N8 Symbiyan Belle 5.3 yeni işletim sytemi

Sponsorlu Bağlantılar

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
N8 Symbiyan Belle 5.3 yeni işletim sytemi
yeni görünüm yeni internet tarayıcı symbiyan 5.3 işletim sytemi

emre817

Üye
dosyalar eksiksiz midir ? :hmmm

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
Şaka Felan mı BU Daha Anna Çıkmadı.. FAke felandır heralde..

emre817

Üye
ben yabancı sitelerde de gördüm fake falan değil gerçek ancak benim indirdiğim dosyada hata verdi eksik bişeyler var sanırım

[alikan]

[alikan]

Üye
Bir şeyler paylaşıcam diye emin olmadığınız denemediğiniz görmediğiniz şeylere hemen konu açmayın veya en azından bu konuda insanları uyarın. 5800 kullanan arkadaş S^3 belle paylaşıyor :alkis Nokia'nın kendi facebook sayfasında da buna yer verdiler sızdırılan kaçak belle diye fakat adamlar uyarıyor kendi riskinizi alarak deneyin diye. Bence yükleyip deneyen arkadaşlar yorum yapmadan emin olmadan yapmamak lazım. Nokia anna yı çıkarana kadar millet belle kullanmaya başlıcak ppfff :s

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
yeni görünüm yeni internet tarayıcı symbiyan 5.3 işletim sytemi

gordun siteyi yani kaynani verirmisin.5800 kullaniyorsun nerden biliyorsunda konu aciyorsun

Eric_draven

Üye
hiç yanaşmayın. Symnian 3 den haberi olmayan adamın bu konuyu açması saygısızlık

• Beğen
Tepkiler: ademey
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
beyler benim kulandım N8 C6-01 C7 anlaşıldımı orda N8 anna türkçe ben port etim ....................

----------Eklendi @ 10:44:17 ---------- Yazıldı @ 10:40:16 ----------

şüan sadece ingilizce ve çince dil var N8 symbiyan belle 5.3

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada konu gerçek emin olun

maviada221

Üye
walla ben yükledim sistem hariç tlf on tamamen degisti ama baya bir araştırdım istediğin an tr ye dünüş yapılabiliyor yazılım sürümü 22.14

behcet98

Üye
bunu yükleyince aynı zamanda hackli oluyor mu ?
Ovideki prgler yüklenebiliyor mu ?

maviada221

Üye
hack olmuyor diğer uyulamalar yükleniyor

dinopis01

Üye
bu firmware çalışmıyor.Telefonu göçertiyor.scandinav sürümle geriye dönüp telefonu düzelteceksiniz.Bir kaç defa yükledim video anlatımlarda olduğu gibi deed flash atarak options bölümünden belle dosyalarını seçtim yüklüyor fakat telefon açılışta siyah ekranda nokia yazısında kalıyor sonra kapanıyor.Denemek isteyen buyursun.Tavsiye etmiyorum

zaferozkan

zaferozkan

Üye
eyvallah kardeşim bende indiriyordum iptal ediyom kotaya yazık

aydındogan

Üye
dinopis01 ben yükledim takır takır çalısıyor hiçbir sorun yok ingilizce olması dısında bir sıkıntım yok arkadasalr harika diyebilirim .adımları harfıen yerıne getırın yeter.anna ve sybian 3 arasında fazla bir fark bulamadım.ama belle arasında cok fark var.her yönden

zaferozkan

zaferozkan

Üye
bende yukledim tamami ile degisti birde turkce olsa tadindan yenmez vallahi

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
türkçe dil yazacaz belle için biraz zaman.........

kraldost

kraldost

Üye
benım telefonda çöktü gözün aydın servise verdim umarım mutlusun

vobay

vobay

Üye
ustatlar bir arkadasımız s3 versiyondaki gibi belledede mesajlardaki oturumların olupolmadıgını sormus . bu konuyu aydınlatırmısınız oturumlar belledede varmı?

thayfuns

Üye
oturumlar bellede de var tabiki :) ve giden kutusu vs kaydırma ile geçiş sağlanıyor aslunda belle işletim sistemi çok güzel yalnız içinde anna gibi uygulamalar yok eksik :) yani daha nokia yayınlamadı . ben kurdum tryi hızlı donma yok w lan özelliği gelişti . ve fazla uygulama olmadığı için de çok hızlı .

Üst Alt