haqanguven
Üye
valla dün kafam çok attı N8 i satışa çıkarttım. satılırsa gider lumia 710 alacam. bu ne yaa.... kıvranıyoruz. gerçi asıl telefonum S2 amaoda bence adam gibi değil.
valla ben memnunum tlfndan. S2 de oyun için kullanıyorum

valla dün kafam çok attı N8 i satışa çıkarttım. satılırsa gider lumia 710 alacam. bu ne yaa.... kıvranıyoruz. gerçi asıl telefonum S2 amaoda bence adam gibi değil.

ya kardeş Müzik Player klasor seçmek mümkünmü parça listesi çok uzun sürüyorda
e-postaya herhangi bir modlama yapmadım senden kaynaklı bişe gayet normal çalışıyor...ııııım anladım peki E-posta hata var aslında ilkin açılıyordu sonradan açılmaz oldu resetledim olmadı neden olabilir
teşekkürler emeğine sağlık hoşuma gitti![]()

güle güle kullan![]()

ekran dönüşleri filan eskisinden çok hızlı, şuana kadar gayet iyi tekrardan teşekkürler yenilerini de beklerim![]()
Süper bir cfw olmuş henüz hataya rastlamadım uzun süre kullanıcam sanırım bunu teşekkürler![]()

baba sosyal aglarda hata var
oda varda sosyal aglarda hata oldugunu soylemek ıstedım sadece butun olarak guzel mesajlarda bıraz kasıyor
sende...Şuan bi bilgilendirme yapmak istiyorum, galeri de fotolar küçük resim olarak görünüyor ama tıklayınca görünmüyor, acaba bu sorun sadece bende mi ?
tamam o zaman sorunun çözüldüğüne sevindimtamamen biçimlendirdim, c hafızasında ki fotoyu sildikten sonra oldu, şimdi tekrar flash attım sorun yok, o fotoyu silmeyecem![]()