N8 Refresh Güncelleme yok .s yardm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bozkurttsaitt

Üye
    Konu Sahibi
N8 Refresh Güncelleme yok .s yardm
nokia suite yeni günclleme yok diyr arkadaslar telfn hackli diemi yoksa daha gncelleme gelmedgindenmi ? yardmci olrsanz sevnrim...

paşa06.40

paşa06.40

Üye
nokia suite yeni günclleme yok diyr arkadaslar telfn hackli diemi yoksa daha gncelleme gelmedgindenmi ? yardmci olrsanz sevnrim...

sırayla geliyo bende bekliyorum. Güncellemeyi yapmadan format at benimkide hackliydi format attm güncellemeyi beklyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim N8 mavi,pc süite gelmiş şuanda indiriyorum,belki flash da atarım artık

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yok dostum hack ile alakası yok suite sürümü eskidir ondan kaynaklanabilir zaten suite gerek yok telefondan yapabilirsin ya da navifirmden

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye

x2cyber2x1994

Üye
konuyu bugün bende açtım telefon hackli olduğundan güncellemeyi bende göremedim firmvareden hallettim sende öyle yap formata gerek yok

bozkurttsaitt

Üye
    Konu Sahibi
konuyu bugün bende açtım telefon hackli olduğundan güncellemeyi bende göremedim firmvareden hallettim sende öyle yap formata gerek yok

nasi yapcm ozet olark gecrmisn sna zhmet

- - - Eklendi - - -

Yok dostum hack ile alakası yok suite sürümü eskidir ondan kaynaklanabilir zaten suite gerek yok telefondan yapabilirsin ya da navifirmden
suite surumu guncel tlfondada gunclleme gozukmuyo

fnldstntn

Üye
Bildigim kadari ile nokia suite veya telefondan henuz guncellenemiyor sadece navifirmden...

- - - Eklendi - - -

Bildigim kadari ile nokia suite veya telefondan henuz guncellenemiyor sadece navifirmden...

bozkurttsaitt

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

iyi o halde bekleylim bizde

joker19

joker19

Üye
bendede gorunmuyo :S tel hacklı format atıp denıcem alakası yok gıbı gelıyo ama bakalım sonuc alırsam yazarm

bozkurttsaitt

Üye
    Konu Sahibi
Habr bekliyom o halde snden

joker19

joker19

Üye
Kardes hiç format atma attım denedım ne telde ne suitte gorunmuyo çözersn yazarsn tmm mı :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Telefondan yapılıyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
uygulama ayarlarından ürün geliştirmeyı açık yapın ve geri yükle ile tel ayarlarını sıfırlayıp sonra güncellemeyi kontrol edin

msy2017

msy2017

Üye
nokia suite hizmete bağlanılamadı diyor neden?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yoğunluktandır.

MaxipmaN

Üye
ürün geliştirmeyi açıp telefondan *#0000# yapın ama önce soft atın sapıttı benimki atmadıydım sonra attım düzeldi allahtan

paşa06.40

paşa06.40

Üye
ürün geliştirmeyi açıp telefondan *#0000# yapın ama önce soft atın sapıttı benimki atmadıydım sonra attım düzeldi allahtan

dediğin gibi yaptım yinede güncelleme yok dostum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
flaş ile yapın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt