N8 sıp ayarlarını bılen arkadaslar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
N8 sıp ayarlarını bılen arkadaslar?
s.a arkadaslar n8 in sip ayarlarini bileniniz kullananiniz varmi? n97 kullanirken yapiyordum onunki basitti bu biraz karmasik bi el atin lutfen :)

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
ilgilenen ve kullanan pek yok anlasilan. ama belki birine lazim olur ben anlatayim ;)
resimdeki adimlari aynen uygulayin ve hepsi bukadar. 3g veya wi-fi baglanti konusunda sorun yasayan arkadaslar soylesinler yardimci olurum.

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
ozggurr

ozggurr

Üye
Cok harika paylasim, ise yariyor. Tesekkur ederim.

engin_erg

engin_erg

Üye
cahilliğimi bağışlayın arkadaşlar ama sıp nedir ne işe yarar

yilan53

Üye
ne işe yarıyor acaba beni de bilgilendirirmisiniz

ozggurr

ozggurr

Üye
SIP (Oturum Başlatma Protokolu); video, ses, anlık mesajlaşma, çevrim içi oyunlar ve görsel gerçeklik gibi, çoklu kitle iletişim araçları içeren, interaktif bir kullanıcı oturumu başlatmak, değiştirmek ve son vermek için kullanılan bir uygulama-kurulum protokolüdür. Başka bir deyişle, internet üzerinden bilgi dosyaları göndermek ve almak için kullanılan bir el sıkışma sistemidir. SIP, SIP bazlı servis sağlayıcılar arasında daha fazla içsel işlevsellik sağlayan bir açık standarttır.

SIP bazlı VoIP adaptörleri mevcut telefonunuzu ek bir donanım ile, genellikle bir router, telefon adaptörü veya IP telefonu vasıtasıyla internete bağlar. Bu hizmeti veren bir servis sağlayıcıya abone olmak gerekir.

Voip hakkinda detayli bilgi icin: adresine bakabilirsiniz.

benim kullandigim VoIp operatoru:

N8 ile wifi uzerinden voipraider kullanarak: Cin Halk Cumhuriyeti icindeki tum cep telefonlari ve sabit telefonlara gunluk 50 dk ucretsiz gorusme, Turkiye dahil, yurtdisi sabit telefonlara gunluk 50 dk ucretsiz gorusme yapabiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: engin_erg
engin_erg

engin_erg

Üye
telefon göreşmeleri süpermiş :) teşekkür ederim

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
SIP (Oturum Başlatma Protokolu); video, ses, anlık mesajlaşma, çevrim içi oyunlar ve görsel gerçeklik gibi, çoklu kitle iletişim araçları içeren, interaktif bir kullanıcı oturumu başlatmak, değiştirmek ve son vermek için kullanılan bir uygulama-kurulum protokolüdür. Başka bir deyişle, internet üzerinden bilgi dosyaları göndermek ve almak için kullanılan bir el sıkışma sistemidir. SIP, SIP bazlı servis sağlayıcılar arasında daha fazla içsel işlevsellik sağlayan bir açık standarttır.

SIP bazlı VoIP adaptörleri mevcut telefonunuzu ek bir donanım ile, genellikle bir router, telefon adaptörü veya IP telefonu vasıtasıyla internete bağlar. Bu hizmeti veren bir servis sağlayıcıya abone olmak gerekir.

Voip hakkinda detayli bilgi icin: adresine bakabilirsiniz.

benim kullandigim VoIp operatoru:

N8 ile wifi uzerinden voipraider kullanarak: Cin Halk Cumhuriyeti icindeki tum cep telefonlari ve sabit telefonlara gunluk 50 dk ucretsiz gorusme, Turkiye dahil, yurtdisi sabit telefonlara gunluk 50 dk ucretsiz gorusme yapabiliyorum.

ozgur kullaniyorsun madem belki bilirsin. ben rehberden sip aramasi yap dedigimde otomatik baglaniyor ve gorusme bittikten sonra halen daha sip ve wlan bagli kaliyor. sip ayarlarindan baglantiyi kapatmak zorunda kaliyorum. n97 de kullanirken gorusme bittikten sonra otomatik sip te deaktivite oluyordu. sendede aynisi oluyormu acaba? veya cozum biliyormusun?

Anqer-X

Anqer-X

Üye
kardes resımlı anlatım lınkı olmus ılgılenırmısınız rıca etsem ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt