N8 SILVER (gümüş renk kullananlar), menü tuş sorunu lütfen bakınn!!!(resim eklendi)

Sponsorlu Bağlantılar

melgklay

melgklay

Üye
benimkide silver ama hiç rahatsız etmiyo.. ayrıca o kadar ışık patlaması falan yok ya sanki zeon flaş yanıyo önde niye abartıyosunuz? tamam sadece kenarlar değil üsttende ışık var ama daha az ve mat.. üstelik gece ters çeviriyorum ben hoparlör kapanmasın arayan olursa duyayım diye.. tavsiye ederim

serhatoktar

serhatoktar

Üye
Siyah tan Griye Geçerken Beyaz devreye girer ....Grinin içinde beyaz ton oldugu için alttaki beyaz ışık grinin içinden geçer...olayın hep si buu

ipkry

ipkry

Üye
    Konu Sahibi
Siyah tan Griye Geçerken Beyaz devreye girer ....Grinin içinde beyaz ton oldugu için alttaki beyaz ışık grinin içinden geçer...olayın hep si buu
:alkis işte bu beee düşünememiştik biz :off: Sorun neden böle olması daha kaliteli bir boya kulanabilirlerdi :nono:

[alikan]

[alikan]

Üye
Dostum sende ki ışık aşırı fazla her gümüş renkte böyle bir şey yok. Bende ki cihazın menü tuşu incecik bir çizgi gibi kaplamış etrafını ve gece kör karanlıkta bile fazla sırıtmıyor. Sendeki cihazda bir şey var. Gümüş renge çamur atma adamım :) hastayım gümüş N8'e :p

serhatoktar

serhatoktar

Üye
[alikan];3134903' Alıntı:
Dostum sende ki ışık aşırı fazla her gümüş renkte böyle bir şey yok. Bende ki cihazın menü tuşu incecik bir çizgi gibi kaplamış etrafını ve gece kör karanlıkta bile fazla sırıtmıyor. Sendeki cihazda bir şey var. Gümüş renge çamur atma adamım :) hastayım gümüş N8'e :p

dostum ama gri renkli kasanın da alt ve üst tarafı emanet gibi duruyor farkındasın dimi :D

[alikan]

[alikan]

Üye
kanka emanet derken anlamadım alt ve üstlerdeki plastik bölmelerden bahsediyorsan onlar anten ve wifi gibi özellikler kısıtlanmasın diye plastik konmuş biliyorsundur. Ve o kadarda çok sırıtmıyor bence, ilk defa böyle bir yaklaşım gördüm emanet gibi.? Bence hiç sırıtmıyor adamım hatta tek parça olsaymış belki de telefon tek düze olurmuş demi :') Böyle stil katmış biraz telefona bunun neresi emanet görünüyo ya :S Kalbimi kırdın bak şimdi :p Bu renk yakıyor ya telefon ben burdayım diye bağırıyor asıl koyu gri renk göstermıyo telefonu bence :)

Bak senin için koyuyorum bu resmi koyu gri deki renk farkına bak ne kadar piiiiiisssss :p Bir de gümüş N8 e bak parlıyor beaa. Hangisi ben burdayım diyo sen söyle. Gümüş renk bas bas bağırıyo ben burdayım diye koyu renkte bas bas bağırıyo evde yokum yarın gel diye :p

ozggurr

ozggurr

Üye
[alikan];3134917' Alıntı:
Gümüş renk bas bas bağırıyo ben burdayım diye koyu renkte bas bas bağırıyo evde yokum yarın gel diye :p

Ben bu forumda cok cozumlemeye sahit oldum da...

Silver renk N8 kullanicisi bir arkadasin menu tusunun isigi ile ilgili sorununun, siyah telefonun plastik yerlerinin ve govdesinin silver telefona kiyasla daha kotu oldugu gibi dahiyane bir cozumlemeyle cozuldugune simdiye kadar sahit olmadim.. Olabilecegime de ihtimal vermiyorum...

Silver'in Siyah'tan daha guzel oldugu da ispatlandigina gore arkadasin menu tusu isigi ile ilgili hicbir sorunu kalmamistir artik...

Not:
Foruma renk katiyor bu tur komik tespitler, guzel taraflari da yok degil hani...

[alikan]

[alikan]

Üye
Ya elbette ki bizdeki de biraz makara birazda bencillik çünkü en güzeli bizdeki ya ondan :) Onun dışında özgür kardeşim şimdi sende koyu N8 kullandığın için çok objektif yaklaşmıyosun bence konuya :p Menü tuşu sorunu yaşayan silver kullanıcısı 1-2 tanedir başka bulamazsın ama koyu renk N8 lerin üst ve alt taraftaki renk uyumsuzluğu sanırım hepsinde var :s Şimdi koyu N8 kullanan arkadaşların affına sığınıyorum ama üstteki resimde koyu N8'in renk farkı sırıtmıyo mu objektif olursak :) Ayrıca menü tuşu sorununa renk olayının karışması serhat kardeşimin gümüşlerdeki alt ve üst aksamların emanet gibi duruyor tespiti oldu ^^

ozggurr

ozggurr

Üye
[alikan];3134980' Alıntı:
Şimdi koyu N8 kullanan arkadaşların affına sığınıyorum ama üstteki resimde koyu N8'in renk farkı sırıtmıyo mu objektif olursak :)

Evet renk farki siritiyor denebilecek kadar var haklisin...
Ancak sunu da ifade edeyim, N8 ilk ciktiginda ben de Silver almak niyetiyle gitmistim de yan yana koyunca siyah agir basmisti..

Neyse konuya donecek olursak eger, diger silver olanlarda boyle bir sorun olmadigi icin arkadasin menu tusu sorunlu diyebiliriz, dogru mudur?

[alikan]

[alikan]

Üye
Sen diyorsan doğrudur kardeşim ^^
Şaka bir yana kendi telefonumdan objektif bir tespit yapayım. Bendeki menü ışığı hiç sırıtmıyor etrafında ince bir çizgi halinde gece zifiri karanlıkta da biraz dikkat çekiyor pek bir sorun olmuyor, sadece menü tuşu açık renk olduğu için karanlıkta birazcıkta olsa tuşta parlıyor ışıktan dolayı. Hani öküz altında buzağı aramayı denersek anca bu kılıf bulunabilir başka sorun yok :)

ebruliekim

Üye
Bende de Silver var ve dediğin şekilde değil yani sadece kenarlarından yanıyor tamamından ışık saçmıyor bilgine

matanist

matanist

Üye
Problem bulunduğuna göre bir de çözüm bulalım :D Bence oraya ufacık bir etiket parçası gibi birşey yapıştırılabilir mi?

ipkry

ipkry

Üye
    Konu Sahibi
Problem bulunduğuna göre bir de çözüm bulalım :D Bence oraya ufacık bir etiket parçası gibi birşey yapıştırılabilir mi?

Bence dediğini bi nokia shop'ta garanti kapsmaında yaptırmak, menü tusun olduğu kısmı actırıp koyu bir etiket iç taraftan yapıştırtabilirsek sorun cözülür gibime gelio ???

dkircali

Üye
[alikan];3134917' Alıntı:
kanka emanet derken anlamadım alt ve üstlerdeki plastik bölmelerden bahsediyorsan onlar anten ve wifi gibi özellikler kısıtlanmasın diye plastik konmuş biliyorsundur.

Telefonun içini açıp bağırsaklarına inmiş biri olarak diyebilirim ki anten gövde içinde bulunmakta, sadece üst sol kısımda GPS anteni bulunmakta. Kasa ile anakartın teması olmadıktan sonra N8 için plastik veya metal üst-altın hiçbir etkisi olmayacağını da bir elektronik mühendisi olarak rahatlıkla söyleyebilirim. Üst alt kısımlarda plastik kullanılmasının tek nedeni, tasarımdan dolayı olduğunu söyleyebilirim. Bu tür bir şeklin metal kullanılarak şekillendirilmesi zor ve maliyetlidir. Plastik ucuz ve kolay. Ancak Nokia hem gümüş hem koyu gri de plastiğin rengini tam olarak arka kasa renginde yapamamış. Vermiş olduğunuz resimde üst-altın açısından dolayı renk farkı çok varmış gibi duruyor, gri daha açık bir renk olduğundan dolayı bu açı olayını daha iyi kaldırıyor. Ancak her iki kasada da plastiklerin renkleri farklı.