N8^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet147

Üye
peki uda dan rofs2 ye boyut nasıl veriliyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hakan ortalarda yok bende klasörsüz rofs2 yi verecek diye bekliyorum ama henüz vermedi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bu video ve foto düzenleme olmadan galeri hiç olır dostum :)

orijinal udayı kullan

- - - Eklendi - - -

Hakan ortalarda yok bende klasörsüz rofs2 yi verecek diye bekliyorum ama henüz vermedi
dün erken yattım rahatsızdın biraz kusuruma bakmayın

- - - Eklendi - - -

peki uda dan rofs2 ye boyut nasıl veriliyor
anlatımı sitede var kardeşim

- - - Eklendi - - -

Daha ne diyeyim, büyüksün! Bizimle paylaştığın için teşekkürler ...
saolasın o sizin iyi düşünüp güzelliğiniz kardeşim.. güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

Şarz olayı harika bence,ben asıl C hafıza da nasıl bukadar çok yer açtı onu anlamadım:allalla:Bütün programlarımı yükledim şuan C hafıza 251.6 MB süper yani

:) hehe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ohbee sonunda klasörsüz menüye kavuştum,hakan kardeşim team dan bağlanıp 2 dakikada halletti sağolsun.Satış sonrası hizmet buna denir işte:)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

ahmet147

Üye
haqanguven cfw tek kelime ile muhtesem seni ayakta alkisliyorum. harika ama operada klavye islemiyo tek sorun bu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
haqanguven cfw tek kelime ile muhtesem seni ayakta alkisliyorum. harika ama operada klavye islemiyo tek sorun bu

teşekkürler. Hard format atıp depoyu biçimlendirdinmi? Eski sistemden kalan kırıntılar yeni sistemi karıştırır. Bide operanın son sürümünü yüklü değilse onu yükle. Ben operayı kullanıyorum bi gram hata yok kardeş

ahmet147

Üye

teşekkürler. Hard format atıp depoyu biçimlendirdinmi? Eski sistemden kalan kırıntılar yeni sistemi karıştırır. Bide operanın son sürümünü yüklü değilse onu yükle. Ben operayı kullanıyorum bi gram hata yok kardeş

resetledim düzeldi hicbir sorun yok şimdi

devrimcim

Kapalı Hesap
hakan slm kolay gelsin klasörsüz rofs2 den istiyorum yollarmusın tşkler

devrimcim

Kapalı Hesap
esendağlı selam klasörsüz rofs2 var mı sende varsa yollarmısın bana

- - - Eklendi - - -

Ohbee sonunda klasörsüz menüye kavuştum,hakan kardeşim team dan bağlanıp 2 dakikada halletti sağolsun.Satış sonrası hizmet buna denir işte:)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

burdaysan pm at bana sanada ypalım kardeşim bekleme boşuna

Esendağlı

Esendağlı

Üye

- - - Eklendi - - -

devrimcim

Kapalı Hesap
teşekkurler arkadaslar kuracağım inşallah güzeldir

morting316

morting316

Üye
Kardeşim sistemini çok beğendim elline koluna sağlık. Fakat tek bir sorunum var şebeke :) mesaj göndermede ilk gün bir şey yoktu fakat ikinci gün erteleme göndermeme gibi sorunlar doğdu birde karşı taraftan mesaj geç geliyo gönderildiği gibi gelmiyor yani. Yazılımı yüklemeden önce dediğin gibi biçimlendirip hard formatı attım orda bir sıkıntı yok buna bir çare bulursak sevinirim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim sistemini çok beğendim elline koluna sağlık. Fakat tek bir sorunum var şebeke :) mesaj göndermede ilk gün bir şey yoktu fakat ikinci gün erteleme göndermeme gibi sorunlar doğdu birde karşı taraftan mesaj geç geliyo gönderildiği gibi gelmiyor yani. Yazılımı yüklemeden önce dediğin gibi biçimlendirip hard formatı attım orda bir sıkıntı yok buna bir çare bulursak sevinirim.

teşekkürler kardeş.
Oturduğun yerde 3g zayıfsa şebeke değişimi ile tlfn offline modda kalır o sıra gelen ve giden mesajlar ertelenir. Şebeke modunu gsm yapıp bide öyle kullan deneyelim bakalım tahmin ettiğim gibimi çıkıcak... Genelde bu sorun o yüzdendir...

morting316

morting316

Üye

teşekkürler kardeş.
Oturduğun yerde 3g zayıfsa şebeke değişimi ile tlfn offline modda kalır o sıra gelen ve giden mesajlar ertelenir. Şebeke modunu gsm yapıp bide öyle kullan deneyelim bakalım tahmin ettiğim gibimi çıkıcak... Genelde bu sorun o yüzdendir...

Deniyicem sağolasın bundan öncede CFW kullanıyordum hiç bir sorun yoktu bunda neden böyle peki ?

Üst Alt