N8 SILVER (gümüş renk kullananlar), menü tuş sorunu lütfen bakınn!!!(resim eklendi)

Sponsorlu Bağlantılar

ipkry

ipkry

Üye
    Konu Sahibi
N8 SILVER (gümüş renk kullananlar), menü tuş sorunu lütfen bakınn!!!(resim eklendi)
Meraba arkadaşlar N8 silver kullanmaktayım fakat menü tusu rengini biraz şeffaf yapmışlar tamamiyle yanmakta, arkadaşımda dark grey mevcut onda cok güzel bişekilde menü tuşunun etrafı yanıyo, acaba sizlerdede böle bi problem warmı? cok rahatsız edio özellikle geceleri:sopa:

balkonkusu

balkonkusu

Üye
iki konu açmanın anlamı yoktu ama benim telefon da dark grey onun için öyle bir soruna rastlamadım kimi de az yanıyo belli olmuyo diye yakınıyor :)

Burak

Üye
telefonla ilgili kaygıların varsa

ipkry

ipkry

Üye
    Konu Sahibi
Yaa cewap yazılmayınca okunmadı sandım =) acmış bulundum artık.. darktaki gibi yanmıo sizinkiler güzel, bizimki tus olduğu gibi yanıo yaaa :off: offfff

dkircali

Üye
ne yazıkki gümüş versiyonda sanki tüm tuş yanıyor, koyu gri olanda ise sadece kenarlarından görünüyor.

ipkry

ipkry

Üye
    Konu Sahibi
Off be keşke koyu gri gibi, acık renginde yoğun olanını kullansalardı hiç ii olmuo böle diorum ya özellikle geceleri cok sinir bozucu :off:

borasezer

borasezer

Üye
benim n8 de fıstık yeşili benimkide sırf kenarları yanıyo

mc_mfi

Üye
benimki gayet düzgün

muhsinus

muhsinus

Üye
bende sılter renk var ama sadece kenarları yanıyo yani sorun yok

matanist

matanist

Üye
Evet benimki de gümüş (silver) ama sadece etrafı yanıyor. sen diyene kadar hiç dikkat etmemiştim ama yeni baktım. :D

ipkry

ipkry

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar böle gece ışıksız bir ortamda baktığınızda tuşun kenarlarından yanısıra orta kısmından hiçmi yansıma gelmio sıfır karanlıknmı tusun orta kısmı??

--------------- Ekleme ---------------

Resim eklendi orta kısma dikkat alltan ışık yanıoo

matanist

matanist

Üye
Benimki silver benimki böyle değil. Benimkinin orta kısmı daha kalın olduğundan kenar kısımlı (ışıklı kısım) daha ince kalıyor.

geceler77

geceler77

Üye
dogrudur grilerde öle bi görüntü var ben siyah kullanıyorum gayet güzel kuzenimde gri var onunkinde ışık patlaması var cok yanıyor ama sorun bu olsun da başka birşey olmasın

erkara_64

benimki de gri sadece kenarları yanıyor:)

dkircali

Üye
Gümüş kullanıcıları nasıl oluyorda yanları yanıyor diyebiliyor anlayamıyorum, ya hiç gece kullanmadılar telefonu, ya yanları derken neresi olduğunu tam olarak anlyamıyorlar, yada nokia kasada revizyona gitti. Gümüş kasayı kullanırken özellikle gece yatakta suratıma patlıyor sinir ediyordu.Tr ye ilk gelen partiden olan gümüş n8 ve sonradan değiştirdiğim koyu gri N8 resimlerine bakarsanız farkı göreceksiniz.

ipkry

ipkry

Üye
    Konu Sahibi
Gümüş kullanıcıları nasıl oluyorda yanları yanıyor diyebiliyor anlayamıyorum, ya hiç gece kullanmadılar telefonu, ya yanları derken neresi olduğunu tam olarak anlyamıyorlar, yada nokia kasada revizyona gitti. Gümüş kasayı kullanırken özellikle gece yatakta suratıma patlıyor sinir ediyordu.Tr ye ilk gelen partiden olan gümüş n8 ve sonradan değiştirdiğim koyu gri N8 resimlerine bakarsanız farkı göreceksiniz.

Cok ii kardeşim güzel fotolar eklemişsin benim fotda biraz görüntü bulanık oldugundan görülebilir deildi ama koyu siyahla birlikte koyunca fark bariz ortada, peki nasıl değiştirdin kasayı garantidenmi yoksa kendin satıp koyu renginimi aldın..?

matanist

matanist

Üye

Ya arkadaşım kimseye garezimiz yok ne ise onu diyoruz. Bir ara sırf senin için fotoğraf çekip göndereceğim buraya iyice incelersin artık. Ama akşam olsun şimdi sen gündüz çekmişsin diye bize inanmazsın.

dkircali

Üye
Ya arkadaşım kimseye garezimiz yok ne ise onu diyoruz. Bir ara sırf senin için fotoğraf çekip göndereceğim buraya iyice incelersin artık. Ama akşam olsun şimdi sen gündüz çekmişsin diye bize inanmazsın.

Bu kadar alınmanıza gerek yok, nokia kasada malzeme değişikliğine gitmiş olabilir de dedim dikkat ederseniz. Ancak resimlerden de görebileceğiniz üzere orjinal garantili gümüş renk ve yine orjinal koyu gri kapakla fotoğraflarını çekip koydum. hatta dikkat ederseniz siyah kasa altına sadece gri kısmı takıp gösterdim.

Cok ii kardeşim güzel fotolar eklemişsin benim fotda biraz görüntü bulanık oldugundan görülebilir deildi ama koyu siyahla birlikte koyunca fark bariz ortada, peki nasıl değiştirdin kasayı garantidenmi yoksa kendin satıp koyu renginimi aldın..?
Orjinal kasa alıp kendim değiştirdim. Gümüş renkte olanda tuş kısmı biraz fazla şeffaf, hatta tuşun etrafındaki plastik kasadan da çok ufak ışık sızıntısı mevcut. Aydınlık ortamda hiç bir sıkıntı yok tabi ki.

matanist

matanist

Üye

Kalite biraz zayıf çok eski bir telefon ile zorla çektim :D (Keşke kendi kendini çekebilse telefon :D ). Benimki de silver durum bu ve hiç rahatsız etmiyor.

calis84

calis84

Üye
Benim telefon gümüs, komple karanlik bir odada denedim. Benimkinde cok hafif bir bicimde tusunun altindada isik geliyor, ama rahatsiz edecek kadar degil. Yani benimki normal gibi...