N8^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hakan indirdim ama henüz denemedim gayet hızlı gözüküyor ama klasörlü menü olması benim için iyi olmadı,keşke klasörsüz menü olsaydı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan indirdim ama henüz denemedim gayet hızlı gözüküyor ama klasörlü menü olması benim için iyi olmadı,keşke klasörsüz menü olsaydı

klasörsüz menü yarın hazırlar atarım sana ama hatırlat bana...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
inan herşey çok güzel gidiyor şuan onu halledersen süper olur.iyi geceler.klavyede sorun gözüküyor.yazılar geriden geliyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
volnes

volnes

Üye
merhaba 1. sayfadaki linkden indirdim birazdan kurucam herhangi bir sorun varmı şuan ne şekilde atmamı onerırsınz ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
merhaba 1. sayfadaki linkden indirdim birazdan kurucam herhangi bir sorun varmı şuan ne şekilde atmamı onerırsınz ?

ana başlıkta gerekli notları yazdım onları dikkate alman yeterlidir. Kolay gelsin...

volnes

volnes

Üye
bir de kurulum yaptık dan sonra telefon dan private klasörünü görüp değişiklik yapabilcekmiyim unsigned uygulamaları yukleyebılecekmıyım ve biraz yorumları okudum ses sorunundan bahsediliyor şuan öyle birşey var mı ? Hard format ve depo biçimlendirme nasıl yapabilirim ? biraz fazla sordum ama bilmiyorum pek yardımların için teşekkürler .

Dereck

Dereck

Üye
Ben halâ 01.10.2012 sürümünü kullanıyorum :) Son güncelleme harika olmuş ama kurduğum bir sürü yazılım var flash atamam hiçbirşeyi bozmadan sadece güncelleme yapmamız mümkün mü ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bir de kurulum yaptık dan sonra telefon dan private klasörünü görüp değişiklik yapabilcekmiyim unsigned uygulamaları yukleyebılecekmıyım ve biraz yorumları okudum ses sorunundan bahsediliyor şuan öyle birşey var mı ? Hard format ve depo biçimlendirme nasıl yapabilirim ? biraz fazla sordum ama bilmiyorum pek yardımların için teşekkürler .

rom patcher plusu kurup private dosyalarını görüceksin...
İstediğin uygylamayı sertifika hatası almadan kurabiliceksin...
Ses sorunu eski sürümdeydi ama artık yok gayet güzel...
dosyalara gir deponun üstüne basılı tut biçimlendir. Hard format için googleye n8 hard format yaz resimli çıkıcaktır...
İstediğin kadar sor sonuçta yardım için burdayız :)

- - - Eklendi - - -

Ben halâ 01.10.2012 sürümünü kullanıyorum :) Son güncelleme harika olmuş ama kurduğum bir sürü yazılım var flash atamam hiçbirşeyi bozmadan sadece güncelleme yapmamız mümkün mü ?

malesef mümkün değildir. C hafızası silindiği için çoğu uygulama gidicektir...

• Beğen
Tepkiler: volnes ve Dereck
volnes

volnes

Üye
indirdim rar dan çıkartrken dosya bozuk diyor :S

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hakan kardeş cfw ye klasörsüz menü ekleyecektin hatırlat demiştin:)

ahmet147

Üye
haqanguven öncelikle bütün uğraşların için teşekkür ederim. Daha yeni yazılımı deneme fırsatı bulamadım. Ufak sorularım var.
1_ pr3 cfw sinde şarj problemi varmı (benim için önemli)
2_cooker le dosyaları acıp mod ekliyorum tekrar cookerle toplayıp telefona yüklediğimde hiçbir değisiklik yapılmamis oluyor. Yardımlarını bekliyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan kardeş cfw ye klasörsüz menü ekleyecektin hatırlat demiştin:)

yapıcam :)

- - - Eklendi - - -

haqanguven öncelikle bütün uğraşların için teşekkür ederim. Daha yeni yazılımı deneme fırsatı bulamadım. Ufak sorularım var.
1_ pr3 cfw sinde şarj problemi varmı (benim için önemli)
2_cooker le dosyaları acıp mod ekliyorum tekrar cookerle toplayıp telefona yüklediğimde hiçbir değisiklik yapılmamis oluyor. Yardımlarını bekliyorum

şarjı gayet iyi. Şuana kadar şarj problemi var kimse demedi.
Udadan rofs2 e boyut vermen gerek. Bekle istersen klasörsüz rofs2 hazırlıycam

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şarz olayı harika bence,ben asıl C hafıza da nasıl bukadar çok yer açtı onu anlamadım:allalla:Bütün programlarımı yükledim şuan C hafıza 251.6 MB süper yani

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Daha ne diyeyim, büyüksün! Bizimle paylaştığın için teşekkürler ...

ahmet147

Üye

yapıcam :)

- - - Eklendi - - -

şarjı gayet iyi. Şuana kadar şarj problemi var kimse demedi.
Udadan rofs2 e boyut vermen gerek. Bekle istersen klasörsüz rofs2 hazırlıycam

klasörsüz rofs2 menüde klasör olmaması mı yoksa daha farklı bişey mi

yunuq58

yunuq58

Üye
bu video ve foto düzenleme olmadan galeri hiç olır dostum :)

Üst Alt