n8 online film izleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafapekdemir

Üye
    Konu Sahibi
n8 online film izleme sorunu
arkadaslar iki saattir ugrasiyorum.degisik degisik yerlerden film izlemeye calisiyorum.ama beceremedim.cogu filmde ses var goruntu yok.kimisinde ise film izleye tiklilorum.tarayicidan atiyo.sorun nedirineden izleyemiyorum.yardimci olurmusunuz lutfen

slant1111

slant1111

Üye
Part part olan filmleri acmaya cals dgerleri donduruyor..partlarda skıntı olmuyor..

mustafapekdemir

Üye
    Konu Sahibi
partlarda acilmiyor.bir iki tane acabildim.onlardada ya tarayiciyi kapatti yada donuk donuk gosteriyo.bi film izliym dedim saat kac oldu. :) yeteneksizsiniz türkiyeeee :)

erollcelik

erollcelik

Üye
bende film ve dizi izleyemiyorum.videoya tıkladığın zaman st diye bir dosya iniyo devamlı.ne olduğunu bilen varmı?

mustafapekdemir

Üye
    Konu Sahibi
bende film ve dizi izleyemiyorum.videoya tıkladığın zaman st diye bir dosya iniyo devamlı.ne olduğunu bilen varmı?
st sanirim o sitelerdeki reklamlarin zimbirtilari.hala film izleyebilmis degilim.tirlatmaya az kaldi.

slant1111

slant1111

Üye
bnce senin net in yavas ondan dolayı problem cıkıyor.Tarayıcının kapanma nedeni ise aşırı yüklü sayfa olması

aşikar53

aşikar53

Üye
bu siteden bem şahsen izliyorum ama part part olanları daha rahat film başlatıp durdurun biraz yüklensin filmi izlerken ileri veya geri almayın karışıyor ama biraz bekleyip açtıktan sonra sıkıntı olmadan gayet kaliteli bir şekilde izleniyor pencere fazlalığınada dikkat edin birden fazla pencere çok etkilyor teşekkürler. Nokia n8...

----------Eklendi @ 02:41:39 ---------- Yazıldı @ 02:39:10 ----------

o st ler herhangi bir sorun teşkil etmiyor net i kapattıktan sonra
depo hfz dowland klasorü içinden sile bilirsiniz

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
arkadaşlar şöyle düzgün kalitede altyazılı yabancı film izleyebileceğimiz ve her tarafı reklam dolu olmayan site varmı kasmadan açılabilen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt