N8 renk değişimi yapmak isteyenler ?

Sponsorlu Bağlantılar

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
N8 renk değişimi yapmak isteyenler ?
Beyler bayanlar benim N8 Gri renkli
Aslında ilk aldığımız zamanda rengini değiştirecektim fakat hediye geldiği için mecbur kaldım gri kullanmaya
Gri rengi nokia shop nokia mağazaları türden yerlere versek renk değişimi oluyor mu ? Yani diğer renkteki kasayı takacaklar sadece . Siyah renk kullanmak istiyorum böyle birşey mümkün mü ?

korayduruhan

korayduruhan

Üye
Kasayı değiştirmek mümkündür tabi ki, ancak baya pahalıya patlar diye düşünmekteyim..

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Kasayı değiştirmek mümkündür tabi ki, ancak baya pahalıya patlar diye düşünmekteyim..
Nakit para var da nasıl ve nerden temin edebilirim? Nerelere götürüp değiştirir misiniz? diyebilirim? Onu merak ediyorum

suat1111

suat1111

Üye
ya ellemeyin şu garibi ya

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
bence hiç uğraşma koyu gri ile aynı renkte silikon koruyucu kılıf var. nokia shopların birinden onu al. hem telefonun sağlam kalır hem de rengi istediğin renk olur.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
ya ellemeyin şu garibi ya
Aga canımız kaşınıyor napalım :ehe
Ayrıca sen özel bez ve su diyorsun nerden aldın onları ? özel bez ve özel su mu? :hmmm :d:

--------------- Ekleme ---------------

bence hiç uğraşma koyu gri ile aynı renkte silikon koruyucu kılıf var. nokia shopların birinden onu al. hem telefonun sağlam kalır hem de rengi istediğin renk olur.
Zaten şundan almayı düşünüyorum fazlada para harcamamış olurum.

suat1111

suat1111

Üye

Aga canımız kaşınıyor napalım :ehe
Ayrıca sen özel bez ve su diyorsun nerden aldın onları ? özel bez ve özel su mu? :hmmm :d:

lcd tv ve laptop silmek için elektronik satan mağzalarda var

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
hayır ben özel bez, su falan demiyorum söylemek istediğim malzeme orjinalini alırsan telefona çok güzel oturuyor ve kasa neredeyse hiç gözükmüyor. çok da şık duruyor.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
lcd tv ve laptop silmek için elektronik satan mağzalarda var
Sağol

hayır ben özel bez, su falan demiyorum söylemek istediğim malzeme orjinalini alırsan telefona çok güzel oturuyor ve kasa neredeyse hiç gözükmüyor. çok da şık duruyor.
Ben sana dememiştim kardeş Suat arkadaşımıza demiştim.
Ayrıca o kılıftansa benim gösterdiğim kılıf daha güzel ve iyi geliyor bana :allalla:

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
anladım, sitede bir gecikme oldu sanırım başka cevap yazan görememiştim. artık o senin beğenine kalmış. ben de delikli kılıfları pek sevmemiştim içinde toz toplar diye. ama dediğim gibi kılıf al kasa rengi gözüne batmaz daha sonra.

matrax-0052

Üye
Sırf renk için sağlam cihazı söktürme bence arkadaşım.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
anladım, sitede bir gecikme oldu sanırım başka cevap yazan görememiştim. artık o senin beğenine kalmış. ben de delikli kılıfları pek sevmemiştim içinde toz toplar diye. ama dediğim gibi kılıf al kasa rengi gözüne batmaz daha sonra.
Orjinal koyu gri kasası fazla pahalı deil ise değiştirme yoluna giderim.
Yani fiyatına bağlı
eğer pahalı ise gösterdiğim kılıfı alıcam beklemeden

Sırf renk için sağlam cihazı söktürme bence arkadaşım.
Güvenilir ve işi bilen bir yere söktürürsem sorun kalmaz herhalde diye düşünüyorum

korayduruhan

korayduruhan

Üye
Al sana N8'in Nokia firmasına maliyeti..

• 1200 mAh Li-on 3.7V pil maliyeti 3.95 Dolar,
• ST-Ericsson güç yönetim birimi ve diğer bileşenler maliyeti 4.68 Dolar,
• Ses donanımları, ivme ölçer ve pusula maliyeti 4.89 Dolar,
• Nokia N8 kutu içeriği maliyeti 5.85 Dolar,
• Güç ünitesi ve GSM şebeke anten maliyeti 7.44 Dolar,
• Cihaz üretim aşamasındaki maliyetler 9.50 Dolar,
• Wi-Fi, Bluetooth ve GPS maliyeti 9.91 Dolar,
• Mekanik parçaların maliyeti 21.30 Dolar,
• Texas Instruments ve Broadcom mültimedya işlem birim maliyeti 22.00 Dolar,
• Cihaz ön ve arka kamerasıyla, kamera teknolojileri maliyeti 31.08 Dolar,
• Samsung tarafından geliştirilen ekran ve ekran teknolojileri maliyeti 37.12 Dolar,

Orjinal kasayı yurtdışından 75$'a getirip değiştiren var.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Al sana N8'in Nokia firmasına maliyeti..

• 1200 mAh Li-on 3.7V pil maliyeti 3.95 Dolar,
• ST-Ericsson güç yönetim birimi ve diğer bileşenler maliyeti 4.68 Dolar,
• Ses donanımları, ivme ölçer ve pusula maliyeti 4.89 Dolar,
• Nokia N8 kutu içeriği maliyeti 5.85 Dolar,
• Güç ünitesi ve GSM şebeke anten maliyeti 7.44 Dolar,
• Cihaz üretim aşamasındaki maliyetler 9.50 Dolar,
• Wi-Fi, Bluetooth ve GPS maliyeti 9.91 Dolar,
• Mekanik parçaların maliyeti 21.30 Dolar,
• Texas Instruments ve Broadcom mültimedya işlem birim maliyeti 22.00 Dolar,
• Cihaz ön ve arka kamerasıyla, kamera teknolojileri maliyeti 31.08 Dolar,
• Samsung tarafından geliştirilen ekran ve ekran teknolojileri maliyeti 37.12 Dolar,

Orjinal kasayı yurtdışından 75$'a getirip değiştiren var.
En iyisi gösterdiğim kılıfı almak :d:

TheORCUN

TheORCUN

Üye

En iyisi gösterdiğim kılıfı almak :d:
1.si dostum, bu telefonun her ne olursa olsun teknisyenler tarafından açılması gerektiği için, ben; kasa değişiminin garanti dahili içinde yalnızca servislerde yapılabileceğini düşünüyorum, aynı zamanda 0212 337 1717 Nokia Destek; Türkiye'ye kılıf hariç Nokia N8 için bir aksesuar gelmediğini söylüyor, yani henüz garanti dahili değiştiremezsin...
2.si şu kılıfı alabileceğim bir adres verebilir misin? Bir türlü bulamıyorum :S

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
1.si dostum, bu telefonun her ne olursa olsun teknisyenler tarafından açılması gerektiği için, ben; kasa değişiminin garanti dahili içinde yalnızca servislerde yapılabileceğini düşünüyorum, aynı zamanda 0212 337 1717 Nokia Destek; Türkiye'ye kılıf hariç Nokia N8 için bir aksesuar gelmediğini söylüyor, yani henüz garanti dahili değiştiremezsin...
2.si şu kılıfı alabileceğim bir adres verebilir misin? Bir türlü bulamıyorum :S
Zaten bende aynı görüşteyim.
Kılıfıda burdan buldum

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
bendekide siyah 10 tl ye atldım ama kamera koruyucusu yok :S

dkircali

Üye
Orjinal koyu gri kasası fazla pahalı deil ise değiştirme yoluna giderim.
Yani fiyatına bağlı
eğer pahalı ise gösterdiğim kılıfı alıcam beklemeden

Güvenilir ve işi bilen bir yere söktürürsem sorun kalmaz herhalde diye düşünüyorum

Dışarıdan kasa alıp değişimi yapan arkadaş benim, forumda resimlerini bulabilirsiniz. N8 içerisinde telefonun açıldığını ispatlayabilecek herhangi bir bant, sticker vs. bulunmamakta. Dolayısıyla doğru ekipmanla, işin ehli biri kasayı rahatlıkla açar, takar, değiştirir ve bunun servis tarafından anlaşılması diye bir durum söz konusu olamaz. Evet telefonu gümüş renk aldım, 1.5 ay sonra gittim siyah yaptım, eğer bir arıza olursa eski kasasına geri yerleştireceğim ve servise vereceğim. Şunu da belirtmek isterim ki servislerde çalışan bazı elemanlar "işinin ehli teknisyen" değiller, telefondan ve notebook servislerinden edindiğim izlenimler bu yönde.
Son olarak şunu da belirteyim ki cihaz imei nosunda renk bilgisi de mevcut gri imeili telefonu siyah kasayla servise vermeyin benden gaz alıp :)