melgklay
Üye
Siyah tan Griye Geçerken Beyaz devreye girer ....Grinin içinde beyaz ton oldugu için alttaki beyaz ışık grinin içinden geçer...olayın hep si buu
işte bu beee düşünememiştik biz
Sorun neden böle olması daha kaliteli bir boya kulanabilirlerdi 
[alikan];3134903' Alıntı:Dostum sende ki ışık aşırı fazla her gümüş renkte böyle bir şey yok. Bende ki cihazın menü tuşu incecik bir çizgi gibi kaplamış etrafını ve gece kör karanlıkta bile fazla sırıtmıyor. Sendeki cihazda bir şey var. Gümüş renge çamur atma adamımhastayım gümüş N8'e
![]()

Bu renk yakıyor ya telefon ben burdayım diye bağırıyor asıl koyu gri renk göstermıyo telefonu bence
Bir de gümüş N8 e bak parlıyor beaa. Hangisi ben burdayım diyo sen söyle. Gümüş renk bas bas bağırıyo ben burdayım diye koyu renkte bas bas bağırıyo evde yokum yarın gel diye 
[alikan];3134917' Alıntı:Gümüş renk bas bas bağırıyo ben burdayım diye koyu renkte bas bas bağırıyo evde yokum yarın gel diye![]()
Onun dışında özgür kardeşim şimdi sende koyu N8 kullandığın için çok objektif yaklaşmıyosun bence konuya
Menü tuşu sorunu yaşayan silver kullanıcısı 1-2 tanedir başka bulamazsın ama koyu renk N8 lerin üst ve alt taraftaki renk uyumsuzluğu sanırım hepsinde var
Şimdi koyu N8 kullanan arkadaşların affına sığınıyorum ama üstteki resimde koyu N8'in renk farkı sırıtmıyo mu objektif olursak
Ayrıca menü tuşu sorununa renk olayının karışması serhat kardeşimin gümüşlerdeki alt ve üst aksamların emanet gibi duruyor tespiti oldu ^^ [alikan];3134980' Alıntı:Şimdi koyu N8 kullanan arkadaşların affına sığınıyorum ama üstteki resimde koyu N8'in renk farkı sırıtmıyo mu objektif olursak![]()

Problem bulunduğuna göre bir de çözüm bulalımBence oraya ufacık bir etiket parçası gibi birşey yapıştırılabilir mi?
[alikan];3134917' Alıntı:kanka emanet derken anlamadım alt ve üstlerdeki plastik bölmelerden bahsediyorsan onlar anten ve wifi gibi özellikler kısıtlanmasın diye plastik konmuş biliyorsundur.