N8 renk değişimi yapmak isteyenler ?

Sponsorlu Bağlantılar

mc_mfi

Üye
ya bende de şöle bi olay var benimki yere düştü ve dier arkadaşlar gibi altının düşmesinde korkuyom o yüzde aradım nokia servisi yaparız dediler ama fiyatı sölemediler (daha altı düşmadi ama düşerse garantide n çıkarsa die) bilmiyom napacam alt solda bi ayrıklık var ordan karanlıkta ışık çıkıyo işte ora düşecek gibi

dkircali

Üye
ya bende de şöle bi olay var benimki yere düştü ve dier arkadaşlar gibi altının düşmesinde korkuyom o yüzde aradım nokia servisi yaparız dediler ama fiyatı sölemediler (daha altı düşmadi ama düşerse garantide n çıkarsa die) bilmiyom napacam alt solda bi ayrıklık var ordan karanlıkta ışık çıkıyo işte ora düşecek gibi

yandaki vidaları gevşetirseniz alt kapağı çıkarabilir veya çıkanı yerine oturtabilirsiniz. kırık olup olmadığını ancak parçayı çıkartarak anlayabilirsiniz. Vidalara hasar vermemeye dikkat edin ki ilerde serviste sıkıntı olmasın

one2one2

one2one2

Üye
Al sana N8'in Nokia firmasına maliyeti..

• 1200 mAh Li-on 3.7V pil maliyeti 3.95 Dolar,
• ST-Ericsson güç yönetim birimi ve diğer bileşenler maliyeti 4.68 Dolar,
• Ses donanımları, ivme ölçer ve pusula maliyeti 4.89 Dolar,
• Nokia N8 kutu içeriği maliyeti 5.85 Dolar,
• Güç ünitesi ve GSM şebeke anten maliyeti 7.44 Dolar,
• Cihaz üretim aşamasındaki maliyetler 9.50 Dolar,
• Wi-Fi, Bluetooth ve GPS maliyeti 9.91 Dolar,
• Mekanik parçaların maliyeti 21.30 Dolar,
• Texas Instruments ve Broadcom mültimedya işlem birim maliyeti 22.00 Dolar,
• Cihaz ön ve arka kamerasıyla, kamera teknolojileri maliyeti 31.08 Dolar,
• Samsung tarafından geliştirilen ekran ve ekran teknolojileri maliyeti 37.12 Dolar,

Orjinal kasayı yurtdışından 75$'a getirip değiştiren var.

kaynak nerden arkadasim? yani bu bilgilerin dogrulugunu nerden bilecez?:allalla:

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce kılıflı daha güzel duruyor

korayduruhan

korayduruhan

Üye
kaynak nerden arkadasim? yani bu bilgilerin dogrulugunu nerden bilecez?:allalla:

Gece gece güldürdün beni. :) İşim gücüm yok bütün malzemelerin maliyetlerini mi yazacağım tek tek? Bir sitede okumuştum ve arkadaş böyle bir soru sorunca o'na cevaben aynı siteyi tekrar bulup yapıştırdım. Ha ben paranoyağım ille de bir sitede görmem gerekiyor diyorsan al sana ilgili web sayfasının adres linki:

Nokia N8: Maliyet Raporu Açıklandı!

Bu sitede gördükten sonra, site yöneticileriyle irtibata geçip, onlara da aynı soruyu sorar mısın bilemiyorum..