n8 simlock unlock

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
way be sadece senin hatta he yinede iyimiş :D

saly35

saly35

Üye
    Konu Sahibi
benim cihaza gecenlerde mesaj geldi cıhazınız klonlanmıştır lutfen nokia ile iletişime geciniz diye 1 ayda sure vermiş ben ustune dusmedim sonrasında sure dolmadan cihaz kut diye gitti simkart kaydı alınamıyor diye aradım nokiayı istediği belgeleri mail attım 5 gun gecti sim kartı takıyorum yok hala acık değil. aradım ne zaman acıyorsunuz diye onlarda aramamı bekliyormus dediler beyfendi sizin istediğiniz numaraya acacagız cihazı sadece o numarada calışacak kufur bile ettim bu duruma ama yok. nihayetinde actılar benim numaramda calısıyor artık..farklı hat takınca 2 gun calısıyor sonra kut diye gidiyor sende bi arasan nokiayı belki durum aynıdır.
ilk olarak nokia desteği aradım imei klonlama yok dediler onlar bana kvk servislerimiz ücret karşılığında bu işlemi yapıyor sim kilidini açıyor dedi bende bunun üzerine kvk servisine gittim gişedeki kız size yanlış bilgi vemişler biz bu işlemi yapmıyoruz dedi.

speedyx1

speedyx1

Üye
slm wep sitelerini gezerken buldum bu siteyi kucuk bir ucret karsiliginda aciyolar acamazlarsa parani iade ediyolar ama ucreti paypal ile oduyorsun bir bak istersen

benim n 97 yi bu sekilde actirmistim x6 ise butun ingiltereyi dolasti en sonunda bir cinli 3 gunde kirmisti cok zor bisey ya bu

saly35

saly35

Üye
    Konu Sahibi
slm wep sitelerini gezerken buldum bu siteyi kucuk bir ucret karsiliginda aciyolar acamazlarsa parani iade ediyolar ama ucreti paypal ile oduyorsun bir bak istersen

benim n 97 yi bu sekilde actirmistim x6 ise butun ingiltereyi dolasti en sonunda bir cinli 3 gunde kirmisti cok zor bisey ya bu
ödemeyi paypalla yaptım bakalım bi sonuç alacakmıyız

speedyx1

speedyx1

Üye
slm az once aklima geldi bu forumda biri kiriyodu ucretsiz ama konuyu bulamadim bir turlu okumustum daha once bulablirrsem yazarim yine
eger bu site kiramazsa google.uk den arat simlock diye boyle siteler var kiramazlarsa geri odeme yapiyolar

bol sans

delilcansur

Üye
Arkadaşım bende aynı duruma düştüm banada fransadan n8 geldi orange operatöründen onunda simlock vardı simlock kodu istedim hatta şifre için para bile yatırdık 8 haneli bi şifre verdi ama ne yaptıysam açamadım simlock şifresi 15 haneli olur dedi çoğu telefoncu ankaraya gönderdim açtırmaları için ordanda 100 tl istediler yarın artık yapılıcak bakalım nolucak ama merak etme simlock açılmasa bile mesela yurtdışında kullanılan sim kart çıkarıldığından 6 ay geçtikten sonra sim lock açılıyor ankarada da artık açılmazsa 2 aydır bende 4 ay beklerim açılır :D

intoman

intoman

Üye
arkadaşlar sim kilidini kırmak için telefonun üzerinde sim kartı kaydı yapan epprom(elektronik olarak yazıla bilen devre) söküp rom yazıcıyla değiştirmeniz gerekir sadece bu iştemi yapan cihaz bile çok pahalıdır ve nokia tarafından izin verilen yerlerde mevcuttur yani imkansız gibi birşeydir...

Rap3g

Üye
arkadaşlar sim kilidini kırmak için telefonun üzerinde sim kartı kaydı yapan epprom(elektronik olarak yazıla bilen devre) söküp rom yazıcıyla değiştirmeniz gerekir sadece bu iştemi yapan cihaz bile çok pahalıdır ve nokia tarafından izin verilen yerlerde mevcuttur yani imkansız gibi birşeydir...
arkadaşım neler saçmalıyosunuz ya bilmeden yorum yapmayın lütfen.

speedyx1

speedyx1

Üye
slm imkansiz diye birsey varmi ya kirlir kirlir da biraz zorlar cunku daha yeni telefon
ugrasmak isteyenlere buyrun bir site indirin kurcalayin simlock

intoman

intoman

Üye
arkadaşım neler saçmalıyosunuz ya bilmeden yorum yapmayın lütfen.

konuşmalarına dikkat et asıl sen saçmalıyorsun bu işler internette bulduğun 1 mb'lık proğramlarla olmaz öğrende gel ... :bann:

--------------- Ekleme ---------------

slm imkansiz diye birsey varmi ya kirlir kirlir da biraz zorlar cunku daha yeni telefon
ugrasmak isteyenlere buyrun bir site indirin kurcalayin simlock

slm.
bak bakalım o listelere nokianın yeni telefonlarından hiç biri varmı yeni olmasına gerek yok son 5 yılda üretilen çoğu telefon yok çin üretimler hariçç .

speedyx1

speedyx1

Üye
konuşmalarına dikkat et asıl sen saçmalıyorsun bu işler internette bulduğun 1 mb'lık proğramlarla olmaz öğrende gel ... :bann:

--------------- Ekleme ---------------

slm.
bak bakalım o listelere nokianın yeni telefonlarından hiç biri varmı yeni olmasına gerek yok son 5 yılda üretilen çoğu telefon yok çin üretimler hariçç .

ustat ben bu program kirar demedim indirmedimde ben iki telefonumu kirdirdim imkansiz degil

bak bu sitede kiriyor

kirilmaz diye bisey yok

saly35

saly35

Üye
    Konu Sahibi
ustat ben bu program kirar demedim indirmedimde ben iki telefonumu kirdirdim imkansiz degil

bak bu sitede kiriyor

kirilmaz diye bisey yok
ustam 45 euro istiyor bu site :P:

gecen gün verdiğin o linki denedim ama ne yazıkki olmadı az önce bir mail geldi
Hi,

Unfortunately we have been unable to generate an unlock code for your
mobile phone. There are so many mobile phones on the market today
and not all of them can be unlocked. This can be for a variety of reasons
and is not limited to certain makes or models, occasionally it can be linked
to the amount of time the handset has been locked to a particular network.

Your options now may now be limited to contacting your network operator or visiting
a local shop who can unlock your mobile while you wait. It is very unlikely another
online company will have the unlock code but you could always give it a try.

I will now forward your details to our dedicated accounts team who will deal with
your refund. Refunds can occasionally take up to 6 days but will usually be back
in your account a lot faster than this.

Once again may I apologise on behalf of the Unlocking Direct team and wish you every
success in getting your mobile unlocked.

Thanks, David Young
Unlocking-Direct.net

osse06

Üye
Arkadaşlar benımde yurtdışından gelen bır n8 cıhazım var psaport kaydını dün yaptırdım ve turkçe yukledim.benım cıhazımda da ' sım kart reddedildi ' uyarısı verıyo, bu kesinlikle sımlock mudur, pasaport kaydım onaylanınca acılma ıhtımalı varmıdır ya da en son ıhtıma sım lock ıse bır çözüm bulan varmı , saygılar.

ismail2003

Üye
ben kırabiliyorum bütün nokiaları bilginiz olsun.

Takipçi Satın Al

Üst Alt