mavrick
Üye
gerçekten n8 çok süper bi cihaz bi çok arkadaşım gördü telefonu ve ellerine ilk aldıklarında vay bee, süper bişey, on numara gibi kelimelerle karşılaştım daha sonra yorumlar gelmeye başladı yok iphone daha iyi yok wave daha iyi falanda filan bu şekil söylemelerinin nedeni bence kıskançlık çünkü adamlara soruyorum bana onların bundan farklı özelliğini söyle iyi olan deil farklı özellik istiyorum sadece ve geneldeki cevap onun dokunmatiği güzel başka birşey yok bilemiyorum dokunmasını mı bilmiyorlar artık ama bu tür sahte yorumlar yerine gerçekleri söylemelerini isterim yani Allah olmayanlara da nasip etsin bize de bunu söylemek düşer...
ya hakkaten bende çok kızıyodum kamerasına gece çekimleri puslu gibiydi o kameranın arkasındaki koruyucu filmi yazını görünce çıkardım. şimdi maşallah cam gibi oldu
Yani koruyucu film varken bile gunduz cekimlerinden memnundum diyorsun.. Bir de bu telefonu begenmeyenler var, daha ne denir...
arkadaşlar iphone bu işin babası. Kim ne derse desin..
..........
Misal diyorum,
Nokia N8 ve Iphone 4 iki tane telefon var birini kendine sececeksin digeri ali.oren'in olacak diye bir durum olsa, Nokia N8'i kendime secerim Iphone 4'u ali.oren'e birakirim...
Nokia N8 kullaniyorum ve cok iyi diyorum... Iphone 4 kullananlara lafim yok tabii, cok harika telefon o da, ama bence N8 basaka birsey... Ha bambaska birsey arayanlar N900'e bakabilirler... O da ayri bir dunya...
Herkes biliyor ki wave kullanan kişi illa n8 kullanana böyle taş atıp duruyo. N8 kullanıp da badaya girip böyle saçma sapan yorumlar yapanı bilmiyorum...bambaska bişey nedir? 12 mpx kameramı ,hdmi mi ne??symbianmı??
bambaska bişey nedir? 12 mpx kameramı ,hdmi mi ne??symbianmı??
herkes biliyor ki wave kullanan kişi illa n8 kullanana böyle taş atıp duruyo. N8 kullanıp da badaya girip böyle saçma sapan yorumlar yapanı bilmiyorum...
Bence sen telefonunla övünmenle kal, bakşa kişilere ve onların kullandıklarına *** atıp durma...
Artı ve eksisi,
-Nokia ilk önce pil ömrünü yükseltsinde ondan sonra övün.
-İphonenin parçası ve aksesuarı bol şu anda hangi telefoncuya gitseniz silikon koruyucuyu 5tlye
alırsınız.N8 30tlden aşağı değil oda silikon neden böyle diyorum fazla istek olmuyor diyo.
-İphone Parçasını soruyorsunuz adam size hemen çıkartıyor.
-N8Uygulamalar desen ovi 2 sayfada bitiyor.
-İphonenin sayfalarca uygulaması var yetmezse jb yap bedava kullan.
-N8in 12mp kamerası var ama f oranı yükse siyahı ve kırmızıyı çok karıştırır renkler cartlak olur.
-İphonenin 5mp kamerası var ama f oranı n8den düşük olunca daha iyi çeker.
-Dediğim gibi iphone 3g var bende ama ona ragmen çok süre mesajlaşırım,müzik dinlerim uzun süre,arada bide int.girerim batarya 2 gün gider ona ragmen.
-Nokia marka çok telefon kullandım ama hiç birisi 2.günü çıkarmadı,Zaten %60 bataryadan yarım saat sonra %30'a düşen bir tek nokiayı gördüm.
O yüzdenboşuna övmeyin.(NOKTA)
Artı ve eksisi,
-Nokia ilk önce pil ömrünü yükseltsinde ondan sonra övün.
-İphonenin parçası ve aksesuarı bol şu anda hangi telefoncuya gitseniz silikon koruyucuyu 5tlye
alırsınız.N8 30tlden aşağı değil oda silikon neden böyle diyorum fazla istek olmuyor diyo.
-İphone Parçasını soruyorsunuz adam size hemen çıkartıyor.
-N8Uygulamalar desen ovi 2 sayfada bitiyor.
-İphonenin sayfalarca uygulaması var yetmezse jb yap bedava kullan.
-N8in 12mp kamerası var ama f oranı yükse siyahı ve kırmızıyı çok karıştırır renkler cartlak olur.
-İphonenin 5mp kamerası var ama f oranı n8den düşük olunca daha iyi çeker.
-Dediğim gibi iphone 3g var bende ama ona ragmen çok süre mesajlaşırım,müzik dinlerim uzun süre,arada bide int.girerim batarya 2 gün gider ona ragmen.
-Nokia marka çok telefon kullandım ama hiç birisi 2.günü çıkarmadı,Zaten %60 bataryadan yarım saat sonra %30'a düşen bir tek nokiayı gördüm.
O yüzdenboşuna övmeyin.(NOKTA)
bence bilmeden yorum yapıyorsun kullanmamışsın iki güne bittiğini sanıyorsun n8 in pili rahat 3 gün çıkarıyor tüm gün oyun oynasan bile 2 gün gidiyor n96 sandın galiba sen bunu , iphone iyimi çekiyor n8 den hahahahahahahahve evet iphone unun birsürü plastik antenin çekmesini sağlayan 60 liralık koruyucuları var çok haklısın
Sen benimi takip edion
paran çoksa sen 100tl yede alırsın oda senin aklındır.
Herkes biliyor ki wave kullanan kişi illa n8 kullanana böyle taş atıp duruyo. N8 kullanıp da badaya girip böyle saçma sapan yorumlar yapanı bilmiyorum...
Bence sen telefonunla övünmenle kal, bakşa kişilere ve onların kullandıklarına *** atıp durma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?