haqanguven
Üye
Hakan teşekkürler,hemen indirmeye başlıyorum.ellerine sağlık kardeş
sende saolasın güle güle kullan kardeş
Hakan teşekkürler,hemen indirmeye başlıyorum.ellerine sağlık kardeş
Hakan indirdim ama henüz denemedim gayet hızlı gözüküyor ama klasörlü menü olması benim için iyi olmadı,keşke klasörsüz menü olsaydı
inan herşey çok güzel gidiyor şuan onu halledersen süper olur.iyi geceler.klavyede sorun gözüküyor.yazılar geriden geliyor.
merhaba 1. sayfadaki linkden indirdim birazdan kurucam herhangi bir sorun varmı şuan ne şekilde atmamı onerırsınz ?
bir de kurulum yaptık dan sonra telefon dan private klasörünü görüp değişiklik yapabilcekmiyim unsigned uygulamaları yukleyebılecekmıyım ve biraz yorumları okudum ses sorunundan bahsediliyor şuan öyle birşey var mı ? Hard format ve depo biçimlendirme nasıl yapabilirim ? biraz fazla sordum ama bilmiyorum pek yardımların için teşekkürler .

Ben halâ 01.10.2012 sürümünü kullanıyorumSon güncelleme harika olmuş ama kurduğum bir sürü yazılım var flash atamam hiçbirşeyi bozmadan sadece güncelleme yapmamız mümkün mü ?
indirdim rar dan çıkartrken dosya bozuk diyor :S
Hakan kardeş cfw ye klasörsüz menü ekleyecektin hatırlat demiştin![]()

haqanguven öncelikle bütün uğraşların için teşekkür ederim. Daha yeni yazılımı deneme fırsatı bulamadım. Ufak sorularım var.
1_ pr3 cfw sinde şarj problemi varmı (benim için önemli)
2_cooker le dosyaları acıp mod ekliyorum tekrar cookerle toplayıp telefona yüklediğimde hiçbir değisiklik yapılmamis oluyor. Yardımlarını bekliyorum
yapıcam
- - - Eklendi - - -
şarjı gayet iyi. Şuana kadar şarj problemi var kimse demedi.
Udadan rofs2 e boyut vermen gerek. Bekle istersen klasörsüz rofs2 hazırlıycam
Evet menüde klasör olmaması demekklasörsüz rofs2 menüde klasör olmaması mı yoksa daha farklı bişey mi