n8 sorunum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

71RMS71

Üye
    Konu Sahibi
n8 sorunum
ustalarım öncelikle slm n8 yeni aldım yanlız 2 el üzerinde ilk sürüm vardı bende oviden 25.7 yi güncelledim fakat dil yabancı oldu bende dil değişikliği vede belle olması için 111.030.0609 yükledim formdan değişik yerlerden sizlerden uğraştım ve haritaları ve mağzayı yükledim ancak kendini her hangi bir işlemde resetleyip geri başlıyo ve kilit kodu istiyo kilit kodu 12345 giriyorum kabul etmiyo ama açılıyo kullanıyorum benim isteğim ne yapabilirim yardım edermisiniz tşklr

SuaT6027

SuaT6027

Üye
Selamlar arkadasım.. Galıba flash olayında bır hata yapmıssınız.. Bırde flash atmadan once bıcımlendırmenızı yapın kesınlıkle.. Ve flash atmadan once kesınlıkle format atınkı eskıye yonelık dosyalar veya dosyacıklar kalmasın ıcınde...

[alikan]

[alikan]

Üye
Flashtan önce telefona hard format atın depo hafızayı biçimlendirin (tabi yedek alın önce) ve flashı dilerseniz dead phone olarak atın güvenlik kodu sıkıntısı yaşayanlara dead phone öneriliyodu fakat tam emin değilim. Ancak verebileceğim en iyi tavsiye kurtuluş40 hocaya danışın size mutlaka yardımcı olur.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
ben de alikana katılıyorum kurtuluş abiye danış. sana tavsiyem önce eski sürümlerden birine downgrade yap deadphone moduyla. daha sonrada kurtuluş40 abinin belle güncellemelerinden dilediğini kullan ben daha tayloru denemedim ama eminim kurtuluş abi onu da manyak bişi yapmıştır

71RMS71

Üye
    Konu Sahibi
ustalarım öncelikle slm n8 yeni aldım yanlız 2 el üzerinde ilk sürüm vardı bende oviden 25.7 yi güncelledim fakat dil yabancı oldu bende dil değişikliği vede belle olması için 111.030.0609 yükledim formdan değişik yerlerden sizlerden uğraştım ve haritaları ve mağzayı yükledim ancak kendini her hangi bir işlemde resetleyip geri başlıyo ve kilit kodu istiyo kilit kodu 12345 giriyorum kabul etmiyo ama açılıyo kullanıyorum benim isteğim ne yapabilirim yardım edermisiniz tşklr

2 gün uğraşlarım sonucu telefon kilidini hallettim kurtuldum şu an belle de harika yardım sever arkadaşlara tşklr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt