n8 n9 la takas yaparım vesselam(:

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zagros49

zagros49

Üye
    Konu Sahibi
n8 n9 la takas yaparım vesselam(:
3 aydır nokia n8 kulanıcısıyım harika bi tel ve sıkıldım artık n8 den isteyen olursa n9 verir n8 alır selam dua ile(:

cyber

cyber

Üye
meeGo bölümünde yada genel bölümünde paylaşsan bence daha iyi olur burdakiler zaten s^3 lü

aspereas

Üye
anlamadim? N9 u verip n8 mi alacaksin

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Bizde yedik :zzz: Ben c7min üstüne 300Tl verip aldım n9. Ama pişmanım :islik

Lenneth

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4313865' Alıntı:

Niye pisman oldugunuzu merak ettim ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4313865' Alıntı:
300 mü nerden ?

zagros49

zagros49

Üye
    Konu Sahibi
ciddiyim n9 u verin n8 alın temiz 3aylık faturası var tüm aksesuarları var

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4313908' Alıntı:

Boşver :ehe

----------Eklendi @ 15:28:13 ---------- Yazıldı @ 15:27:05 ----------

Ankara>sıhhiye>T.borsası mağazasından. 3aylık temiz kullanılmış. Kutusuyla beraber + garantisi === 300Tl
Niye memnun kalmadın

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Neden sattığını sormadım ama şuan n9dan yazıyorum. Problem yok. Güzel kullanışlı.

----------Eklendi @ 15:30:00 ---------- Yazıldı @ 15:28:57 ----------

Niye memnun kalmadın

Hacı memnun kalmadım. Kaba ve elime oturmadı. :D Benin görüşüm bu. Hatta şuan direk birisine verebilirim.

zagros49

zagros49

Üye
    Konu Sahibi
aslımda 2 ay olmadı ama ben 3 ay dedim faturasında yazar zaten varsa takas yapan başım gözüm üstüne selametle kardeşlerim:!

FlaxLy

FlaxLy

Üye
aslımda 2 ay olmadı ama ben 3 ay dedim faturasında yazar zaten varsa takas yapan başım gözüm üstüne selametle kardeşlerim:!

eyvallah usta ama takas yapmam. Üstüne biraz money koyman gerek. Telefon 3 aylık. Hatta 26 aralık kvk garantisi.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4313922' Alıntı:
Neden sattığını sormadım ama şuan n9dan yazıyorum. Problem yok. Güzel kullanışlı.

----------Eklendi @ 15:30:00 ---------- Yazıldı @ 15:28:57 ----------

Hacı memnun kalmadım. Kaba ve elime oturmadı. :D Benin görüşüm bu. Hatta şuan direk birisine verebilirim.
Ben sana C7 + 150 lira verem N9 için :D :D :D

zagros49

zagros49

Üye
    Konu Sahibi
ƒℓα[χ]ℓу;4313947' Alıntı:

eyvallah usta ama takas yapmam. Üstüne biraz money koyman gerek. Telefon 3 aylık. Hatta 26 aralık kvk garantisi.
kardeşim zaten evkurdan aldım kazıklandım üstüne bide sana paramı verem olmaz bak n8 daha iyi ama n9 tipi daha güzel eyer internete gireceksen kamerası önemliyse n8 süper uygalama daha cok oda var kardeşim(:

FlaxLy

FlaxLy

Üye
kardeşim zaten evkurdan aldım kazıklandım üstüne bide sana paramı verem olmaz bak n8 daha iyi ama n9 tipi daha güzel eyer internete gireceksen kamerası önemliyse n8 süper uygalama daha cok oda var kardeşim(:

Kazıklanman beni ilgilendirmez. Senin hatan. Para vermiyeceksen Görüşürüz.:D

krocix

Üye
vay be millet N8'i N9'u beğenmiyor biz hâlâ c6-01'e belle bekliyoruz :(

zagros49

zagros49

Üye
    Konu Sahibi
ƒℓα[χ]ℓу;4313989' Alıntı:

Kazıklanman beni ilgilendirmez. Senin hatan. Para vermiyeceksen Görüşürüz.:D

bana güvenmiyor olabilirsin haklısın kardeşim ama inanki ciddiyim sıfır daha elimde zaten alacaksan verim almıcaksan canın sagolsun kardeşim şansımı deniyim dedim sadece vesselamu aleykê(:

hotlock

hotlock

Üye
Beyker n8 le n9 u karsilastrmk sacma olur. Iki cihazn da alanlari farkli. Symbian dan meego ya gecen biri o cihazi kullnrken zorlanir. Meego symbian a bnzemez daha dogrusu hic bi isletim sistemine benzemez. Ben n900 kullandgmdn biliyorm bi uygulama yukleren bile saatlerce ugrastigimi bilirim kullanmasi oyle bast bisy deil. Linux deneyimi olmayan biri hic bulasmasin derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt