imzandaki konu anlatımı harfiyen okudum ve başarılı bir şekilde yükledim ama olmadı hala sim kart tanımıyorFlash ile geçebilir mi acep ? Hiç bilmiyorum... TR product code variant'ı ile Flash atsan ?
yok madem 3 gün türkcell hattını kullandın senin telefonda sim kilidi yok demektir ben O2 sim kart haricinde hangi kartı takarsam takayım hata alıyorum telefon menüsüne bile giremiyorumcuma gunu bende pasaportuma ıslettım ok ledıler sanırım hafta ıcı acılacak telefonum ,acaba aynı sorun ıle bendemı karsılasacam dıye dusunuyorum telefon ılk geldıgınde turkcell hattımla 3 gun kullandım ,daha sonra sım kart kaydı yapılamadı ıletısı alıyorum devamlı,acaba telefonum acıldıktan sonra sım kartı kaydı hatasını alacakmıyım?
acaba bu telefonumdadamı simlock var ?
ben pasaport kaydımı yaptırdım onaylandı imeim kayıtlı o konuda problemim yok ama telefonu alırken içinde olan O2 oparötörünün sim kartı haricinde sim kartı tanımıyor telefonumbb5 serisi telefonlara simunlock yapmak neredeyse imkansızdır
6 ay içinde alınmış pasaport ile gümrükte kayıt yaptırmanız gerekiyor
yada imei sorgulamadan bakınız kaçak cihaz olarak görünecektir ..
yok madem 3 gün türkcell hattını kullandın senin telefonda sim kilidi yok demektir ben O2 sim kart haricinde hangi kartı takarsam takayım hata alıyorum telefon menüsüne bile giremiyorum
--------------- Ekleme ---------------
ben pasaport kaydımı yaptırdım onaylandı imeim kayıtlı o konuda problemim yok ama telefonu alırken içinde olan O2 oparötörünün sim kartı haricinde sim kartı tanımıyor telefonum
aslında pazartesı veya salı gunu acıır dıye beklıyordum bugun acmıslar pazar gunu acmaları ılgınc neyse tlefonum artık acıldı 
yanlış bilgi vrmeyin 6630 da bb5 dir 6300 da 6500 da n73 de ve bunların simlockları diğer bb5 ler gibi kırılmaktadır. N8 ile alakalı bilgim yok fakat bb5ler unlock edilmektedir. fakat free yöntemlerle değil.bb5 serisi telefonlara simunlock yapmak neredeyse imkansızdır
6 ay içinde alınmış pasaport ile gümrükte kayıt yaptırmanız gerekiyor
yada imei sorgulamadan bakınız kaçak cihaz olarak görünecektir ..
yapmıyorlar arkadaşım ilk götürdüğüm yer orasıydıarkadaşım al telefonunu nokia shop a götür. Orda bütün gerekeni yaparlar..
öncelikle teşekkürler ilgilendiğiniz için dediğiniz şekilde phoenix e girdim yalnız tools menüsünde simlock göremedim testing menüsünde simloc status diye bir kısım vardı ona tıkladım aşağıya resmini koydum peki bu kodu ne şekilde telefonda deniyeceğim ?SLM TELEFONU PHOENIX LE bagla scan de program telefonu gordukten sonra yukarida tools var simlock tikla read de orada bir configirasyon kodu cikacak onu bir dene bakalim denemekten kimse birsey kaybetmez
yok madem 3 gün türkcell hattını kullandın senin telefonda sim kilidi yok demektir ben O2 sim kart haricinde hangi kartı takarsam takayım hata alıyorum telefon menüsüne bile giremiyorum
--------------- Ekleme ---------------
ben pasaport kaydımı yaptırdım onaylandı imeim kayıtlı o konuda problemim yok ama telefonu alırken içinde olan O2 oparötörünün sim kartı haricinde sim kartı tanımıyor telefonum
evet garanti olmadığını biliyorum ama her şeyi denemeye razıyım o yüzden ilgilendiğin için teşekkür ederim sim kartı takınca telefonu açıyorum ama her hangi bir kod istemiyor sim kartı reddedildi yazıyor ve menüye dahi erişemiyorumslm bunun garanti olmadigini konun basindada yazdim yanlis anlama sim lock tikladigin read yapiyosun configarasyon cikacak onu bir koseye yaz sonra sim kart tak kodu istediginde yaz kodu yaz bide o sekilde de bizim mudurum basina geldi telefon 4 il dolasti kimse kiramadi kodu bol sans
--------------- Ekleme --------------

saolasın arkadaşım sabırsızlıkla senden gelicek iyi bir haber bekliyorumpazar tesi işe başlıyorum izindeyim kadıköyde işyerim tanıdık tlf cu arkadaşlar var haber veririm
yurt dışından n8 aldım pasaport kaydını yaptırdım ama telefonda simlock varmış burdaki hatları kabul etmiyor telefon elimde kaldı bilen bilgisi olan lütfen yardım etsin