N8 Symbian Belle 111.030.0607 03.01 Türkçe - Tüm Widgetler Ekli - 26.12.2011 Office Prolar Sorunsuz

n000k

Üye
özgür downgrade işlemi tamam senin belleyi yüklüyorum şimdi.inşallah sorun yoktur 609 daki gibi
hiçbir sorun yok.. ben şahsen Özgür kardeşimin cfw sini tavsiye ediyorum herkese.. hadi hayırlısı..

Tepkiler: OzGuRKnowN
işlem tamam,şimdi proları yükleyeyim

----------Eklendi @ 22:40:16 ---------- Yazıldı @ 22:24:45 ----------

özgür sistem çok iyi hız bakımından geçişlerde ve ayarları açarken takılma yok.font mükemmel olmuş,tam istediğim gibi.eksilere gelince c hafızası 154 mb baya düşük,1.sayfada ki widgetlerin çoğu yok,hatta hava durumu ve konum widgeti bile yok

Tepkiler: OzGuRKnowN ve n000k

n000k

Üye
işlem tamam,şimdi proları yükleyeyim
nasıl ama kurduktan sonra hiçbir zahmeti yok öenmli olan prolar kurulu zaten. sen senin proları kur geç

----------Eklendi @ 22:43:14 ---------- Yazıldı @ 22:41:01 ----------

abi naptın sen? hepsi var imkanı yok ayrıca C 209 MB .. sen E yi biçimlendirmeden birde *#7370# yapmadan mı attın flashı??

*#7370# yaptım ondan sonra attım.şimdi baktım social var oda duruyor

n000k

Üye
şuan vaktin varsa şöyle yap abi. ben her zaman öyle atarım flaşlarımı.. önce E yi biçimlendiririm arkadan *#7370# yaparım ve öyle atarım flashı!! ve update software tuşuna basmamda her zaman refurbish tuşuna basarım!! tekrar bi flash at derim..

----------Eklendi @ 22:57:03 ---------- Yazıldı @ 22:55:52 ----------

bu cfw de social yok zaten. senin eski sürümden kalmış o!!

tamam sen burdamısın

----------Eklendi @ 22:58:04 ---------- Yazıldı @ 22:57:17 ----------

şimdi dosyalar çıktığı zaman options bölümün de refurbish tıkını kaldırmayayım mı

n000k

Üye
tamam sen burdamısın

----------Eklendi @ 22:58:04 ---------- Yazıldı @ 22:57:17 ----------

şimdi dosyalar çıktığı zaman options bölümün de refurbish tıkını kaldırmayayım mı
evet burdayım abi!! neeeee??? sakın abi napıyon. sen sadece options blümünden dosya değişimi yapıcaksın, başka hiçbir ticklerini kaldırma bırak nasılsa öyle kalsın. yalnız hangi versiyonla değiştiriyorsun dosyaları? anna mı ? scandinavia mı? sen bana söyle şimdi adım adım yapcaz merak etme

n000k

Üye
eğer anna dosyalarında değiştiriyorsan dosya değişimi yap ve ordaki tickleri elleme.. tamam dosyalrı değiştir options dan. sonra ok de refurbish e bas!

----------Eklendi @ 23:14:49 ---------- Yazıldı @ 23:10:32 ----------

olursa haber ver abi!

ee aga bende öyle yaptım zaten firmware update altında ki refurbisi diyorsun değil mi.

----------Eklendi @ 23:15:42 ---------- Yazıldı @ 23:15:12 ----------

herhalde e yi biçimlendirmedim ondan oldu yeniden deneyeyim biçimlendirip

n000k

Üye
evet!!! E yi biçimlendir sonra *#7370# yap saati falan tarihi ayarla normal kullanım haline getir ve bas flashı!!

şimdi bitti flash.bursalımısın bende yalovalıyım ama şimdi fildişi sahillerindeyim

n000k

Üye
şimdi bitti flash.bursalımısın bende yalovalıyım ama şimdi fildişi sahillerindeyim
saymasını bekle iyice phoenix bitirsin flaş ı öyle çıkar teli pc den .. evet Bursa da oturuyorum.. ne işin var o kadar uzakta Fildişi sahillerinde??

Tepkiler: erdogansafak55
bir e yi biçimlendirmemek nelere sebep oluyor bak,şimdi herşey düzeldi hafıza 210 mb widgetler geri geldi.bide şu toplu klasör sis dosyasını nerden bulacaz.aga iş meselesi bundan önce kongo ve brezilyadaydım şimdi de sibiryaya gidiyorum

n000k

Üye
ohh valla süper iş abi.. dünyayı geziyorsun ne güzel .. bak burda Özgür kardeşim isteyen birine vermiş dosyayı:
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...-12-2011-office-prolar-sorunsuz-3-577744.html

ordan sende indirebilirsin hadi hayırlısı.. sonunda yüklendi temiz bir şekilde.. evet bu E yi biçimlendirmeden atarsan illakki bi çok eski şey kalıyor.. 7370 o kadar çok temizleme yapmıyor telin içinde.. yani soft bu.. şimdi bi soft format falan atayım deme kurulan sistemin yarısını yok edersin yine .. hadi güle güle kullan dostum!!

Tepkiler: erdogansafak55 ve OzGuRKnowN
    Konu Sahibi
n000k Ciğerim Sağol Ya Teşekkür ediyorum..

Tepkiler: erdogansafak55 ve n000k
ya bide 7/24 soru sorabilirsin demişsin kendin yoksun.şaka biryana harbi sağlam olmuş cwf

Tepkiler: OzGuRKnowN ve n000k

n000k

Üye
ya bide 7/24 soru sorabilirsin demişsin kendin yoksun.şaka biryana harbi sağlam olmuş cwf
haha o yoksa ben varım sponsor.. ama benim bilgim Özgür kardeşim ki kadar değil yalnız

----------Eklendi 02.01.2012 @ 00:01:14 ---------- Yazıldı 01.01.2012 @ 23:59:14 ----------

evet herşey var cfw de eksik yok.. video resim düzenleme hepsi mevcut . bütün belle için çıkan yeni widgetler mevcut.. düzgünde çalışıyor.. daha ne olsun

Konu Sahibi
Tepkiler: n000k