N8 Symbian Belle 111.030.0607 03.01 Türkçe - Tüm Widgetler Ekli - 26.12.2011 Office Prolar Sorunsuz

Sponsorlu Bağlantılar

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ben yükledim fakat widget lerin bazılarını giriş ekranına yüklemiyor sadece bekliyor ikon gölgesi çıkıyor ve bekliyor sadece ne yapsma birdaha mı yüklesem yeniden?

Yeniden Flaş atarmısın..

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
evet sorunsuz çalışıyor kardeşim

noar

noar

Üye
yaw bende neden calismiyor delirecem..
verdigim linkte mi indiirdiniz.. yoksa baska biyerde mi idnirdiniz ??

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
werdgn linki denedm sorun yok. Belki operatörle alakalidir

deryAziz

Üye
üstat bu belle çok güzel.ama ben yüklemeyi bilmiyorum.telefonumda anna22.014 var ve n8.
Ürün kodu da059b288.bu yüzden bu ürün koduna galiba nokiasuite'den yazılım yüklenmiyor.phonix ile flash atmak gerekiyormuş.gerekli dosyaları ve nasıl yükleyeceğim konusunda yardımcı olur musunuz.artı bellede flv videolar izlenmiyo diyorlar.doğru mu

MadCix

Üye
Arkadaslar lütfen yardım...

"Neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product or the product cannot be identified" hatası

phoenix programını kurdugumda program files a kurmuyor ‘’PROGRAM DOSYALARI(x86)’’ diye bir klasore kuruyor sanırım sorun burdan kaynaklanıyor. phoenix dil dosyasını bulamıyor program dosyaları ve dil dosyasını attıgım yer PROGRAM DOSYALARI(86) ama programdan firware update tıklayıp dil dosyasını sececegm zaman dosya yolu program fıles oldugu bu hatayı alıyorum. napcam sasırdım programdan o yolu bı turlu degıstıremedım :s
win7 64bit eger yardımcı olursanız sevinirim bi türlü türkce yapamadım tlfonu

Üst Alt