N8 Symbian belle uygulaması Yardım Edebilirmisiniz.??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onlyblue

Üye
    Konu Sahibi
N8 Symbian belle uygulaması Yardım Edebilirmisiniz.??
Bikaç gün önce yükledim belle uygulmasını ama tuş kilidi yaptığım zaman ekranda saat olmasını istiyorum fakat ekranın tusa basmadan ışıgıda yanıyor daha önce kapatabiliyordum ama bulamadım ve fena halde canımı sıkıtı yardımcı olabilirmisiniz. Tuş kilidinde ekranı nasıl karartabilirim. Şimdiden teşekkürü borç bilirim..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
iki şekilde birincisi güç düğmesinde güç tasarruf modu var etkinleştirirsen kararır ikincisi temalar ekran koruyucuyu kapat

onlyblue

Üye
    Konu Sahibi
iki şekilde birincisi güç düğmesinde güç tasarruf modu var etkinleştirirsen kararır ikincisi temalar ekran koruyucuyu kapat

Ama belle yüklemeden önce anna var iken ekranım tasarruf moduna almadan kararıyordu tusuna bastıgımda da ekranda saati görüyordum. Anna var iken yaptıgım ayarı belle il e yapamadım.Bu nasıl olacak peki..?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
anna ve belle ayarları birbirinden tamamen ayrı iki sistem ayarlar tema ekran koruyucuyu kapat sorunun çözülür tuş kilidinde ekran siyah olur menü tuşuna bastıgında saat gelir ekrana

onlyblue

Üye
    Konu Sahibi
anna ve belle ayarları birbirinden tamamen ayrı iki sistem ayarlar tema ekran koruyucuyu kapat sorunun çözülür tuş kilidinde ekran siyah olur menü tuşuna bastıgında saat gelir ekrana

Ben annada olduğu gibi ekranın kararmasını menü tusuna bastıgımda siyah ekranda sadece saatin görünmesini istiyrdum fakat dediğinizden anlaşıldığı kadarıyla belle ile bu isteğimi unutmak durumundayım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet menüye bastıgında siyah ekranda cıkmaz saat hangi ev ekranındaysan onun duvar kagıdı üstünde cıkar o zaman bitane siyah duvar kagıdı kurman lazım

onlyblue

Üye
    Konu Sahibi
evet menüye bastıgında siyah ekranda cıkmaz saat hangi ev ekranındaysan onun duvar kagıdı üstünde cıkar o zaman bitane siyah duvar kagıdı kurman lazım

Eyvallah hocam sağol teşekkür ederim. Alışmaktan başka çare yok. İyi forumlar dilerim.

slymndlk55

Üye
ben ovi suite ile belle yüklemesi yapamıyorum hizmet kullanılmıyor diyo ayrıca en son sürüm ovi suite de yükledim

asi6776

Üye
Arkadaşlar merhaba ben belle uygulamasını yükledim. Kaldırmak istiyorum böle bir şansım var mı kaldırabilir miyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt