N8 Orjinal Kasa Fiyatları

Sponsorlu Bağlantılar

akibet2

Üye
    Konu Sahibi
N8 Orjinal Kasa Fiyatları
Evet Arkadaşlar aranızda Orjinal Kasa Alan var mı ? fiyatlarını öğrenebilirmiyim nette çok fazla fiyatlar var ve bir çoğu orjinal diye yüksek kalite çin malı satıyor malum e-bayda 5-10 dolara satılan kapaklar ülkemizde 40-50 tl civarında bir şeye satılıyor .

Telefonumun elimden bir kaç kere düştü ve üst taraf HDMI hariç nerdeyse hepsi parçalandı :( kasada ufak tefek çizikler oluştu bu yüzden kasayı değiştirmek istiyorum

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşım telefoncu arkadaş sakın dokunmatigi bozma 269 milyon dedi bende inanmadım açtık baktık kasa ile beraber fiyatmış dokunmatik harici 80 di herhalde yani 200 tl civarında kasa fiyatı

snakessss

Üye
bugün nokia servisinde çalışan bir müşterimden fiyat aldım. Net 350 TL fiyat verdi. Benim telefonumun arka kasasında çizikler var onun için değiştirmek istemiştim biraz araştırdım ebay de kaplamalar var deneme amaçlı sipariş vermeyi düşünüyorum bir arkadaşımla konuştum arabalara yapılan folyo kapmalardan yaptıra biliriz dedi. Açıkçası kasa değiştirmek işime gelmiyor onun için kaplama yaptırıcam büyük bir ihtimal.

akibet2

Üye
    Konu Sahibi
bende bu gün aradım dokunmatik panel hariç 260 tl istediler + garantiden düşürme olucakmış (:

bu yüzden muhtemelen telefoncuda yaptırıcam hemen hemen yarı fiyatına yapıyorlar orjinal .

bu arada kaplama bende düşündüm ama yapışkanları telefonun soyulmasına sebeb olmaz mı?

Üst Alt