n8 simlock unlock

Sponsorlu Bağlantılar

saly35

saly35

Üye
    Konu Sahibi
n8 simlock unlock
yurt dışından n8 aldım pasaport kaydını yaptırdım ama telefonda simlock varmış burdaki hatları kabul etmiyor telefon elimde kaldı bilen bilgisi olan lütfen yardım etsin

berkayevs4

berkayevs4

Üye
sanırsam telefoncular kırıyorda emin değilim.

suat1111

suat1111

Üye
ist kadıköyde halladiyorlar

calis84

calis84

Üye
önemli olan pasaport kaydi, onu halletmissin. Simlock pek bir sorun degil, telefoncular kiriyor.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Flash ile geçebilir mi acep ? Hiç bilmiyorum... TR product code variant'ı ile Flash atsan ?

saly35

saly35

Üye
    Konu Sahibi
ben antalyada oturuyorum neredeyse 30 tane telefoncuyu gezdim hepsi aynı şeyi söylüyor n8 simlock kırılmıyor yükleten veya kırdıran biri oldumu hiç

--------------- Ekleme ---------------

Flash ile geçebilir mi acep ? Hiç bilmiyorum... TR product code variant'ı ile Flash atsan ?
imzandaki konu anlatımı harfiyen okudum ve başarılı bir şekilde yükledim ama olmadı hala sim kart tanımıyor

intoman

intoman

Üye
bb5 serisi telefonlara simunlock yapmak neredeyse imkansızdır
6 ay içinde alınmış pasaport ile gümrükte kayıt yaptırmanız gerekiyor
yada imei sorgulamadan bakınız kaçak cihaz olarak görünecektir ..

anlamamki

Üye
cuma gunu bende pasaportuma ıslettım ok ledıler sanırım hafta ıcı acılacak telefonum ,acaba aynı sorun ıle bendemı karsılasacam dıye dusunuyorum telefon ılk geldıgınde turkcell hattımla 3 gun kullandım ,daha sonra sım kart kaydı yapılamadı ıletısı alıyorum devamlı,acaba telefonum acıldıktan sonra sım kartı kaydı hatasını alacakmıyım?
acaba bu telefonumdadamı simlock var ?

saly35

saly35

Üye
    Konu Sahibi
cuma gunu bende pasaportuma ıslettım ok ledıler sanırım hafta ıcı acılacak telefonum ,acaba aynı sorun ıle bendemı karsılasacam dıye dusunuyorum telefon ılk geldıgınde turkcell hattımla 3 gun kullandım ,daha sonra sım kart kaydı yapılamadı ıletısı alıyorum devamlı,acaba telefonum acıldıktan sonra sım kartı kaydı hatasını alacakmıyım?
acaba bu telefonumdadamı simlock var ?
yok madem 3 gün türkcell hattını kullandın senin telefonda sim kilidi yok demektir ben O2 sim kart haricinde hangi kartı takarsam takayım hata alıyorum telefon menüsüne bile giremiyorum

ben pasaport kaydımı yaptırdım onaylandı imeim kayıtlı o konuda problemim yok ama telefonu alırken içinde olan O2 oparötörünün sim kartı haricinde sim kartı tanımıyor telefonum

anlamamki

Üye
yok madem 3 gün türkcell hattını kullandın senin telefonda sim kilidi yok demektir ben O2 sim kart haricinde hangi kartı takarsam takayım hata alıyorum telefon menüsüne bile giremiyorum

ben pasaport kaydımı yaptırdım onaylandı imeim kayıtlı o konuda problemim yok ama telefonu alırken içinde olan O2 oparötörünün sim kartı haricinde sim kartı tanımıyor telefonum

anladım kardes gecmıs olsun sana yapan bırı varsa haber alırsam bılgı verırım,bu arada benım telefonum acıldı sım kaydı yapın ıletısı almıyorum avea ve turkcell hatlarımı denedım her ıkısıde acılıyor ve sorunsuz bı sekılde telefonumu kullanmaya basladım :heyo:aslında pazartesı veya salı gunu acıır dıye beklıyordum bugun acmıslar pazar gunu acmaları ılgınc neyse tlefonum artık acıldı :heyo:

saly35

saly35

Üye
    Konu Sahibi
saol dostum sevindim senin adına

arkadaşlar yokmu bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilecek veya yardımcı olabilecek birini tanıyan mağdurum yardım edin...

Rap3g

Üye
yanlış bilgi vrmeyin 6630 da bb5 dir 6300 da 6500 da n73 de ve bunların simlockları diğer bb5 ler gibi kırılmaktadır. N8 ile alakalı bilgim yok fakat bb5ler unlock edilmektedir. fakat free yöntemlerle değil.

cabal21

cabal21

Üye
arkadaşım al telefonunu nokia shop a götür. Orda bütün gerekeni yaparlar..

speedyx1

speedyx1

Üye
SLM TELEFONU PHOENIX LE bagla scan de program telefonu gordukten sonra yukarida tools var simlock tikla read de orada bir configirasyon kodu cikacak onu bir dene bakalim denemekten kimse birsey kaybetmez

saly35

saly35

Üye
    Konu Sahibi
SLM TELEFONU PHOENIX LE bagla scan de program telefonu gordukten sonra yukarida tools var simlock tikla read de orada bir configirasyon kodu cikacak onu bir dene bakalim denemekten kimse birsey kaybetmez
öncelikle teşekkürler ilgilendiğiniz için dediğiniz şekilde phoenix e girdim yalnız tools menüsünde simlock göremedim testing menüsünde simloc status diye bir kısım vardı ona tıkladım aşağıya resmini koydum peki bu kodu ne şekilde telefonda deniyeceğim ?

speedyx1

speedyx1

Üye
slm bunun garanti olmadigini konun basindada yazdim yanlis anlama sim lock tikladigin read yapiyosun configarasyon cikacak onu bir koseye yaz sonra sim kart tak kodu istediginde yaz kodu yaz bide o sekilde de bizim mudurum basina geldi telefon 4 il dolasti kimse kiramadi kodu bol sans

--------------- Ekleme --------------

suat1111

suat1111

Üye

pazar tesi işe başlıyorum izindeyim kadıköyde işyerim tanıdık tlf cu arkadaşlar var haber veririm

saly35

saly35

Üye
    Konu Sahibi
slm bunun garanti olmadigini konun basindada yazdim yanlis anlama sim lock tikladigin read yapiyosun configarasyon cikacak onu bir koseye yaz sonra sim kart tak kodu istediginde yaz kodu yaz bide o sekilde de bizim mudurum basina geldi telefon 4 il dolasti kimse kiramadi kodu bol sans

--------------- Ekleme --------------
evet garanti olmadığını biliyorum ama her şeyi denemeye razıyım o yüzden ilgilendiğin için teşekkür ederim sim kartı takınca telefonu açıyorum ama her hangi bir kod istemiyor sim kartı reddedildi yazıyor ve menüye dahi erişemiyorum :(

pazar tesi işe başlıyorum izindeyim kadıköyde işyerim tanıdık tlf cu arkadaşlar var haber veririm
saolasın arkadaşım sabırsızlıkla senden gelicek iyi bir haber bekliyorum

cakal_memo

Üye
yurt dışından n8 aldım pasaport kaydını yaptırdım ama telefonda simlock varmış burdaki hatları kabul etmiyor telefon elimde kaldı bilen bilgisi olan lütfen yardım etsin

benim cihaza gecenlerde mesaj geldi cıhazınız klonlanmıştır lutfen nokia ile iletişime geciniz diye 1 ayda sure vermiş ben ustune dusmedim sonrasında sure dolmadan cihaz kut diye gitti simkart kaydı alınamıyor diye aradım nokiayı istediği belgeleri mail attım 5 gun gecti sim kartı takıyorum yok hala acık değil. aradım ne zaman acıyorsunuz diye onlarda aramamı bekliyormus dediler beyfendi sizin istediğiniz numaraya acacagız cihazı sadece o numarada calışacak kufur bile ettim bu duruma ama yok. nihayetinde actılar benim numaramda calısıyor artık..farklı hat takınca 2 gun calısıyor sonra kut diye gidiyor sende bi arasan nokiayı belki durum aynıdır.

Takipçi Satın Al

Üst Alt