N8 Symbian Madness+ 1.0 111.030.0609 En Hızlı ve En Stabil CFW

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
bunun effects klasörünü nasıl değiştireceğiz x-plorer da silemedim dosyayı değiştrmedi de ??

E:/Ayarlar/Efektler içinden değiştirebilirsiniz. İçinde dosya yoktur. Z: deki dosyaları kullanmaktadır. Attığınızda otomatik olarak E: dekini okur.

----------Eklendi @ 17:27:24 ---------- Yazıldı @ 17:26:40 ----------

gerçekten eline koluna sağlık süper olmuş sorunsuz kullanıyorum bende tek kafama takılan şu giris ekranın da dokunmatik ekran titreşim yapmıyor dokundum mu belli olmuyor :) ama genel olarak süper devamını bekliyoruz :)

Dokunmatik titreşim seviyesi 1 dir. Ayarlardan arttırabilirsiniz.

wherease

Üye
hayır titresim çalışıyor zaten normal heryerde menü arama tusları secenekler yani alt taraftaki tuşlar haric giriş ekranındaki uygulamalara veya kısayollara tıkladığında çalışmıyor enteresan geldi bana da çözemedim giriş ekranında birşey açacağın zaman açtıımmı açmadımmı belli olmuyor titremiyor ama diğğer heryerde dokunmatik titresim sorunsuz çalışıyor

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
hayır titresim çalışıyor zaten normal heryerde menü arama tusları secenekler yani alt taraftaki tuşlar haric giriş ekranındaki uygulamalara veya kısayollara tıkladığında çalışmıyor enteresan geldi bana da çözemedim giriş ekranında birşey açacağın zaman açtıımmı açmadımmı belli olmuyor titremiyor ama diğğer heryerde dokunmatik titresim sorunsuz çalışıyor

Biraz basılı tut öyle çıkartıyor. Hemen basarsan çıkartmıyor.

wherease

Üye
aynen ya neden böyle bu :S direk basınca titremiyor

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler ellerine sağlık

keypeks

keypeks

Üye
Kardeşim eline sağlık fakat ben efektleri çalıştıramadım dediğin yere atıyorum telefonu yeniden başlatıyorum ama çalışmıyor ne yapmam kerekiyor bir de bana ezan vakitleri programı atacktın android deki gibi geri sayan ve uyarı yapan:hmmm

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim eline sağlık fakat ben efektleri çalıştıramadım dediğin yere atıyorum telefonu yeniden başlatıyorum ama çalışmıyor ne yapmam kerekiyor bir de bana ezan vakitleri programı atacktın android deki gibi geri sayan ve uyarı yapan:hmmm

Temalardan seçeneklere gel tema efektleri açık yap. Onu bulup atıyorum hemen.

keypeks

keypeks

Üye
Efekt olayı oldu kardeşim teşekkürler Programıda bekliyorum zahmet verdiysem kusuruma bakma ama çok aradım ben istediğim gibi bişey bulamadım teşekkürler...

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Prayer times programın adı sonunda buldum baya aradım forumda var. Java falan değil. Ben de arıyordum kendim için. :rica:

keypeks

keypeks

Üye
Kardeşim teşekkürler baktım programa ama dediğin gibi java yada sis değil .apk android için mi bu n8 de çalışmaz heralde dimi:hmmm

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim teşekkürler baktım programa ama dediğin gibi java yada sis değil .apk android için mi bu n8 de çalışmaz heralde dimi:hmmm

http://www.maxicep.com/islami-mobil...800-and-nokia-n97-namaz-vakitleri-529794.html

s60v5 sürümü.

----------Eklendi @ 18:02:43 ---------- Yazıldı @ 18:01:49 ----------

Ben başka siteden indirdim burdakine bakmadım bi deneyeym burdakini de.

----------Eklendi @ 18:06:22 ---------- Yazıldı @ 18:02:43 ----------

Burdaki çalışmıyor fileserve linki vereceğim de fileserve kapalı. Yarın link veririm.

ThebLue16

ThebLue16

Üye
kardeş ana ekranda altta kısayolun isimi yazmıyor onun için hangi programı yüklicektik?

takozali

Üye
Madness® eline sağlık yüklediğim cfw ler arasında en iyi cfw inanılmaz hızlı, hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım..
:oke:

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
:-D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
madness telefona fonts atcam da hangi klasöre atcaz bulamadım ?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
polluxea font zoomer kullan. Cevap veremedim kusura bakmayın meşgulüm bu aralar...

Üst Alt