OLcaytugN8
Üye
-
Konu Sahibi
-
dünüp gelicen bizde seni yine bağrımıza basıcaz kardeşim SENDE RABBİME EMANET OL
AмσηR@;3457258' Alıntı:bu konularda yenı oldu sanırım, her giden bir konu açacaksa çöplükten farkı kalmayacak.
bare sabit bi konu açıında veda etmek isteyenler orada duygu ve düşüncelerini belirtsinler
orda durun bakalım buraya her n8 alan n8 aldım diye kutlama konusu açabilir her veda eden ben gidiyorum hoşçakalın diyebilir....burda geçirdiği güzel günlerin arkadaşlıkların bir anısı var insanlar sessiz sedasız gitmek istemiyor konu açarak doğruda yapıyorlar..AмσηR@;3457258' Alıntı:bu konularda yenı oldu sanırım, her giden bir konu açacaksa çöplükten farkı kalmayacak.
bare sabit bi konu açıında veda etmek isteyenler orada duygu ve düşüncelerini belirtsinler
Dun havaalanindaydim, 4 saatlik bir bekleme oldugundan beklemeye yerlerinden birinde oturmus, cantami dizlerimin ustune koymus, cantamin ustune de Nokia telefon ayakligini koymus N8 ile video izliyordum. Bu arada bluetooth mouse ve kulaklik takiliydi. O yuzden ayaklari uzatmistim, ellerim de dinlenebilecegim en rahat pozisyonda bir bankta ne kadar rahat uzanilabilirse oyle ayaklari uzatmis videolari izlerken yanima genc bir cinli cift otutdu.. Ben video klipler arasinda gecisleri mousla yaptigim icin adam once bir bana bakti soyle bir de telefona ve sonra dondu yanindaki esini durttu, benim cince bilmedigimi dusunmus olacak ki sanki baska birseyler konusuyorlarmis gibi basladilar telefon hakkinda konusmaya, telefona bak maouse kullaniyor, markasi ne acaba.. Bu yabancilar hep boyle para bol adamlarda yapiyorlar falan diyorlar... Kadin markasi neymis falan dedi, adam Nokia dedi, kadin Nokia zaten iyi modeller cikartiyor bunun modeli neymis diyor, ben de hic orali olmadan dinliyorum konusmalari bu arada. Kadin esine senin telefon da yapabilir mi diye sordu, adam cikartti telefonunu, baktim Iphone 4!!!! ..
simdi acilen cikmam lazim devamini sonra yazarim....
merakla bekliyoruz usta harbi harikasın yaaa bak bekliyoruz kesinlikle yazDun havaalanindaydim, 4 saatlik bir bekleme oldugundan beklemeye yerlerinden birinde oturmus, cantami dizlerimin ustune koymus, cantamin ustune de Nokia telefon ayakligini koymus N8 ile video izliyordum. Bu arada bluetooth mouse ve kulaklik takiliydi. O yuzden ayaklari uzatmistim, ellerim de dinlenebilecegim en rahat pozisyonda bir bankta ne kadar rahat uzanilabilirse oyle ayaklari uzatmis videolari izlerken yanima genc bir cinli cift otutdu.. Ben video klipler arasinda gecisleri mousla yaptigim icin adam once bir bana bakti soyle bir de telefona ve sonra dondu yanindaki esini durttu, benim cince bilmedigimi dusunmus olacak ki sanki baska birseyler konusuyorlarmis gibi basladilar telefon hakkinda konusmaya, telefona bak maouse kullaniyor, markasi ne acaba.. Bu yabancilar hep boyle para bol adamlarda yapiyorlar falan diyorlar... Kadin markasi neymis falan dedi, adam Nokia dedi, kadin Nokia zaten iyi modeller cikartiyor bunun modeli neymis diyor, ben de hic orali olmadan dinliyorum konusmalari bu arada. Kadin esine senin telefon da yapabilir mi diye sordu, adam cikartti telefonunu, baktim Iphone 4!!!! ..
simdi acilen cikmam lazim devamini sonra yazarim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?