N8 QT için yokmu bi çözüm bilen?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
N8 QT için yokmu bi çözüm bilen?
Arkadaşlar qt 4.7.1 kurdugum tabiri caizse kurmaya çalıştığım günden beri, webkit.sis ve diger bileşenleri yüklemeye kalktığımda QT 4.7.1 ve üzerinin kurulu olması gereklidir diye hata veriyor telefon. Ovi store çalışmıyor... Format atmadan flash atmadan tekrar Qt yi adam gibi yüklemenin yoluvarmıdır?

paskalya79

Üye
bende de aynı sorun var.

venusutarit

venusutarit

Üye
Bendede

emre2574

emre2574

Üye
qt nedir bilgilendirrmisiniz yada forumda konusu varsa yönlendirrmisniz?

Uruloki

Uruloki

Üye
bilgi için buyur

symbian'ın linux a dönme yoludur diyebiliriz hatta yeni özelliklerle(alien dalvik tam hatırlamıyorum ismini) androis uygulamarını çalıştırmaya başladı nokia ve aynı hızda meego da ise bu özellik standart olacağı söyleniyor nasıl ama

emre2574

emre2574

Üye
bilgi için buyur

symbian'ın linux a dönme yoludur diyebiliriz hatta yeni özelliklerle(alien dalvik tam hatırlamıyorum ismini) androis uygulamarını çalıştırmaya başladı nokia ve aynı hızda meego da ise bu özellik standart olacağı söyleniyor nasıl ama
saol peki bu ne işe yarıyor hani qt yüklüyorlar ya?

Shadow*

Shadow*

Üye
Ben bu konuyu yabancı forumlarda da araştırdım. Aynı sorunu herkes yaşıyor birkaç uyumsuzluk varmış o yüzden Qt 4.7.2'yi bekliyorlarmış diye bir bilgi edindim. Yani anlayacağın galiba format+flash olmadan bir çözümü yok.

suat1111

suat1111

Üye
millet neler yapıyor ya biz sınıfta kalmışız

by_oguz

by_oguz

Üye
qt telefonda yüklü olarak geliyor. siz ayrıca yüklerseniz ovi mağaza felan calısmıyor. tek çözüm ise teli flashlamak. başka yolu yok. destek anasayfada nasıl flash atacagınız ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor. size tavsiyem qt yüklemeyin. ben yükledim ve flash atmak zorunda kaldım.

kolera87

Üye
burada android uygulamaların hiçbir değişikliğe uğratılmadan meego da çalıştırılacağı yazıyo

Uruloki

Uruloki

Üye
işte bu qt sayesinde pr3 arayüz değişcek ve youtube qt symbian userface diye ararsanız ağzınız açık kalır ve yaptıkları tel 5800

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Valla arkadaşlar umarım bu geçiş dönemi çık hızlı olur. Teli aldım alalı ovi storeye giremiyorum sırf qt yüklemeye çalıştım diye. Ovi store browserdanda açılmıyo hiç bişi göremiyorum

--------------- Ekleme ---------------

Bilmeyen arkadaşlar için önce hdr den bahsetmek istiyorum. HDR asla HD ile karıtırılmamalıdır, herhni bir ilgisi yoktur. HDR, (High-dynamic-range) kısaca en az 3 adet fotoğrafla oluşan tek fotoğraf diyebiliriz. Peki normal fotoğraftan farkı nedir ? aşağıda byüleyici birkaç HDR fotoğraf bulabilirsiniz

Bu fotoğraflar Photoshop değildir ve HDR tekniği ile çekilmiş fotoğraflardır...

3. parti bi uygulama firması N8 iin HDR uygulaması yapmış... Fakat ben denemedim... isterseniz 16 TL ye ovi storede mevcuttur. An itibariyle başka biryerden indirme gibi bir durum söz konusu değildir. Ovi dışında başka biryerde bulunmuyor henüz...

HDR Photo Camera

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum istersen telefon yönetiminden veri sil ve geri yükle dersen ovi açılıyor fakat tüm verilerin gidiyor telefon ilk halini alır ve inş o programıda maxicep te görürüz

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
dostum istersen telefon yönetiminden veri sil ve geri yükle dersen ovi açılıyor fakat tüm verilerin gidiyor telefon ilk halini alır ve inş o programıda maxicep te görürüz

O programı konu olarak açacaktım yanlışlıkla mesaj olarak göndermişim buraya :) Bu arada Veri sil dersek DEPO hafızasıda siliniyormu? o kadar oyun program yükledim şimdi uğraşılacak gibi değil

one2one2

one2one2

Üye
arkadaslar benim telde qt yuklu ve ovi falanda calisiyor bir sorun yok Allaha sukur :) nasil nerden indircem diyosaniz nokia betalabs ta ben, nokia bubbles i kurdum kendi yuklendi :oke:

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar benim telde qt yuklu ve ovi falanda calisiyor bir sorun yok Allaha sukur :) nasil nerden indircem diyosaniz nokia betalabs ta ben, nokia bubbles i kurdum kendi yuklendi :oke:

denedim hocam ama yine olmadı...

m542tf

m542tf

Üye
Bemdede çalışıyor bunlesle birlikte geldi nokia.betalabs'tan

trontr

Üye
evet nokia beta labs ta bubbles uygulamasını yükleyince qt geliyor.
beğenmezseniz silmeniz için bi link de var

üye girişi yapın beta labsa bubbles'e girin download kısmında açıklamalar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt