N8 Ovi Uygulama KIsırlığı

Sponsorlu Bağlantılar

skyhanb

skyhanb

Üye
    Konu Sahibi
N8 Ovi Uygulama KIsırlığı
Herkes telefon yeni uygulama çıkar diyor ama evet çıkıyo saçma sapan saçma sey dolu ovi Allah aşkına biri bana yok abi desin. En basitinden Çok sevdiğim angry Birds oyununu demo yayınlıyorlar satın almak istiyorsun ülkemizde Nokia sağolsun yok. Ama androit yada iphone öyle mi arkadaşlar Kızmayalım Tartışmayalım fanatikliğin luzumu yok benden çok nokia kullanan yoktur eyvallah artısı var yok değil ama bu konularda geride. Telefonu aldım hatalar resetler vay arkadaş bi cihaz bu kadar mı sorunlu çıkar bana denk geldi Benim Tavsiyem parası olan arkadaş gitsin Androit geleceğin yazılım tabanlı tel alsın HTC bence gayet başarılı tl.Nokia artık şu SİS simbiyan saçmalığından vaz geçmeli kaybedicek yoksa.

sutrakama

sutrakama

Üye
bence sonuna kadar haklısın işe yarar program sayısı çok az hatta nerde ise hiç yok gerçekten ıphone u hiç denemedim ama heryerde yeni bir program çok fazla özellikli bir cihaz daha önceki telim wm dı lg gm735 istemediğim kadar pro vardı ve bana kimse n8 daha yeni çıktı demesin 5 ay oldu ben alalı daha klasik programlar var

pRime.

pRime.

Üye
Herkes telefon yeni uygulama çıkar diyor ama evet çıkıyo saçma sapan saçma sey dolu ovi Allah aşkına biri bana yok abi desin. En basitinden Çok sevdiğim angry Birds oyununu demo yayınlıyorlar satın almak istiyorsun ülkemizde Nokia sağolsun yok. Ama androit yada iphone öyle mi arkadaşlar Kızmayalım Tartışmayalım fanatikliğin luzumu yok benden çok nokia kullanan yoktur eyvallah artısı var yok değil ama bu konularda geride. Telefonu aldım hatalar resetler vay arkadaş bi cihaz bu kadar mı sorunlu çıkar bana denk geldi Benim Tavsiyem parası olan arkadaş gitsin Androit geleceğin yazılım tabanlı tel alsın HTC bence gayet başarılı tl.Nokia artık şu SİS simbiyan saçmalığından vaz geçmeli kaybedicek yoksa.

Dostum, forumda s^3 oyun, uygulama bolca mevcut angry birds un tam sürümü de var. Haklısın ovi çok kıt ama ovi adam olana kadar forumda takıl derim.

balkonkusu

balkonkusu

Üye
oviden indirdiğim tek uygulama n8 e panorama gerisini ben de sevmedim :)

ozggurr

ozggurr

Üye
Ovi icerigi ulkeden ulkeye degisiyor. En iyi uygulamalar genellikle Avrupa ve ABD icin cikiyor.
arthur09prime'in dedigi gibi, forum ve forumlardan faydalanabilirsin uygulamalar icin.

Bir de ne gibi uygulamalara ihtiyac duyuyorsun da bulamiyorsun yazarsan belki senin bilmedigin bulamadigin uygulamalar biryerlerde vardir da senin haberin yoktur, birimizden biri cikar yardimci olur sana...

Sadece istedigimiz uygulama yok diye yazip birakip gitmeyelim..

melgklay

melgklay

Üye
ya kusura bakmasın arkadaş ama resmen tembelliğinden dolayı nokiaya çamur atıyor!!!

gel bi bak, sadece maxicep'ten bile neler neler indirebilir.. bahaneye lüzum yok....

orcthesorc

orcthesorc

Üye
Üzgünüm ama ''SKYHANB'' arkadaşıma katılmadan edemeyecceğim.

Öncelikle 1,5 yıl boyunca nokianın gönüllü misyonerliğini yaptığımı belirtmek ve tepkileri üstüme çekmek istemiyorum.Zira bu arkadaşımızın serzenişi çok yerinde buluyorum ama kendi düşen ağlamaz diye bir söz olduğunu hatırlatmak isterim.

Şu unutulmamalıdır ki..symbian işletim sistemi yıllardır uygulama konusunca önderlik etmiş fakat uygulama satışı konusunda hep başarısız olmuştur.Bunu zaten yıllardır biliyorsunuz veya biliyoruz.Unutmayın biz ki ne zorluklarla yıllardır program ve oyun yükledik. ;)

Problem ovi de uygulama kıtlığının bulunması değil,sorun olan durum uygulama meraklısı olan bir insanın neden hala inatla Nokia kullanmakta ısrar etmesidir???

eğer uygulama seven bir insansanız sizi bu uygulamalara ulaştıracak en uygun işletim sistemini seçersiniz (androit yada i os) ama inatla uygulama arşivi az olan bir işletim sistemizini seçmezsiniz.Ama eğer siz fotoğraf ve kullanabilirliği sınırsız olan bir işletim sistemi istiyorsanız nokia alırsınız.

şimdi soruyorum; Pardon ama siz neden nokia alıyorsunuz? yada aldığınız ürünün neden arkasında durmuyorsunuz? lütfen daha bilinçli bir tüketici olalım.Olmayacağınız sizde görüyorsunuz.

Bakın siemens ev eşyalarında ve diğer ürünlerde çok başarılı bir marka ama iş ceptelefonuna gelince maalesef bir türlü beceremedi.Peki siz cep telefonu üretemedi diye siemens marka başka birşey kullanmıyormusunuz? Uygulama çok diye Amerikalı idiyotlar için yapılmış bir cihazı tercih edebiliyorken,kamera ve açık uclu işletim sistemi segmenti için neden nokia yı tercih ederken geriliyorsunuz? seçmeyin arkadaşım olsun bitsin dimi ya?

saygılar....

ozggurr

ozggurr

Üye
Problem ovi de uygulama kıtlığının bulunması değil,sorun olan durum uygulama meraklısı olan bir insanın neden hala inatla Nokia kullanmakta ısrar etmesidir???

Ben hala ne icin nasil bir uygulama araniyor da bulunamiyor onu merak etmekteyim...
Ios, android, symbian, uygulama, kit, az, idiot, amerikali, bir suru yaziliyor ciziliyor...
aranan nedir, ne gibi ihtiyaca cozum araniyor o soylenmiyor..

belki qt canavari bir nokia gonullusu cikacak ihtiyacinizi mantikli bulacak ve sorununuzu giderecek ama, israrla neyi arayip da bulamadiginizi yazmadan, olan seyleri begenmemek uzerinde yorumlar yaziyoruz...

Coook kotu, kaka, pis, ise yaramaz dediginiz seyleri de begenen ve alan insanlar var, ve o programlari yazan insanlar ortalama insanlardan daha kulturlu, egitimli, zeki ve telefonlarin ve isletim sistemlerinin ozelliklerini hepimizden cok daha iyi biliyorlar...

Sadece o olmamis demeyi tercih edeceginize bulamadiginiz seyleri yazin, belki vardir, belki yapan biri cikar diyorum... Ve cidden de cikar ha...

orcthesorc

orcthesorc

Üye
Nokia şu anada c++ dilinin çok eskidiğini ve program yazıcıları için artık bir angaryadan farksız olduğunu anladılar.Bu sebepden dolayı yeni bir dil olan qt dilini geliştirmeyi uygun gördüler.Evet peki bu düz kullanıcılar için ne ifade ediyor?

şöyle ki : uzunca bir süre,ios taki gibi kolay ulaşabilen ve çok çeşitliliği olan programlara ulaşamayacaksınız.Ve ayrıca symbian için olmasa bile ilerideki işletim sistemi meego için bir altyapı oluşmuş olacak.Şimdilik sedece bunları söyleyebilirim..

Aslında söylebecek çok söz bulunmaktadır fakat benim hepsini yazacak kadar gücüm yok..

saygılar

ogunahmet

Üye
ya ben ovi den uygulama vs . indirirken telefona gönder diyorum ama hiç link felan gelmiyor bilen var mı acaba yardımcı olabilir misniz ? :S

Rich4arD

Rich4arD

Üye
ya ben ovi den uygulama vs . indirirken telefona gönder diyorum ama hiç link felan gelmiyor bilen var mı acaba yardımcı olabilir misniz ? :S
Gelmesi lazım . Biraz geç gelebiliyor fazlasıyla . Beklemen gerek .

uMTOku

Üye
Numaranı kaydet tekrar bi kaç kere dene ve arkadaşlar ovideki uygulama sayısı az gerçekten az ama bende Iphone var arkadaşmda htc var onlarında marketleri gerçekten çok güzel tembellikten değil ama ne oyunlar var o telefonlarda görseniz gerçekten şok olursunuz tabi bizim telde güzel ama symbian artık öldü değişsinler yeterli

ohalandeve

Üye
sımdı arkadaslar daha once bu konuda defalarca ozgurr arkadasımla tartıstık kavga ettık hakarete kadar gıden konularda oldu bu symbıan ve nokıa konusunda bazı arkadaslar kullanmadan bu sekılde konustugumuzu falan yazdı..ben gercekten son cıkan telefonların cogunu kullanıyorum yanı kullanıyorum derken almıyorum bulundugumuz yerde vodafone ana bayısı oldugumuz ıcın cogunu kullandım bız telefonları vırtınlere koyup satıyor sıfır olarak..sımdı samsung hakkında bısey dıyemem..cunku vodafone+brighstar samsumgla calısmıyor vodafone+brighstar turkıyeye ılk kez htc desıre ve bır modelı daha var adını unuttum 2 sını getırdı onları kullandım htc desıre sahıbıyım suan brighstar denılen fırmadan 2 hafta once nokıa n8 geldı elımıze ve c7.sımdı c7 yı hıc kullanmadım acmadım bıle ona bısey dıyemem...ama n8ı kullandım gun boyu tek konusulacak kısım var eger arkadasım kameram ıyı olsun guzel fotograflar cekeyım dıyorsan zorlanmadan nokıa n8 al derım.ama eger arakadsım ben canım sıkıldıgında guzel uygulamalar vs vs ılgınc seyler ıstıyorum dıosan android verı tabanlı telefonlar almanı tercıh ederım..symbıan ıcın uygulama pek cıkmıyor cunku cogunu desteklemıyor allahtan n8 de s^3 var bır kac oyunu desteklıyor s60 v5 olsaydı tamamen yanmıstı kullanıcılar artık yenı uygulamalarda cogu fırma androıd ıcın oyun uretıyor ılk baslarda n97 ıcınde baya bı uygulama cıkardılar ama bır yere kadar cunkı symbıannın gelecegı yok bır yerde tıkandı ama androıdın onu acık sureklı guncellenıyor ve bır sansınızda guncelleme beklemenıze gerek yok ztaen telefon gelen halıyle cok kullanıslı ve rahat yanı su guncelleme gelsede su hata duzelse demenıze gerek yok..he soyle var ılk basta androıd 2.1 de vıdeo kamerada flash'ı acamıyorduk sımdı o duzeldı sahsen ben pek aramadım onu..baska da guncelleme beklemıyorum gelıp gelmemesı problem degıl ben androıd kullanıyorum hıc kasmadan yormadan sınır olmadan yavaslık olmadan rahatca bılgısayarım olmasa bıle butun ıslerımı telefondan gorebılıyorum ( facebook'ta vıdeo ızleme emaıllerıme bakma vs vs daha bır cok sey ) he arkadasım ben kamerası saglam olsun catır catır vıdeo foto cekeyım dıyorsan nokıa n8 guzeldır cokda kalıtelı bır camerası var ve duzgun bır kasası..şık yanı..o konularda nokıa her zaman guzel yapar zaten kamera ve sıklık konusunda ama bır yere kadar gıdıyor bu...sonra sıkılıyorsunuz..ben ılk n97 ımı daha kımsede yokken aldıgımda havamdan yanıma gelınmezdı he sımdı uzerınden 6-7 ay gectı para verseler ustune almam bu zevk meselesıdır ben herseyımı catır catır haleltmek ısterım telefonum kasar yavaslar acmaz ıse cogu seyı androıd'ten de nefret ederım yerı gelır..bızım ıcın gereken bılınclı kullanıcı olmak para verıp aldıgımız cıhazdan pısman olmamak beklentılerımızı karsılayıp karsılayamacagını bılmek ogrenmek..zaten sonra pısman olmazsınız..nokıa n8 ı de kotulemıyorum cunkı guzel bır cıhaz ama ıste kullanıcın taleplerıne gore guzel..onemlı olan sızın taleplerınızı karsılayabılmesı o yuzden cok dıkkat ederek cıhaz alın symbıan androıd mameo veya ios olması onemlı degıl onemlı olan sızın taleplerınzı karsılaması
saygılarımla..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
2-3 ay daha beklerseniz, paralı uygulamalarada Ovi üzerinden ulaşabileceksiniz.

pRime.

pRime.

Üye

Telefon numaranı yanlış vermiş olabilir misin?

zeybul

Üye
Arkadaşlar çözüm çözüm tel reklamı yapmayın varsa bir çözüm söleyin dünyanın yazısını yazıpda konu dışı muhabbet etmeyin... çözümü olan varsa sölesin yoksa sussun.... Ovi'de indirme hatası diyor bunun sebebi nedir ? karşılaşan varmı bir yanıt bunu şuan yaşıyorum...

pcwolf

pcwolf

Üye
android kaç senedir var bilmiyom ama ios 3 seneyi geçmiştir heralde. Uygulama az diyenler acaba tek işletim sistemine yazılan seyle s^3 yazılanı bir mi tutuyo? Biri yıllardır var diğeri de sadece aylık, bırakalım da bol olsun uygulamaları(Bt transfer, mms atma gibi bolca yazılım vardır) Heralde android de yazılım acısından ios gibi, o da fazla olsun yani.(Gibi dediğim iosun açık kapatan programları hariçindekiler)

polatxn8

Üye
arkadaşlar bende n8 i ilkçıktığı gün aldım ve uzun zamandır da nokia kullanıcısıyım ama hiç bir şey n8 in başarısız bir cep telefonu olduğunu değiştirmiyor yorumları okuyurum inatla körü körüne n8 sovunan arkadaşlar var bu aleti bende kullanıyorum sürekli bloke oluyor kendi kendine reset atıyor programlar menüsüne girince inanın ki 1 dakika bekliyorum menünün açılması için şu an için aklıma gelenler bunlar daha ne gibi hataları olması lazım ki siz bu telefona başarısız diyesiniz bilmiyorum.Ama ben kendi adıma konuşuyorum bu telefon kendinden beklenenlerin hiç birini karşılayamadı ve şu anki durumu ile kimseye tavsiye etmiyorum.

matanist

matanist

Üye
Symbian^3 programlar çok sınırlı arkadaşlar. 5800 ile oviye girdiğimde bir sürü güzel programla karşılaşabiliyorum. Misal Moove diye mp3 player programı sensör destekli elinizi sensörün yanından geçirip parçayı değiştirebiliyorsunuz gibi programlar mevcut. Ama symbian^3 daha çok genç. Hatta daha bebek. Piyasadaki symbian^3 den önceki symbianlar bitmeden de daha kolaylıkla istediğimiz düzeyde olmaz arkadaşlar. Dua edin de symbian 4 hemen çıksa bile bizim telefonlara yüklenebilsin (N8 e ilk örnek). Yoksa symbian 4 için programlar desteklemezse o zaman herkes symbian 4 e yönelirken biz symbian3 cüler ezik kalırız program açısından :D
Biraz daha sabredip beklemek gerekiyor bence. Daha büyük firmalar bile symbian^3 e el atmamış durumdalar. Ama destek maillerine yanıt olarak projeleri olduklarını bildiriyorlar (Symbian^3 destekli prolar)...

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşlar bende n8 i ilkçıktığı gün aldım ve uzun zamandır da nokia kullanıcısıyım ama hiç bir şey n8 in başarısız bir cep telefonu olduğunu değiştirmiyor yorumları okuyurum inatla körü körüne n8 sovunan arkadaşlar var bu aleti bende kullanıyorum sürekli bloke oluyor kendi kendine reset atıyor programlar menüsüne girince inanın ki 1 dakika bekliyorum menünün açılması için şu an için aklıma gelenler bunlar daha ne gibi hataları olması lazım ki siz bu telefona başarısız diyesiniz bilmiyorum.Ama ben kendi adıma konuşuyorum bu telefon kendinden beklenenlerin hiç birini karşılayamadı ve şu anki durumu ile kimseye tavsiye etmiyorum.
Beğenmiyorsan satarsın ve iphone, htc veya samsung alırsın buraya tartışma ortamı yaratacak mesajar yazmayın lütfen. Bende kendi adıma konuşayım bazı arkadaşlarım ve akrabalarım bu telefonu aldı ve gayet memnunlar. Hepsinin tek şikayeti internet tarayıcısı. O da güncellemeyle düzelecek.

Üst Alt