N8^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

hakan kardes emegine saglik nihayet buyuk gun bugunmus . ilk mesaja ekledigin dosyayimi indirecegiz. yani linklerimi guncelledin. bu arada email widget ekledigin icin ayrica tsk. yukledikten sonra yorumlarimi eklerim kardes. bu arada ses icin 2.linki yuklemeye gerek varmi yoksa sadece evols yukleyerek cozebiliyormuyuz.

Konu Sahibi
evet ilk mesaja ekliyprum hep güncel linkleri...
ses c7 de yükseldi n8 dede tester güzel dedi ama c6 da tester fark yok dedi... bi sen dene sonucu yaz eğer olmuyorsa ana başlıktaki fix i kullanıcaksın...
güle güle kullan kardeşim

Tepkiler: symbiandroid
eyvallah kardesim deneyecegim mutlaka cevabini yazacagim. eline emegine gozune saglik

Buhara15

Üye
önizleme eski sürüme mi ait dostum

hakan selam simdi yukledim

yazma dili ingilizce secince;
*metin tahmini destegi yok.
*qwerty klavye moduna gecmiyor.

turkce olarak birakirsan bu 2 nokta var.

ayrica seste onemli bir yukselme farkedemedim.

simdi bu haliyle qwerty klavye eklemeyi dusunuyorum (4*11) halledebilirsem sorun kalmayacak. halledemezsem benim icin bir ayar yapabilirmisin.

- - - Eklendi - - -

4x11 klavye ekledim ama sanirim ingilizce yazma modu olmadigi icin qwerty klavyeye gecmedi. bilgi vereyim istedim. suan kendi uygulamalarimi yukluyorum eger edit yaparsan takipteyim tekrar flash atacagim. eline saglik simdiden.

Konu Sahibi
Bende resimler eskisi gibi dostum
sitede sorun var zor açılıyor sayfalar

- - - Eklendi - - -

ben sana yazma dili dll lerini vereyim gerekli yerlere at flaşhla gelir yazma dili ingilizce seçeneği

eyvallah sevinirim. nereye atacagimida yazarsan sevinirim. bekliyorum kardesim

Tek Dil ''TÜRKÇE''Dir [Menü Ve Yazma Dili Sadece TÜRKÇE
bunu nasıl yapabilirm nokia cooker ile diğer dilleri silip cfw yapacağımda.

Konu Sahibi
eyvallah sevinirim. nereye atacagimida yazarsan sevinirim. bekliyorum kardesim

yazarım. Pc geçince halledicem

- - - Eklendi - - -

Tek Dil ''TÜRKÇE''Dir [Menü Ve Yazma Dili Sadece TÜRKÇE
bunu nasıl yapabilirm nokia cooker ile diğer dilleri silip cfw yapacağımda.

nfe editör ile rofs2 i aç araçlardan dil yöneticisine gir istediğin dili sil. Lütfen konu ile alakasız msj atma. Pm at sorularını ordan yardım edeyim...

wherease

Üye
eline sağlık çok güzel olmuş birşey soracağım fotoğraf düzenleyici nasıl yükleriz ?

BU CFW NİN temasını başka bir cfye nasıl aktarabilirim

herkese gunaydin. henuz yuklemeyen yada yuklemeyi dusunenler icin soylemek istedigim tek cumle: kesinlikle sorunsuz ve stabil calisan bir surum oldugudur. acikcasi N8 kullaniyorum, belkide yakın zamanda android (S3) alacagim. ama bu surum kesinlikle bu sureci uzatti diyebilirim.

fontun puntolarını nasıl büyütebilirim, yani gözlerim küçük yazıları iyi okuyamıyor, eğer değiştirebileceğim bir ayar ile programsız yazılarını büyüteribilirsem tam olacak.

Konu Sahibi
fontun puntolarını nasıl büyütebilirim, yani gözlerim küçük yazıları iyi okuyamıyor, eğer değiştirebileceğim bir ayar ile programsız yazılarını büyüteribilirsem tam olacak.

ayarlar / telefon / ekran / yazı tipi boyutundan ayarlaya bilirsin

- - - Eklendi - - -

günaydın... Çok teşekkürler yorumun için bişiler yapabilmişsem ne mutlu bana.. Güle güle kullan kardeş

ayarlar / telefon / ekran / yazı tipini büyütüyorum, ama o da yeterli gelmiyor, daha da büyük yaptırmak istiyorum,