N8 Şarj hakkında bir soru?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bencede dene yaparlar belki..

ImPossibLe28

Üye
    Konu Sahibi
deneyecem (:

emreipekci

emreipekci

Üye
bütün anlatılanları yapmama rağmen hala kendiliğinden internete giriyo telefon. bir de tasarruf modunda titreşim çalışmadığı için genelde normal kullanıyorum. normal sayı da sms ve telefon trafiği, mail, 1 saat net, yarım saat oyun ve kamera hiç kullanmıyorum.(geçen bir baktım 3 haftadır resim çekmemişim :d: ) ve 2 günü zorluyorum.:d:

en baştan beri sarj sorunum var dersen sana bir güzellik yaparlar herhalde diye de düşünüyorum. ayrıca batarya değişim derlerse de yanında faturan olmalı dostum hatırlatayım dedim.

ImPossibLe28

Üye
    Konu Sahibi
bütün anlatılanları yapmama rağmen hala kendiliğinden internete giriyo telefon. bir de tasarruf modunda titreşim çalışmadığı için genelde normal kullanıyorum. normal sayı da sms ve telefon trafiği, mail, 1 saat net, yarım saat oyun ve kamera hiç kullanmıyorum.(geçen bir baktım 3 haftadır resim çekmemişim :d: ) ve 2 günü zorluyorum.:d:

en baştan beri sarj sorunum var dersen sana bir güzellik yaparlar herhalde diye de düşünüyorum. ayrıca batarya değişim derlerse de yanında faturan olmalı dostum hatırlatayım dedim.

bulunduğum şehirde nokia nın hiçbir şeyi yok. Kargo ile gönderecem.
Fatura elimde..

metinakrep

Üye
batarya konusunda bende şikayetçiyim hiç kulklanmasam test ettim en fazla güç tasaruf modu açık iken 2.5 gün gidiyor kurcalarsam biraz 1 günü zor buluyor kvk ya verdim pilde sorun yok yazılım hatası diyor sonra gene test ettim aynen devam geçen gün gene verdim bu sefer dedimki ben yazılım istemiyorum bilgilerim silinmesin pili değiştirin diye ama adamlar ne yapmış d. dosyasını biçimlendirip benim konuştuğum kişileri tarih ve saatlerini kontrol ediyorlar sonrada diyorlarki son 2 günde 14 aramanız var ve açık uygulamalardan şarjı bitiyor öyle sinir oldum ki bütün bilgilerimi sildiler ve hala suçlu benmişim gibi sorun yaratıyorlar bende sizleri tüketici mahkemesine şikayet edeğim dedim cevap ne olsun hiçbir şey çıkmaz çünkü sorun yok diyorlar sinirlerim tepeme çıktı yan sıradada bir kullanıcı yeni servisten n8 telefonunu aldı herkesin içinde dedim ona sizin şarjınız kaç gün gidiyor diye yanıt alo niyetine kullansam rahat bir haftayı buluyor dedi başka birisine daha dedim oda günde yarım saat internet yarım saat oyun face vs rahat 4 gün gidiyor dedi peki ozaman kim suçlu

ImPossibLe28

Üye
    Konu Sahibi
batarya konusunda bende şikayetçiyim hiç kulklanmasam test ettim en fazla güç tasaruf modu açık iken 2.5 gün gidiyor kurcalarsam biraz 1 günü zor buluyor kvk ya verdim pilde sorun yok yazılım hatası diyor sonra gene test ettim aynen devam geçen gün gene verdim bu sefer dedimki ben yazılım istemiyorum bilgilerim silinmesin pili değiştirin diye ama adamlar ne yapmış d. dosyasını biçimlendirip benim konuştuğum kişileri tarih ve saatlerini kontrol ediyorlar sonrada diyorlarki son 2 günde 14 aramanız var ve açık uygulamalardan şarjı bitiyor öyle sinir oldum ki bütün bilgilerimi sildiler ve hala suçlu benmişim gibi sorun yaratıyorlar bende sizleri tüketici mahkemesine şikayet edeğim dedim cevap ne olsun hiçbir şey çıkmaz çünkü sorun yok diyorlar sinirlerim tepeme çıktı yan sıradada bir kullanıcı yeni servisten n8 telefonunu aldı herkesin içinde dedim ona sizin şarjınız kaç gün gidiyor diye yanıt alo niyetine kullansam rahat bir haftayı buluyor dedi başka birisine daha dedim oda günde yarım saat internet yarım saat oyun face vs rahat 4 gün gidiyor dedi peki ozaman kim suçlu

bir hafta mı o_O
benim telefonumda bu imkansız hocam... Bugün saat 7de aldım şarrjdan. Saat 1.30 a kadar hiç kullanmadım. Sonrasındada biraz net sadece.
Şarjım tek çizgi şuan.
Gereksiz şarj harcamayım diye battery monitor bile yüklemiyorum...
Yuhh!

Denis22

Üye
dun sarj etdirdim kapatim uyudum ve sabah baktim sanki dun sarj etdirmemisim her gun boyle olmuyor ama

nonamex

Üye
Telefonu pek kurcalamadim 3 gun oldu, sarj 4 çizgi. Yoğun kullaniyorken fotograf 3g, wifi , oyun, uygulama , e-mail vs 1.5 gun gidiyor.

ImPossibLe28

Üye
    Konu Sahibi

mersin112

Üye
bu arada telefonu bence normal şarj aleti ile şarj edin. usb sanki 3kağıt yapıyor bataryayı doldururken :D

ImPossibLe28

Üye
    Konu Sahibi
normal şarj aleti ile dolduruyorum ben zaten..

nonamex

Üye
bir hafta mı o_O
benim telefonumda bu imkansız hocam... Bugün saat 7de aldım şarrjdan. Saat 1.30 a kadar hiç kullanmadım. Sonrasındada biraz net sadece.
Şarjım tek çizgi şuan.
Gereksiz şarj harcamayım diye battery monitor bile yüklemiyorum...
Yuhh!

Sizin durum kotu geldi bana.
Okul zamani ben sabah 8 evden cikiyorum, okula gidene kadar yarim saat muzik dinliyorum, okulda 3g uzerinden internete giriyorum. Oyun oynuyorum, mesajlasiyorum bol bol. Okuldan cikip dershaneye giderken muzik dinliyorum, pedere alo cekiyorum :ehe Dersin baslamasina cok varsa oyun oynarak harciyorum o vakti. Aksam 7 gibi evde oluyorum.. 3 yada 4 cizgi sarj oluyor telefonda
Toplamda 1 saat muzik + 1.5-2 saat oyun + 2 saat internet( Opera Mobile'i kapatmiyorum pek, interneti kesiyorum unutmazsam)+ 50-100 mesaj + 10 dakika telefon gorusmesi.. + 2 , 3 kere reset atiyordu kendiliginden (Telefonu kapayip acmakta guc ceker)

Batarya performansi iyi bence.

----------Eklendi @ 12:57:01 ---------- Yazıldı @ 12:54:08 ----------

Ekleyeyim: Ekran parlakligi orta seviyede, 2 ev ekranim var (Internete baglanan widget yok), Sebeke cift modda..

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
benim batarya nizami bir gün gider bugün şebeke modunu gsm e aldım birde böyle deneyeceğim 3g den biraz daha hızlı gibi...

karasahinemre

Üye
1 gün max

metinakrep

Üye
dikkat ettiğim kadarı ile şarj konusundaki şikeyetlerde genellikle 2. parti de çıkan telefonlarda sorun var ilk partide herkes memnun büyük ihtimalle 2. parti telefonlarda hepsinde pil sorunu var veya telefondan kaynaklanan bir sorun var diye düşünüyorum

ImPossibLe28

Üye
    Konu Sahibi
dikkat ettiğim kadarı ile şarj konusundaki şikeyetlerde genellikle 2. parti de çıkan telefonlarda sorun var ilk partide herkes memnun büyük ihtimalle 2. parti telefonlarda hepsinde pil sorunu var veya telefondan kaynaklanan bir sorun var diye düşünüyorum

mayıs ayında aldım telefonu.
2. Parti mi oluyor bu?

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
bende mayısta aldım imei 356 ile başlıyor bende sorun yok.

goldwarriorxx

goldwarriorxx

Üye
benim ne kullanırsam kullanım 2 gün gidiyo :D oyun oynarsam maksimun 1 saat ama olsun :D

_ardaa

_ardaa

Üye
1 gün rahat gidiyor aktif olarak da kullanıyorum telefonu.

cardanadam

cardanadam

Üye
benimki 2 gün gidiyor interneti ve konuşmayı sık kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt