n8 neden her sitedeki videolar izlenemiyor sebebi içeride ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
n8 neden her sitedeki videolar izlenemiyor sebebi içeride ...
öncelikle adobe flash lite ile adobe flash player birbirinden farklı..ki bunu nokia bile sitesinde vurguluyor ki "Flash Lite 4, Flash Player 10.1 içeriğinin çoğunluğunu destekler" bu bile anlatıyo zaten flash player 10.1 ile flash lite 4 ün aynı olmadığını..birincisi adobe flash player 10 sistem gereksinimi:
en az 800 mhz işlemci
ve yanlızca android 2.2 işletim sisteminde geçerlidir...
mobil aygıt olarak minimum sistem gereksinimleri üstte belirttiğim gibidir.alacak arkadaşlar gözden geçirsin bi daha düşünsünler.bazı videoların açılamamasının tek sebebi budur.
saygılarımla
bu da sistem gereksinimlerinin bulunduğu adobe sayfasının linki

--------------- Ekleme ---------------

fakat eklemeyi yapayım n8 in hızı 680 mhz

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum sen N8 deki gpu farkını unutma her türlü hd videoyu takılmadan oynatabilir yani android gibi arkada uygulama açıkken tökezlemez ve gpu ne işlemciyi engeller ne ram i lütfen farkları bilin android neden 1 ghz işlemciolduğu gpuları hiç güçlü değil aynı zamanda iphone'nun da

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
ortak ben bişe demiyorum koskoca adobe bi halt biliyo değil mi ki adobe flash player 10 u androide çıkarıyoda symbian ^3 e çıkarmıyo:)açıklamayıda sistem gereksiniminide o bırakmış oraya :)yani en azından şimdilik desteklemiyor..fakat hedefleri arasında var symbian da siteden bakabilirsin..

Uruloki

Uruloki

Üye
ama bak android e o kadar güçlü işlemci koymalarının sebebi var bence mobilbekçisi sitesine gir ve gör o zaman nokianın neden arm 11 kullandığını görüceksin ve hatta android in en yavaş sistem olduğunu yine diyorum android de videoları işlemci yüklüyo ama n8 de buna gerek yok ekran kartı var aynısı iphone 4 içinde geçerli neden o kadar güçlü bi işlemci var anlarsın hani şu laf var s^3 te o kadar güce gerek yok yani gerçekten de öyle sistem süper gidiyor mesela n900 üzerinde linux var ve biliyosun en hızlı sistemler linuxlardır ama kullanların yazdıkları şu n8 in takılmadan oynattığı videoyu n900 takılarak oynatıyor yoksa iphone da ve androidlerde o kadar güç olmasa onlarda takılır nokia resmen ekran kartı koydu telefona hem kendi hafızası var hemde iphone nun kullandığı gpu dan 300 mhz daha hızlı ama gir mobilbekçisine gör yazıyı ve sonuna kadar oku lütfen ne kadar haklı olduğumu görüceksin :)

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
open gl 2.0 dan mı bahsediyosun ortak :)

Uruloki

Uruloki

Üye
evet open gl 2 diye hatırlıyorum en son du bi bakıyım öğrenip beliyim ve neden 5800 kullanıpta maalesef yazmışsın güncellemeyle çok düzeldi yazıyo yabancılar

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
evet evet şu an iyi oldu 5800 ama işte beklentilerm doğrultusunda iyi değil(adobeden bahsediyorum özellikle ) :Dopen gl es 2.0 dan bahsediyosan android telefonlarının bazılarında var bu ortak :)

Uruloki

Uruloki

Üye
yok ortak destekliyo olabilirler ama google nokia n8 gpu yazarsan ipad i bile ezdiğini görüceksin yani şaşırtıcı bi sonuç bi tablet bilgisayarı nasıl ezer ama cpu da geçilmiş ama geçtikleride var ama bu farkı gpu ile kapatıyor n8 dimi yami tablet pc bile ezebiliyorsa artık sen düşün

Dampierre

Dampierre

Üye
n8'in işlemcisi zaten normalde 800mhz, sadece batarya ömrü için saat hızı düşürülmüş. Adam gibi CFW çıktığı zaman, yada nokia kendi 800mhz ye çıkartığı zaman düzelecektir. Birde 300 mhz gpu var. Daha ne olsun :)

nonamex

Üye
Flash konusunda N8 Gpu ve işlemciyi pek verimli kullanamıyor. İnşallah gelecek güncellemelerle düzeltirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt