N8 Sertap Erener ile Turkcell HD Ses Reklamında [N8 ile Bir Kez Daha Gurur Duydum]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uruloki

Üye
valla o kalite turkcell kalitesi değil N8 kalitesi ondandır öyle net olması

Tepkiler: Silinen Üye 2148459
Kendi telefonunu böyle başka ellerde televizyonda güzel bişey için kullandıklarında ayrı bi zevk veriyor insana gururlandırıyo gerçekten. ayrıca nonamex dediğin sorunları bende yaşamadım telefonu kötülemek için burda kirlilik yaratma sat kurtul

Koptum gülmekten Telefona biraz haksızlık etmişsin ama arasıra adamı delirtiyor.

erkara_64

bence sen ıphone4 de alma ıpad2 al bence...çünkü senin amacın alo demekten ziyade başka şeyler yapabilmek yazdıklarına göre

tekrardan gurur duyma hissi

Tepkiler: Cezzbedici3
gne laf atanlar her zmanki gbi olmus satin n8leri yda iphone alin

Tepkiler: van_helsing7677

Utku

Üye
evet sesim çok net gidiyor herkese

ChavRash

Emekli Yönetici
Gereksiz tartışmalara girmeyin arkadaşlar.

pRime.

Üye

+111

----------Eklendi @ 15:31:19 ---------- Yazıldı @ 15:30:10 ----------

+111

alla allah benim telefonumda niye hiç birşey yok aldığımdan beri bir kez donmadı birkez reset atmadı takır takır çalışıyor hata nerde acaba ? merak ediyorum doğrusu

valla benim n8im de takır takır çaşışıyo sadece fps den şikayetçiyim okadar nonamexin yazdığı sorunların hiçbiri yok bende

nonamex

Üye
@ozggurr

Yakışmadı sana

Konu Sahibi

----------Eklendi @ 17:54:29 ---------- Yazıldı @ 17:54:10 ----------

özgür banlandımıııııı hadiii beeeee

yakismayan mesajimi ozelden geri yollasana nerede hakaret etmisim bir bakayim...

Konu Sahibi
yakismayan mesajimi ozelden geri yollasana nerede hakaret etmisim bir bakayim...
üstte hani nonamexin telefonunda değil kendisinde sorun var dedinya o yüzden banlandın ah be usta senin banlanmana üzüldüm bak şimdi olmadı be

----------Eklendi @ 18:18:52 ---------- Yazıldı @ 18:18:32 ----------

ozggurr Yüzbaşı
SebepHakaret.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...