sevecen07
Üye
teşekkürler güle güle kullan... klasörsüz menü istiyorsan bu modu rofs2 at sonra flaşhla tamamdır kardeşimellerine saglık kardeş bu güne kadar hepsini denedim, modifiye olanların, hız temizlilik konusunda en iyisi bu, kardeş birde sorum olacak, bu klasör düzenininde hangi programı veya yamayı kullandın, söylermisin, klasörleri boşalltıgımda silinmiyor, cfv den cıkaracagım verirsen modu yada ismini, teşekkürler
teşekkürler kardeş emegine ve ellerine salık,
hocam fontlar sanki normalden küçük ben kendi istediğim fontu nasıl kullanacaım yada orjinal font boyutuna nasıl getiririm
- - - Eklendi - - -
Sorunu çözdüm hocam eline sağlık güzel cfw olmuş
o olmaz. ya hep ya hiçsadece karşıdaki açınca titresin istiyorum kapatınca deil. nasıl yaparız arkadaşlar.
rica ederim bende teşekkür ederim sömürmeyip alttarafı bi yorum bile olsa attıp görüşünü söylediğin için... güle güle kullan...1 aydır kullanıyorum ilk çıkarttığın sürümü yüklemiştim şu anki güncel olanı kullanmıyorum ama çok memnunum tekrardan teşekkürler
o olmaz. ya hep ya hiç
o zaman o modu ondan alman gerek bende yok o modkurtuluş 40 da var ama ?
teşekkürler güle güle kullan... duvar kağıdı flaşhtan sonra telefon hafızasına kopyalanıyor ordan alabilirsin...kardes eline saglik guzel olmus yukledim 3 gundur kullaniyorum gayet stabil ve hizli yanliz birsey rica edcem su duvar kagidi lazim onu bana bi verebilirmisin
teşekkürler güle güle kullan... duvar kağıdı flaşhtan sonra telefon hafızasına kopyalanıyor ordan alabilirsin...
cok sagol kardes kes ke dunyadak insanlarda burda,sizin bize oldugu gibi yardimci olsa
Eline emeğine sağlık. Paylaşımın için teşekkürler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?