mceryilmaz
Üye
evet farklı.. menü çok derli toplu olmuş.. daha yükleyeli 2 saat oldu.. yapan kişi stabil diyo şuana kadarda bi ayarsızlık görmedim..yükle gitsin, maksat değişiklik.. bende ivo3.1 kullanıyodum ama bu baya iyileştirilmiş hali..
arkadasim oncelikle telin nereli olursa olsun farketmez.madness kardeş ben bu işlerde cok yenıyım mumkunse bana msn vs ıle yardımcı ol yada burdan cok acık bı sekılde anlatır mısın_
oncelıkle mutlaka olması gereken dosya yada programlar hangılerıdır?
indirdiklerimi hangi programla ve nasıl flash lıyacagım?
bende nokıa n8 dark grey var yurt dısından geldı bu yuzden ıngılızce olarak guncellıyo
belle yada 025.007 olabılır bana. yardımını beklıyorum
Mesajlarda ayarı var kardeşim.kardeş bu mesajlar gelen kutusunda gozukuyo bı yardım edebılırmısın nasıl duzeltebılırız bunu ?
Yeni sürüm hazırlanacak. 111.030.0607 uğraşıyorum 1 haftaya çıkar. Euro2 üzerine yapıyorum.
----------Eklendi @ 16:59:24 ---------- Yazıldı @ 16:59:02 ----------
Mesajlarda ayarı var kardeşim.
----------Eklendi @ 17:42:45 ---------- Yazıldı @ 16:59:24 ----------
Yeni gelecek olan cfw de telefonun en performanslı ve en verimli hali kullanılacaktır. Bilginize...
hocam bekliyoruz merakla
arkadaşlar madness uğraşmış yapmış ama kurtuluş40 arkadaşın cfv sinden uyarlamış yüklemek isteyen arkadaşlar direk olarak kurtuluş40 tan yüklesin o çok daha güzel ve kullanışlı
ben sizin belle yi yüklemek istiyorum, versiyonu 25.7 düşürmek gerekiyormuş, deat phone flash yaparak 11.5 şe düşürdüm ancak telefonu açınca beyaz ekran ve nokia yazısı çıkıyor. öyle kalıyor. ne yapmalıyım bi yardımcı olacak varmı .
Dead phone ile bunu at.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?