bu video ve foto düzenleme olmadan galeri hiç olır dostum![]()
dün erken yattım rahatsızdın biraz kusuruma bakmayınHakan ortalarda yok bende klasörsüz rofs2 yi verecek diye bekliyorum ama henüz vermedi
anlatımı sitede var kardeşimpeki uda dan rofs2 ye boyut nasıl veriliyor
saolasın o sizin iyi düşünüp güzelliğiniz kardeşim.. güle güle kullanDaha ne diyeyim, büyüksün! Bizimle paylaştığın için teşekkürler ...
Şarz olayı harika bence,ben asıl C hafıza da nasıl bukadar çok yer açtı onu anlamadımBütün programlarımı yükledim şuan C hafıza 251.6 MB süper yani
heheOhbee sonunda klasörsüz menüye kavuştum,hakan kardeşim team dan bağlanıp 2 dakikada halletti sağolsun.Satış sonrası hizmet buna denir işte![]()
hehe Nokia bile böyle ilgilenmiyor diyorsunhaqanguven cfw tek kelime ile muhtesem seni ayakta alkisliyorum. harika ama operada klavye islemiyo tek sorun bu
teşekkürler. Hard format atıp depoyu biçimlendirdinmi? Eski sistemden kalan kırıntılar yeni sistemi karıştırır. Bide operanın son sürümünü yüklü değilse onu yükle. Ben operayı kullanıyorum bi gram hata yok kardeş
resetledim düzeldi hicbir sorun yok şimdi

hakan slm kolay gelsin klasörsüz rofs2 den istiyorum yollarmusın tşkler
esendağlı selam klasörsüz rofs2 var mı sende varsa yollarmısın banaOhbee sonunda klasörsüz menüye kavuştum,hakan kardeşim team dan bağlanıp 2 dakikada halletti sağolsun.Satış sonrası hizmet buna denir işte![]()
esendağlı selam klasörsüz rofs2 var mı sende varsa yollarmısın bana
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teşekkurler arkadaslar kuracağım inşallah güzeldir
mesaj göndermede ilk gün bir şey yoktu fakat ikinci gün erteleme göndermeme gibi sorunlar doğdu birde karşı taraftan mesaj geç geliyo gönderildiği gibi gelmiyor yani. Yazılımı yüklemeden önce dediğin gibi biçimlendirip hard formatı attım orda bir sıkıntı yok buna bir çare bulursak sevinirim.Kardeşim sistemini çok beğendim elline koluna sağlık. Fakat tek bir sorunum var şebekemesaj göndermede ilk gün bir şey yoktu fakat ikinci gün erteleme göndermeme gibi sorunlar doğdu birde karşı taraftan mesaj geç geliyo gönderildiği gibi gelmiyor yani. Yazılımı yüklemeden önce dediğin gibi biçimlendirip hard formatı attım orda bir sıkıntı yok buna bir çare bulursak sevinirim.
teşekkürler kardeş.
Oturduğun yerde 3g zayıfsa şebeke değişimi ile tlfn offline modda kalır o sıra gelen ve giden mesajlar ertelenir. Şebeke modunu gsm yapıp bide öyle kullan deneyelim bakalım tahmin ettiğim gibimi çıkıcak... Genelde bu sorun o yüzdendir...
Deniyicem sağolasın bundan öncede CFW kullanıyordum hiç bir sorun yoktu bunda neden böyle peki ?