) ve 2 günü zorluyorum.
bütün anlatılanları yapmama rağmen hala kendiliğinden internete giriyo telefon. bir de tasarruf modunda titreşim çalışmadığı için genelde normal kullanıyorum. normal sayı da sms ve telefon trafiği, mail, 1 saat net, yarım saat oyun ve kamera hiç kullanmıyorum.(geçen bir baktım 3 haftadır resim çekmemişim) ve 2 günü zorluyorum.
en baştan beri sarj sorunum var dersen sana bir güzellik yaparlar herhalde diye de düşünüyorum. ayrıca batarya değişim derlerse de yanında faturan olmalı dostum hatırlatayım dedim.
batarya konusunda bende şikayetçiyim hiç kulklanmasam test ettim en fazla güç tasaruf modu açık iken 2.5 gün gidiyor kurcalarsam biraz 1 günü zor buluyor kvk ya verdim pilde sorun yok yazılım hatası diyor sonra gene test ettim aynen devam geçen gün gene verdim bu sefer dedimki ben yazılım istemiyorum bilgilerim silinmesin pili değiştirin diye ama adamlar ne yapmış d. dosyasını biçimlendirip benim konuştuğum kişileri tarih ve saatlerini kontrol ediyorlar sonrada diyorlarki son 2 günde 14 aramanız var ve açık uygulamalardan şarjı bitiyor öyle sinir oldum ki bütün bilgilerimi sildiler ve hala suçlu benmişim gibi sorun yaratıyorlar bende sizleri tüketici mahkemesine şikayet edeğim dedim cevap ne olsun hiçbir şey çıkmaz çünkü sorun yok diyorlar sinirlerim tepeme çıktı yan sıradada bir kullanıcı yeni servisten n8 telefonunu aldı herkesin içinde dedim ona sizin şarjınız kaç gün gidiyor diye yanıt alo niyetine kullansam rahat bir haftayı buluyor dedi başka birisine daha dedim oda günde yarım saat internet yarım saat oyun face vs rahat 4 gün gidiyor dedi peki ozaman kim suçlu

Telefonu pek kurcalamadim 3 gun oldu, sarj 4 çizgi. Yoğun kullaniyorken fotograf 3g, wifi , oyun, uygulama , e-mail vs 1.5 gun gidiyor.

bir hafta mı
benim telefonumda bu imkansız hocam... Bugün saat 7de aldım şarrjdan. Saat 1.30 a kadar hiç kullanmadım. Sonrasındada biraz net sadece.
Şarjım tek çizgi şuan.
Gereksiz şarj harcamayım diye battery monitor bile yüklemiyorum...
Yuhh!
Dersin baslamasina cok varsa oyun oynarak harciyorum o vakti. Aksam 7 gibi evde oluyorum.. 3 yada 4 cizgi sarj oluyor telefondadikkat ettiğim kadarı ile şarj konusundaki şikeyetlerde genellikle 2. parti de çıkan telefonlarda sorun var ilk partide herkes memnun büyük ihtimalle 2. parti telefonlarda hepsinde pil sorunu var veya telefondan kaynaklanan bir sorun var diye düşünüyorum