yassiino
Üye
Ellerine sağlık, her şey gayet iyi, özellikle batarya konusu.. Sıkıntılara değinecek olursak; galeride fotoğrafları masaüstü yapamıyoruz. Yani istediğimiz boyutta masaüstü kullanamıyoruz, illa ki ana ekrana gelip oradan masaüstü fotoğrafı seç dememiz gerekiyor. Rompatcher gömülü olsa çok güzel olurmuş, uğraşmamış olurduk. Güncellemeye bunları da eklersen çok güzel olur, tekrar tekrar emeğine sağlık, kullanıyorum..
orjinal udayı kullan fotoğraf düzenleyicisi gelsin ondan sonra galeride istediğin fotoyu duvar kağıdı yapabilirsin.. Rom patcheri kullanan var kullanmayan var. Kullananlar sonradan kuranilir ama kullanmayankar kadıramaz diye eklemiyorum.. Teşekkürler güle güle kullan
slm arkadaşlar ben 1gün oldu kurdum da arkadaşlar şarz 100/ 50 gözüküyor birden bitiyor yardım
slm arkadaşlar ben 1gün oldu kurdum da arkadaşlar şarz 100/ 50 gözüküyor birden bitiyor yardım
bence şu an bu cfw şarj konusunda da başarılı. Bende şarj daha iyi gitmeye başladı bende 2 gündür kullanıyorum gayet iyi, şu an bi tek müzik çalarda ses hatası var sanırım.
- - - Eklendi - - -
ne kadar oldu ki şarja takalı
Kurtulus40 kullanıyordum herhangi bir sorun yaşamıyordum
evet
- - - Eklendi - - -
rompatcher sonra kurdum ondan kaynaklanırmı
iy kardeş ilgilendiğin için saaol bugun de bir şarza koyayım eyer gene sıkıntı cıkarsa gene yazılım atacam teşekürler
kardeş bu dosyalar yetiyormu flaş atmak için
peki bu benim n8 telime olurmu çin menşei telefon code :059D576 dark grey telin depolama hafızası için naviden dosya indirmemize gerek var mı M032.50.emmc.fpsx bu nu indirmeye gerek varmı
az önce teli flaşlamaya çalıştım hata verdi flaş yarıda kaldı test mode geldi 5 dakika öyle kaldı sonra kapandı şimdi ne açılıyor nede şarj alıyor ne yapmalıyım tekrar flaşlamaya kalkıyorum phoenix bu dosyayı istiyor m032.50.emmc.fpsx bunu şuanda naviden indiriyorum tekrar flaşlamaya çalışacağım umarım tel açılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?