pcwolf
Üye
wave forumuna giriyosun saçma sapan yorum yapanları görmüyosun o zaman yalan söluyosun,şimdi burda adlarını söyletme bana
bambaska bişey nedir? 12 mpx kameramı ,hdmi mi ne??symbianmı??
Arkadaş kamera konusunda haklı Xperia 5 çekiyor N8 12
Sen N8 ile çekilmiş foto/video gördünmüde konuşuyorsun bilmeden
bravo! bu arkadaşımızı alkışlıyoruz hep beraber!
Android li bir tel alacağımıza gider N900 alırız daha iyi olurmrb arkadaş dediğin gibi her telin alcısı vardır elbet .
N8 de nokia kurtaramıyacaknedenlere hala küçük ekran diyer firmalara göre .hala kullanışsız symbian yetersiz program ve oyun arşivi , hala yetersiz cpu ram androidli tellerin donanımına bakın bide ,sade bir kamera 12 mp arkadaşlar ve donanım yetersizliği yzünden internette takılıyor ve kasılıyor n8 yapmayın androilli size uyan bir tel alınisteğiniz markayı en azından farkı görürsünüz anroidde tek kamera düşük 8mp oda sorun değil bence çıkar mutlaka sonucta 8 yapan 12de çıkarır .
Android li bir tel alacağımıza gider N900 alırız daha iyi olur
Ordan burdan okuduğunuz şeylerle boş boş konuşmayın önce iki telefonu kullanın, karşılaştırın ondan sonra kameraya laf atın.
--------------- Ekleme ---------------
Ayrıca N8in FLASH DESTEĞİ VAR
Ben ordan burdan duymuyorum youtubeden aratırsın androidli tel ile o yerlere köklere sığdıramadığın n8 öyle yorum yaparsın . ayrıca flash yüksek bir versiyon çıkardığında acaba nokia ben şimdide n9 çıkardım onu alında onunla yeni flash playeri mi kullanın diyecek artık nokiada buna alıştıkda he bu arada dandşk nokia x6 altı kullanıyorum bence bu telden çoçuk oyuncağı bşile olmaz verdiğim paraqya yazık olmuş bea
Nokia beğenmeyenler elindekini satıp bu forumu terkedebilir bence!
Youtubeden izleme, KULLAN KULLAN! Ayrıca burası S^3 destek forumu s60v5 değil. Derdin varsa oraya anlat. x6 bildiğim kadarıyla da s^3 değil!
sadece flash yok diye mi nokia yı kötülüyorsunadamlar 1000 tl ye daha ne versin ki sana? 2000 tl ıphone de flash yok n8 de olmasa bile 1000 tl ye neden sesimi çıkarayım ki? arthur09prime kısaca özetlemiş zaten
ayrıca flash olmaması nokia ve ıphone ile alakalı değil adobe nin para kazanma azmi ile ilgilidir!!!
tek kelime helalin var arkadaşım....
destek verdiğin arkadaşa yazdıklarım senin içinde geçerli hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?