HackerCelik
Üye
-
Konu Sahibi
-
güzel gerçektenç teşekkürler.
iştee buu.bekliyordum
----------Eklendi @ 16:14:06 ---------- Yazıldı @ 15:46:12 ----------
Kardeş Çalışmıyorr !!
allah allaholmuyor aga ya
Klavyenin 11X4 olabilmesi için Resource\plugins\peninputvkbwindowconfiginfo_14.rsc dosyasına ihtiyaç vardır. Sizin verdiğiniz 10283389.dll dosyası 11X4 lük sistemi taşımamaktadır. Sanırım bir yerde karışıklık yaşadınız.
Klavyenin 11X4 olabilmesi için Resource\plugins\peninputvkbwindowconfiginfo_14.rsc dosyasına ihtiyaç vardır. Sizin verdiğiniz 10283389.dll dosyası 11X4 lük sistemi taşımamaktadır. Sanırım bir yerde karışıklık yaşadınız.
yaa ben boşunamı diyorum sabahtan beri olmuyor diyeama saol kardeş genede
c6 mı orjinalde oluyormu onlarıda bi yazsan ?
<br /><font face="Comic Sans MS"><font color="DarkOrchid"><font size="3"><b><br />
<br />
kusura bakma arkadaşım bu sefer olmuştur inşallah</b></font></font></font>
<br />
<br />
oldu kardeş oldu eyvallah.ama kötü bi haber vereyim size ; bu modu uygulayınca genişletilmiş yan ekran menü modu devre dışı kalıyor
Daha önce benim paylaştığım N8 klavye modları konusundan kendine uygun modu indirip kullanan arkadaşlar konuyu açan arkadaşın verdiği dosyanın içinden çıkan Rofs2\Resource\plugins\peninputvkbwindowconfiginfo_14.rsc bu dosyayı C:\Resource\plugins\ içine atıp, open4all + c2Z yamasını aktif edip, telefonu bir kere yeniden başlatıp, yazma dilini de Türkçe yaparlarsa başarılı bir şekilde 11X4 klavye modunu flash atmadan kullanabilirler.dangerousyaso dostum bu klavye işleri senden sorulur. En kısa zamanda konu ile ilgili bizi bilgilendirirsen sevinirim
<br />
<br />
oldu kardeş oldu eyvallah.ama kötü bi haber vereyim size ; bu modu uygulayınca genişletilmiş yan ekran menü modu devre dışı kalıyor
yakında oda eklenir bu moda o zaman eklerim buraya takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?