Telefon Tavsiyesi n8,n97 gibi 1000tl üzeri olmayan bir nokia telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ricardo45

ricardo45

Üye
    Konu Sahibi
n8,n97 gibi 1000tl üzeri olmayan bir nokia telefon
merhaba dostlar,
arkadaşlar aklımda htc serisi bir makina var ama o çıkana ve sorunlu mu sorunsuz mu güncelleme durumları nasıl bakana kadar yani 1-2 sene kadar kullanacağım bir telefon alacam,ha belki vazgeçerim hep burda size sorduğum teli kullanırım.
nokia diyorum çünkü bazı modellerde sürekli güncellenebilir ücretsiz navigasyonu ve yaygın oluşu biraz rahatlatıyor.bu navigasyon modellerini bilmiyorum beyler,öncelikle bunları bana yazarmısınız bilen arkadaşlar.daha sonra n8 ve n97 almak istemiyorum bu yüzden 1000tlye kadar düzgün ve sorunsuz olduğunu düşündüğünüz bildiğiniz kullandığınız bir makina istiyorum,sesi ve kamera görüntüsü iyi olan.
hadi bunu tartışalım:)
ne alalım

Starsley

Benim tavsiyem kullandığım c7 750 den 900 liraya kadar fiyatı var 1gb rom çelik kasa ve ince gövde si diğerlerine göre farkları ovi maps ve ücretsiz sesli navigasyon hemen hemen hepsinde mevcut zaten tavsiyem c7 :oke:

ricardo45

ricardo45

Üye
    Konu Sahibi
ücretsiz navigasyon güncellemelerinde c7nin adı geçmiyordu,takıldığım e72 veya x6 gibi o listede adı olanlardan biri fakat en iyileri orda e72 ve x6 idi başka da seçenek yoktu ondan soruyorum.azıcık c7yi araştırayım,ama 900tl verdikten sonra 150 tl daha verir n8 alabilirim aslında ama bu malum açılıp kapanma ve donma sıkıntısı olan arkadaşlar var.ayrıca malesef 668mhz hız olarak beni cezbetmiyor bir türlü.biraz c7yi inceleyeyim ama o teli ilk elime aldığımda ekranı hiç hoşuma gitmemişti.biraz anlatırmısın üstat bir kullanıcısı oalarak

Starsley

Arkadaşım sen nereye bakmışsan orda bi hata olmuş c7 de ömür boyu ücretsiz navigasyon var onu söyleyeyim fiyatının n8 ile yakın olması zaten belli hemen hemen n8 ile aynı telefon e sende 1000 lira altı demişsin ve nokia demışsin c7 750 liraya bulabilirsin. Ekranı n8 ile aynı zaten çizilmez cam ekran amoled kapasitif multitouch ben 3 hafta oldu alalı ve bir kez bile kasmadı 11 tane HD oyun olmasına rağmen zaten dünyanın en iyi gpu ve yong nu kullanıyor S^3 o yüzden daha az hıza gerek duyuyor normalde 800 mhz kapasitesi var ona rağmen 680 mhz sana küçük gelmesin bu olay işlevde telefonda ne istersen var kısacası :oke:

ricardo45

ricardo45

Üye
    Konu Sahibi
o zaman bana n8 veya c7 al diyosun yani dostum.aslında ben de desire hd'den vazgeçtim.şimdi bu dalgadan dolayı bvu iki telefondan birine yöneldim.peki hangisini alayım n8 mi c7 mi?

Starsley

Paran varsa n8 tabiki ama az eksik olsun şık olsun dersen c7 :oke:

hoss

hoss

Üye
1000 tl ye htc desire alman daha iyi tercih olur

ricardo45

ricardo45

Üye
    Konu Sahibi
o kadar para vermedim ama androidi öğrenmek için en uygun telefon olarak galaxy ace yi gördüm onu aldım,1 sene sonra incredible s yada desire hd2 alacağım.
yardımlarınız için teşekkürler dostlarım

hoss

hoss

Üye
o kadar para vermedim ama androidi öğrenmek için en uygun telefon olarak galaxy ace yi gördüm onu aldım,1 sene sonra incredible s yada desire hd2 alacağım.
yardımlarınız için teşekkürler dostlarım
hayırlı olsun güle güle kullan :oke:

ricardo45

ricardo45

Üye
    Konu Sahibi
kapandı ya cihaz kaydı yapılmamış.telefonu alacaksanız teknosadan almayın.
üstad ben telefonsuz kaldım.şimdi ne alacam:ağlarım::ah:hmmm

hoss

hoss

Üye
kapandı ya cihaz kaydı yapılmamış.telefonu alacaksanız teknosadan almayın.
üstad ben telefonsuz kaldım.şimdi ne alacam:ağlarım::ah:hmmm
keske başka magazalardan alsaydın , para iadesimi verdiler yoksa yeni cihazmı gönderecekler

ricardo45

ricardo45

Üye
    Konu Sahibi
para iadesi aldım üstad.en azından paramı geri alabildim.ama bu olay yüzünden aceden soğudum.artık başka bir tel almam lazım fakat ne alacam bilmiyorum.çok kötü kararsız kaldım

Remil_53

Üye
para iadesi aldım üstad.en azından paramı geri alabildim.ama bu olay yüzünden aceden soğudum.artık başka bir tel almam lazım fakat ne alacam bilmiyorum.çok kötü kararsız kaldım

N8 neden almak istemiyosunki ? Ne güzel S^3 var 12 mp kamera xenon flaş ile mükemmel çekimler , HD video kayıt , Carlzeiss optic , ince tasarım , daha ne olsun tarayıcı yavaş diyorlardı yeni gelecek anna (pr 2.0) ile tarayıcı hızı 3 kat artacak , dikey qwerty klavye gelcek , yeni arayüz ve daha 50 yenilik gelcek . N8 al pişman olmassın :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt