N8^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

ellerine saglık kardeş bu güne kadar hepsini denedim, modifiye olanların, hız temizlilik konusunda en iyisi bu, kardeş birde sorum olacak, bu klasör düzenininde hangi programı veya yamayı kullandın, söylermisin, klasörleri boşalltıgımda silinmiyor, cfv den cıkaracagım verirsen modu yada ismini, teşekkürler

Konu Sahibi
teşekkürler güle güle kullan... klasörsüz menü istiyorsan bu modu rofs2 at sonra flaşhla tamamdır kardeşim

teşekkürler kardeş emegine ve ellerine salık,

djkaptan

Üye
hocam fontlar sanki normalden küçük ben kendi istediğim fontu nasıl kullanacaım yada orjinal font boyutuna nasıl getiririm

- - - Eklendi - - -

Sorunu çözdüm hocam eline sağlık güzel cfw olmuş

Konu Sahibi
hocam fontlar sanki normalden küçük ben kendi istediğim fontu nasıl kullanacaım yada orjinal font boyutuna nasıl getiririm

- - - Eklendi - - -

Sorunu çözdüm hocam eline sağlık güzel cfw olmuş

teşekkürler güle güle kullan kardeş

sadece karşıdaki açınca titresin istiyorum kapatınca deil. nasıl yaparız arkadaşlar.

Dereck

Üye
1 aydır kullanıyorum ilk çıkarttığın sürümü yüklemiştim şu anki güncel olanı kullanmıyorum ama çok memnunum tekrardan teşekkürler

Konu Sahibi
1 aydır kullanıyorum ilk çıkarttığın sürümü yüklemiştim şu anki güncel olanı kullanmıyorum ama çok memnunum tekrardan teşekkürler
rica ederim bende teşekkür ederim sömürmeyip alttarafı bi yorum bile olsa attıp görüşünü söylediğin için... güle güle kullan...

frezby1

Üye
kardes eline saglik guzel olmus yukledim 3 gundur kullaniyorum gayet stabil ve hizli yanliz birsey rica edcem su duvar kagidi lazim onu bana bi verebilirmisin

Konu Sahibi
kardes eline saglik guzel olmus yukledim 3 gundur kullaniyorum gayet stabil ve hizli yanliz birsey rica edcem su duvar kagidi lazim onu bana bi verebilirmisin
teşekkürler güle güle kullan... duvar kağıdı flaşhtan sonra telefon hafızasına kopyalanıyor ordan alabilirsin...

Eline emeğine sağlık. Paylaşımın için teşekkürler ...

Konu Sahibi
güncelleme bilgileri

alfasayisal'a 5 sayfa symbol eklendi
alfasayisal hizi orjinaline çevirildi (hizda bug olduğu için)
c hafizasi arttirildi
müzik çalara hoşgeldiniz yazisi değiştirildi (hoşgeldiniz)
tema kaldirilip varsayilan tema kullanildi
ürün geliştirme kapatildi
varsayilan satatus bar kapali olarak ayarlandi
varsayilan widgetler eklendi
varsayilan tarih 01.12.2012 olarak ayarlandi
yeni widget eklendi (dijital saat şeffaf)
widgetler görünümü değiştirildi (hepsi değil)
zaman dilimi güncellendi

Hakan teşekkürler,hemen indirmeye başlıyorum.ellerine sağlık kardeş