[MOD] Genişletilmiş Yatay Menü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
[MOD] Genişletilmiş Yatay Menü

İndir:

Yapılması gerekenler:

• İndirdiğiniz dosyayı bir yere açın.
  • Rofs2\sys\bin\10283389.dll dosyasını indirip bir yere açtığınız klasörün içine atınız.
  • Önce, unpack.bat'a çift tıklayın.
  • Sonra, ModLandscape.exe çalıştırın ve karşınıza gelen ekrandan Start düğmesine basın. Gelen uyarıyı onaylayın.
  • Sonra, pack.bat'a çift tıklayın.
  • Oluşan yeni 10283389.dll dosyasını Rofs2\sys\bin\ içine kopyalayın.
Uyarı: Bu modu uygulayınca video oynatıcınızın tuşları aşağıdaki resimde görüldüğü gibi olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: hitafnalsa

HackerCelik

HackerCelik

Üye
way hocam süper eline sağlık boş bi vaktimde denicem
:tşk:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
çok güzel bi mod teşekkürler ama N8 in yatay menü modu gelse harika olur

nereharme

nereharme

Üye
orjinal-c6 hangisi için geçerli? Ya da bu mod orjinale uygulanabiliyor mu?

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
orjinal-c6 hangisi için geçerli? Ya da bu mod orjinale uygulanabiliyor mu?
C6 portları için. 10283389.dll dosyası bildiğim kadarıyla orjinal yazılımlarda yok. O yüzden uygulanamaz.

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
aslında var da rofs2 de değil. Rompatcherla z'ye bakınca görünüyor ama hex kodu farkı oluyor bu yüzden cihaz açılmayabilir. :oke:

must_90

must_90

Üye
Ya bu modu uygularızda şimdi şöyle bir durum var.Aynı dosyada ortalanmış metin gibi ayarlamalarda yapılıyor klavye şekilleride orda yapılıyor.Şimdi ben bunu cfw ye ekleyince klavye gidecek.Yani bunu aslında hem ortalanmış yazı hemde diğer klavyelerden biri şeklinde düzenlemek lazım :allalla:

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Ya bu modu uygularızda şimdi şöyle bir durum var.Aynı dosyada ortalanmış metin gibi ayarlamalarda yapılıyor klavye şekilleride orda yapılıyor.Şimdi ben bunu cfw ye ekleyince klavye gidecek.Yani bunu aslında hem ortalanmış yazı hemde diğer klavyelerden biri şeklinde düzenlemek lazım :allalla:
Bildiğim kadarıyla, bu sadece genişletilmiş yatay menü modunu ekliyor o dosyaya. Sizin orjinal 10283389.dll dosyanızın diğer özelliklerini değiştirmiyor.

must_90

must_90

Üye
Anladım dostum eyvallah.Peki şimdi senin paylaştığın klavye modları vardı onlardan mod9 u kullanıyorum fakat ortalanmış yazı modunu ekleyince klavyede bazı tuşlar kayboluyor.bunu bir çözümü varmıdır acaba ?:allalla:

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Mod9'u kullanmana rağmen mi bazı tuşlar eksik. Yoksa mod9'dan sonra bir işlem yaptıktan sonra mı bazı tuşlar eksiliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt