N8 QWERTY 4X11 + Genişletilmiş yatay menü [2 in 1]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nereharme

nereharme

Üye
    Konu Sahibi
N8 QWERTY 4X11 + Genişletilmiş yatay menü [2 in 1]
4x11 N8QWERTy+Genişletilmiş Yatay Menü

3x11 N8 QWERTY+Genişletilmiş Yatay Menü

Benim qwerty N8 ama 4x11 değil. Ama 4x11 le de denedim çalışıyor.
İndirdiğiniz N8 qwerty 4x1 modundaki 10283389.dll dosyasını genişletilmiş yatay menü modunu uygulamak için kullanılan programla editleyin. Nasıl mı?

Önce [MOD] dosyasını indirin.

dangerousyaso nun anlatımına göre;

Yapılması gerekenler:
İndirdiğiniz dosyayı bir yere açın.
modunda bulunan 10283389.dll dosyasını indirip bir yere açtığınız klasörün içine atınız.
Önce, unpack.bat'a çift tıklayın.
Sonra, ModLandscape.exe çalıştırın ve karşınıza gelen ekrandan Start düğmesine basın. Gelen uyarıyı onaylayın.
Sonra, pack.bat'a çift tıklayın.
Oluşan yeni 10283389.dll dosyasını Rofs2\sys\bin\ içine kopyalayın.

Not: N8qwerty 4x11 modunda bulunan peninputvkbwindowconfiginfo_14.rsc dosyasında hiçbir değişiklik yapmanıza gerek yok.

dangerousyaso a teşekkürler

--Usta--

--Usta--

Üye
arkadaşlar herşey tamam.ama bide şöyle bişey var ; alfasayısal tuş takımı N8 stili olmuyor onu nasıl yapıcaz?:allalla:

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Ben de sana ayarlıyordum. Yapmışsın bile maşşallah. Güle güle kullan. Ben de senin için ayarladıklarımı vereyim bari. Belki birilerinin işine yarar. :evet:

• Beğen
Tepkiler: nereharme
--Usta--

--Usta--

Üye
Ben de sana ayarlıyordum. Yapmışsın bile maşşallah. Güle güle kullan. Ben de senin için ayarladıklarımı vereyim bari. Belki birilerinin işine yarar. :evet:

çok teşekkürler kardeş ama biraz işin içine girdim ve halletim.:ehe peki bu alfasayısal da olan sorunu ne yapcaz aga?

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Verdiğim linklerdekileri kullanınca da mı alfasayısalda sorun oluyor?

nereharme

nereharme

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkürler kardeşim.

--Usta--

--Usta--

Üye
dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
nereharme

nereharme

Üye
    Konu Sahibi

kardeş bu kendi yaptığımda o sorun oldu işte.zaten senin yaptığında benimkisiyle aynı.başka bi yöntem bulmak lazım:allalla:

Kardeş ben az önce dangerousyaso nun verdiği modu da denedim tıkır tıkır çalışıyor. Alfasayısalda falan hiç bir problem yok.
Bana kalırsa sen ya bi şeyi hatalı yaptın ya da bu yazı ortalama modunun yediği bi naneden kaynaklanıyor.Sen bir de dangerousyasonun verdiğini dene bence. Bu arada yazı ortalama moduna iyice antipati beslemeye başladım. Ne olsa ondan bilcem artık:d:

----------Eklendi @ 19:31:18 ---------- Yazıldı @ 19:14:32 ----------

İlk mesaja yeni görüntüler ekledim alfasayısalda herhangi bir problem yok

--Usta--

--Usta--

Üye
Kardeş ben az önce dangerousyaso nun verdiği modu da denedim tıkır tıkır çalışıyor. Alfasayısalda falan hiç bir problem yok.
Bana kalırsa sen ya bi şeyi hatalı yaptın ya da bu yazı ortalama modunun yediği bi naneden kaynaklanıyor.Sen bir de dangerousyasonun verdiğini dene bence. Bu arada yazı ortalama moduna iyice antipati beslemeye başladım. Ne olsa ondan bilcem artık:d:

----------Eklendi @ 19:31:18 ---------- Yazıldı @ 19:14:32 ----------

İlk mesaja yeni görüntüler ekledim alfasayısalda herhangi bir problem yok

tmm kardeş hallettim zaten.dangerousa teşşekürlerimi sunarım :oke:

--Usta--

--Usta--

Üye
hadi buyrun :off: şimdide yazı ortalama modu devre dışı kaldı üstad :allalla:

catlax66

catlax66

Üye
bunu orjinal yazılama modlasam ok tuşu aşağıya iner mi ?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bu c7 içinde olurmu

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
4x3 genişletilmiş yatay menü ve n8 stili ekleyebilr misin kardeş?
Ekledim. Aşağıdaki linkte.

bu c7 içinde olurmu

Bu mod, 5800 için uyarlanmış C6 yazılımı için geçerlidir.

hadi buyrun :off: şimdide yazı ortalama modu devre dışı kaldı üstad :allalla:
Metinler ortalı + Klavye değişim tuşlu + N8 Büyük QWERTY + N8 Alfasayısal + OK tuşu yer değişen

Mod5'e göre ayarlanmış;

nereharme

nereharme

Üye
    Konu Sahibi
dangerousyaso, kardeşim bence bu yazı ortalı, ok tuşu yeri değişen, N8 alfasayısal gibi özellikleri barındıran modlar için yeni bir konu açmak daha iyi olacak gibime geliyor:) bu işi de en kapsamlı ve sade sen yaparsın. Şu N8 klavye modları konusu gibi. Zamanın olursa bu işe bi el atıp konunun genele hitabını sağlarsan daha güzel olur. Zaten 2tanesi yapılmış:)

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Aklıma gelmişti ama sana saygısızlık olmasın diye istek olanları yapayım dedim. Ama dilersen yaparım, kodları sana veririm. İlk mesajı ona göre düzenlersin.

--Usta--

--Usta--

Üye
Metinler ortalı + Klavye değişim tuşlu + N8 Büyük QWERTY + N8 Alfasayısal + OK tuşu yer değişen

Mod5'e göre ayarlanmış;

Yav sen birtanesin kardeş :oke::oke: artık sorun falan kalmadı sayende..çok saol :oke:

nereharme

nereharme

Üye
    Konu Sahibi
Aklıma gelmişti ama sana saygısızlık olmasın diye istek olanları yapayım dedim. Ama dilersen yaparım, kodları sana veririm. İlk mesajı ona göre düzenlersin.

sen bilirsin ister yeni konu aç ister buraya ekle. Ama yeni konu açman daha iyi olur temiz olur kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt