N8 Şarj hakkında bir soru?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ImPossibLe28

Üye
    Konu Sahibi
N8 Şarj hakkında bir soru?
Arkadaşlar dün anna gelmediğine göre ben teli garantiye yollayacam.
Sorunlarım: kamera flaşı çalışmıyor, üst kapakta ezilme var, arka mikrofon ses kaydında uğultu yapıyor.

Herneyse buna ek olarak batarya değişimi istesem mi diye düşünüyorum...

Telefonu sabah saat 7'de şarjdan alıyorum.. Nette çok takılırsam (Face ve maxicep dışında sitelere çok nadir giriyorum) saat 2-3 en geç 4 de bitiyor şarjım.

Bu bir sorun mudur yoksa herkeste mi bu böyle?

Herkes N8'i şarj konusunda iyi olduğu için tercih ediyor diğer smartphoneler arasından.

Kullanımım hakkında ufak bir özet yapaym:

Email kapalı.
Ekran parlaklığı genelde minimumda bazen %50'lerde...
Otomatik wlan taraması kapalı.
Bluetooth hiç kullanmıyorum desem yeri var.
Kulaklıkla müzik dinliyorum arada..
Kullanmadığım uygulamaları kapatıyorum ( bu konuda çok titizim :aha: )

Bilmiyorum bu bir sorun mu yoksa herkesde mi aynı :dry:

Buradan gelecek cevaplara göre telefonu garantiye yolladığımda batarya değişimi isteyeceğim :hmmm

Gelecek yardımlar için şimdiden teşekkürler :oke:

-omer-

-omer-

Üye
Anna'yı dün gelicek diye bekledik hepimiz,dün merak edip nokia Tükiye Destek Hattını aradım sordum ordaki kisiler ağustosun bası dedi yani 2 ile 9 gün arasnda beklyn dedm konu açtım modlar konuyu kapattı :nono::nono: VE ayrıca şarjı benmde az gidiyo hergün sarja koyuyorum:ehe:ehe ha bu arada üst kapaktaki ezilmeyi garantiyle hallederlerse haber ver bende de aynı prob. var :D

mersin112

Üye
Email kapalı. bende açık 24 saat alım ve en kısa sürede..
Ekran parlaklığı genelde minimumda bazen %50'lerde... %100'de
Otomatik wlan taraması kapalı. sadece bilinen wlan
Bluetooth hiç kullanmıyorum desem yeri var. aynen :)
Kulaklıkla müzik dinliyorum arada.. aynen
Kullanmadığım uygulamaları kapatıyorum ( bu konuda çok titizim :aha: ) aynen :D:good:

24 saat internetim açıktır. otomatik bağlanma vardır ekran girişleri internete otomatik bağlanıyor.

lakin şöyle bi durum var 3g açık olursa daha doğrusu çift mod açık olursa senin gibi şarj sorunu yaşıyorum, ama sadece gsm seçili olduğunda 2 gün rahat gidiyor şarjım. bende download yaparken 3g diğer zamanlarda ise gsm kullanarak bu durumu kendimce eşitleyip şarjımın 1,5-2 gün gitmesini sağlıyorum.

ImPossibLe28

Üye
    Konu Sahibi
Email kapalı. bende açık 24 saat alım ve en kısa sürede..
Ekran parlaklığı genelde minimumda bazen %50'lerde... %100'de
Otomatik wlan taraması kapalı. sadece bilinen wlan
Bluetooth hiç kullanmıyorum desem yeri var. aynen :)
Kulaklıkla müzik dinliyorum arada.. aynen
Kullanmadığım uygulamaları kapatıyorum ( bu konuda çok titizim :aha: ) aynen :D:good:

24 saat internetim açıktır. otomatik bağlanma vardır ekran girişleri internete otomatik bağlanıyor.

lakin şöyle bi durum var 3g açık olursa daha doğrusu çift mod açık olursa senin gibi şarj sorunu yaşıyorum, ama sadece gsm seçili olduğunda 2 gün rahat gidiyor şarjım. bende download yaparken 3g diğer zamanlarda ise gsm kullanarak bu durumu kendimce eşitleyip şarjımın 1,5-2 gün gitmesini sağlıyorum.

arkadaşım ne yaptın sen yaa :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe
yat kalk dua et bunun için sen :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

o zaman benim kesinlikle batarya değişimi istemem lazım :hmmm

ücretsiz yaparlar mı bunu ?

bu arada üst kapaktaki ezilme normalde garanti kapsamına girmiyormuş ama ben müşteri memnuniyeti için bir defaya mahsus olmak üzere garanti kapsamında yapılmasını rica edecem :hmmm

ImPossibLe28

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sizin şarjınız şimdiye kadar en çabuk kaç saatte bitti?
Ben 8 de almıştım ve 1 de bitmişti yani 5 saatte bitmişti. Şimdi ise gün içinde 2. Şarj gerektiriyor telefon. Yoksa bitiyor 4 gibi..

fntked

Üye
ben 1 gün internette ve uygulamalarda wlan la takılıyorum. gece yarısı bitiyo. yatmadan şarja takıyorum. sabah alıp kullanıyorum. ama bencede şarjı yeterli değil.

Dampierre

Dampierre

Üye
günde yarım saat oyun, 1 saat internet, müzik falan 1.5 gün rahat yetiyor. bence senin telefonda bir sorun var. Az kullanırsam 3 gün yetiyor

ImPossibLe28

Üye
    Konu Sahibi
galiba benim telde sorun var..
Garantiye gönderirken nasıl bi not düşmeliyim bedava yapmaları için? (:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
aldigimdan beri sarj suresinden sikayeyciyim demen yeter..

ImPossibLe28

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle deyim günde yeri geliyo 2 kere şarja takmaktan bıktım diyecem :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ins sorun kalmaz:oke:

ImPossibLe28

Üye
    Konu Sahibi
inşallah da şimdi teli garantiye yollayınca boşta bi 1200 var onu kullanmam gerekecek :D :D
yollamasam mı yaa :D :D
onda da reset sorunu var flash mı atsam ona da :D :D

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bende dün çin annasıı yükledim fazla karışıtırmışım heralde çift modda doluyken %65 düştü :D Ama bana gsm modunda 2 gün gidiyor :D

ImPossibLe28

Üye
    Konu Sahibi
off ulan off :D :D
bi bana mı 6-7 saat gidiyo bu meret :D

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
İlk aldığım gün hep açık unutmuşum bağlı kalmış nette 3gde sanag bi baktım telefon kapanmıştı :D

ImPossibLe28

Üye
    Konu Sahibi
off ya telsiz kalacam 1 ay :D

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bende vercem alt kapak sorunlu :D Ramazanın ortasında yollarım zaten hep uyuyacağım için :D

• Beğen
Tepkiler: emreipekci

ImPossibLe28

Üye
    Konu Sahibi
kapak garanti kapsamında değişir mi?
Benimki zaman ayarlı foto çekiminde yere düştü 1 mt civarından..

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Benimki yere düşme değil kasadan ayrık garanti kapsamında ama seninkini bilemiyorum..

ImPossibLe28

Üye
    Konu Sahibi
bir defaya mahsus müşteri memnuniyeti için garanti kapsamında yapılmasını isteyecem :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt