi oluyor arkadaşım eminim bence suan telefon alma alacaksan 20 kağıtlık birşey al. n9u bekle derim suan nokia birçok modelde indirime gidiyor elindeki stoğu tüketmek için n9da bildiğim kadarıyla yakında çıkartılacak piyasaya.biraz dayanırsan bence n9a konabilirsin :)

nonamex

Üye
Bir kac ay idare edip N9 almaniz sizin icin en iyisi olur.

cardanadam

cardanadam

Üye
herkez n9 demiş bendemi alsam ne:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt