meg1ddo
Üye
sanırım N8 kullanmaya devam edecen...niye n8 n9 eksigi ne hattq 12 mp uygulama coklugu ve hd kablu ve internettee video izleme gbi üstünlügü göze çarpıyo isteyen olursa verem istemeyen yoksa n8 kulanırım yani
sanırım N8 kullanmaya devam edecen...niye n8 n9 eksigi ne hattq 12 mp uygulama coklugu ve hd kablu ve internettee video izleme gbi üstünlügü göze çarpıyo isteyen olursa verem istemeyen yoksa n8 kulanırım yani
N9 ' da 8 kamera ama Af yani Carl Zeiss var ve uygulama N8 de hiçte bol değl bol keseden sallama internette video dona dona izlersin kazıklama milleti takoz N8 verip cillop N9 alarak .niye n8 n9 eksigi ne hattq 12 mp uygulama coklugu ve hd kablu ve internettee video izleme gbi üstünlügü göze çarpıyo isteyen olursa verem istemeyen yoksa n8 kulanırım yani
N9 ' da 8 kamera ama Af yani Carl Zeiss var ve uygulama N8 de hiçte bol değl bol keseden sallama internette video dona dona izlersin kazıklama milleti takoz N8 verip cillop N9 alarak .
adam zorla takas etmiyor ya işine gelen evet der üstelik takoz görmek istiyorsan elindekine bak

N9u alip ne yapacaksiniz bir hafta kullandim telefon sadece dis gorunusten ibaret. Su an 3boyutlu cif cekirdekli ddr2 ramli lg kullaniyorum bu alet telefon degil bilgisayardan daha guzel. tavsiye ederim
adam zorla takas etmiyor ya işine gelen evet der üstelik takoz görmek istiyorsan elindekine bak
N9 ' da 8 kamera ama Af yani Carl Zeiss var ve uygulama N8 de hiçte bol değl bol keseden sallama internette video dona dona izlersin kazıklama milleti takoz N8 verip cillop N9 alarak .

niye n8 n9 eksigi ne hattq 12 mp uygulama coklugu ve hd kablu ve internettee video izleme gbi üstünlügü göze çarpıyo isteyen olursa verem istemeyen yoksa n8 kulanırım yani
herşeyden önce eski nesil bir telefon ile yeni nesili para vermeden takas yapmak istiyorsun gerçekten cesaretine hayran kaldım ne diyim. kusura bakma ama o kanıpta aldığın 12 mp kamera her şey demek değildir N9 al 8 mp carl zeiss yetmiyormu git fotoğraf makinesi al eğer sadece kamera için telefon alan varsa ona da gülerim yani tamam zamanının en iyi telefonuydu N8 ama şimdi kalkıp ta bana şöyle böyle deme işlemcisi hızı rami belli telefonun kazıklamaya çalışma milleti ki kimsenin de böyle bir teklife sıcak baktığını düşünmüyorum. sadece hız için ve de görsellik için N9 yeter de artar bile. ha internet demişisnde git bir arama motoruna HTML5 yaz bakayım ha yazmadan önce bir tüyo vereyim heyecanlanma bu senin kullandığın telefonda yok ama istediğin N9 da var.kardeşim zaten evkurdan aldım kazıklandım üstüne bide sana paramı verem olmaz bak n8 daha iyi ama n9 tipi daha güzel eyer internete gireceksen kamerası önemliyse n8 süper uygalama daha cok oda var kardeşim(:
kardeşim zaten evkurdan aldım kazıklandım üstüne bide sana paramı verem olmaz bak n8 daha iyi ama n9 tipi daha güzel eyer internete gireceksen kamerası önemliyse n8 süper uygalama daha cok oda var kardeşim(:

pazarlığı kızıştırayım birazN9 unu vermek isteyen olursa N8+para teklif ediyorum ve ciddiyim...
----------Eklendi @ 18:20:43 ---------- Yazıldı @ 17:57:42 ----------
özel den mesaj atarsanız daha kolay iletişim kurarız...
Benim telefonum takoz olsa gören herkes tasarımına hasta kalmazdı . Dostum takozu donanım açısından dedim ama neyse . Zorla etmiyor demişsinde adam ısrar ediyor resmen . Yorumları okumadan yorum yapmayın .
Kullananlar bilir demissin de arkadasim ben zaten kullandim gayet bos bir telefon flash bile yok uygulama yok ve cok sıkıcı eger nokiadan baska telefon kullanirsan anlarsin arkadasim.bir kere arkadaşım forum kuıralı gereği öncelikle bir resim koy iletişim numarını koy az özen göster ya bu ne böyle baştan sağma konu aç sonra talip bekle olurmu öyle iş ya 2 dakikada açmış çıkmışsın konuyu herşeyi geçtim resim koy bari----------Eklendi @ 20:10:48 ---------- Yazıldı @ 20:10:08 ----------hadi yaa yok artık filan mı diyelim arkadaşım kullanan biliyor nasıl dış görünüşten ibaret anlamış değilim doğrusu----------Eklendi @ 20:12:32 ---------- Yazıldı @ 20:10:48 ----------hepimiz symbian severiz ama saçmalama asıl senin elindeki cihaz N9 un yanında takoz kalıyor git biraz araştırma yapta rezil olma en azından cihazını sevde körü körüne değil ama yada araştırma yapma aç telefonudan interneti biraz dolan eğer internet paketin filan varsa yoksa ben sana anlatıyım neler olduğunu biraz video izlemeye çalış bakalım neymiş takoz olan?----------Eklendi @ 20:14:23 ---------- Yazıldı @ 20:12:32 ----------haklısın ve de eksiksin N9 N8 ile kıyaslanamaz zaten burda yapılan saçmalık bu bazı kesimler tarafından yani neyin davasını yapıyorlar anlamadım yeni nesil bir telefon ile eski nesil olarak tabir edilen bir telefon 701 gibi cihazlara 1 GB oyun verilirken symbian^3 ün eskiye atıldığı bir zamanda söyledikleri şeye bak saçmalıyorlar başka hiç bir şey değil N9 u görmemiş kafadan konuşan çok kişi var. önerim en fazla 5 dakikalarını ayırıp o arama motoruna N9 yazmaları sen de yorma kendini değmez boşver
----------Eklendi @ 20:22:12 ---------- Yazıldı @ 20:14:23 ----------hadi ya sen akıllısın diğerleri değil öylemi yapma arkadaşım ya bir kere iki telefon arasında ki fiyat farkı öyle boşu boşuna mı sen git bir telefonuna tin tin oyununu yüklemeyi dene bakayım kasan bir telefon ile 1 GHZ işlemcisi olan telefondan bahsediyoruz yapma ALLAH aşkına ya
herşeyden önce eski nesil bir telefon ile yeni nesili para vermeden takas yapmak istiyorsun gerçekten cesaretine hayran kaldım ne diyim. kusura bakma ama o kanıpta aldığın 12 mp kamera her şey demek değildir N9 al 8 mp carl zeiss yetmiyormu git fotoğraf makinesi al eğer sadece kamera için telefon alan varsa ona da gülerim yani tamam zamanının en iyi telefonuydu N8 ama şimdi kalkıp ta bana şöyle böyle deme işlemcisi hızı rami belli telefonun kazıklamaya çalışma milleti ki kimsenin de böyle bir teklife sıcak baktığını düşünmüyorum. sadece hız için ve de görsellik için N9 yeter de artar bile. ha internet demişisnde git bir arama motoruna HTML5 yaz bakayım ha yazmadan önce bir tüyo vereyim heyecanlanma bu senin kullandığın telefonda yok ama istediğin N9 da var.----------Eklendi @ 20:38:06 ---------- Yazıldı @ 20:22:12 ----------internet diyor yaa hay ALLAHIM hay elinde ki cihaz ile N9 un internet hızını ne hakla hizmet karşılaştırırsın anlamış değilim gerçekten çok saçma geldi bu konu bana arkadaş üstüne para vemredikçe kimsenin almasını tavsiye etmem zira normal olan budur.----------Eklendi @ 20:38:24 ---------- Yazıldı @ 20:38:06 ----------internet diyor yaa hay ALLAHIM hay elinde ki cihaz ile N9 un internet hızını ne hakla hizmet karşılaştırırsın anlamış değilim gerçekten çok saçma geldi bu konu bana arkadaş üstüne para vemredikçe kimsenin almasını tavsiye etmem zira normal olan budur.----------Eklendi @ 20:40:06 ---------- Yazıldı @ 20:38:24 ----------
----------Eklendi @ 20:41:38 ---------- Yazıldı @ 20:40:06 ----------[/zaten en mantıklı teklif budur arkadaşım eminim seninle irtibata geçeceklerdir.