(n8) minihdmi to vga ile projeksiyona görüntü ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erbaaliyilmaz60

erbaaliyilmaz60

Üye
    Konu Sahibi
(n8) minihdmi to vga ile projeksiyona görüntü ???
(n8) minihdmi to vga kablosu ile projeksiyona görüntü aktarabilen var mı? Var mı deneyipte başarabilen? Ben denedim olmadı. Ama belki bi yolunu bilen vardır. Nokia big screen denendi.
Cevaplarınıza geç bakıcam kusura bakmayın...

----------Eklendi @ 04:51:37 ---------- Yazıldı @ 04:48:31 ----------

(n8) minihdmi to vga kablosu ile projeksiyona görüntü aktarabilen var mı? Var mı deneyipte başarabilen? Ben denedim olmadı. Ama belki bi yolunu bilen vardır. Nokia big screen denendi.
Cevaplarınıza geç bakıcam kusura bakmayın...

tabi cevaplarsanız sevinirim...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
orjinal metin:

Nokia Big Screen application is a new [COLOR=#0000FF !important]kind
of [COLOR=#0000FF !important]media player[/COLOR] that you can install on Nokia devices with HDMI cable connection support. WithNokia Big Screen application it is possible to share your favorite mobile content on any high-definition television screen. You can control Nokia Big Screen application directly from the device via navigation keys or using Nokia Big Screen supported Bluetooth remote controls.

With Nokia Big Screen application you can:
*. Show your [COLOR=#0000FF !important]photos[/COLOR] and videos in high definition on your TV screen
*. Listen to music from your phone onyour home audio system
*. View song lyrics in karaoke style and watch videos with subtitles
*. Play music on the background while you browse your photos
*. Enjoy a photo slideshow with music of your choice
You can control Nokia Big Screen application directly from the application via navigation or using Nokia Big Screen supported Bluetooth remote controls.

google translate

Nokia Büyük Ekran uygulaması, yeni bir tür medya oynatıcı HDMI kablo bağlantısıdesteği ile Nokia cihazları yükleyebilirsiniz. WithNokia Büyük Ekran uygulaması,herhangi bir yüksek çözünürlüklü televizyon ekranında favori mobil içerik paylaşmakmümkün. Nokia Büyük Ekran uygulaması navigasyon tuşları üzerinden ya da NokiaBüyük Ekran desteklenen Bluetooth uzaktan kumandalar kullanarak doğrudancihazdan kontrol edebilirsiniz.

Nokia Big Screen uygulaması ile şunları yapabilirsiniz:
*. TV ekranı yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve videoları göster
*. Telefonunuzu onyour ev ses sistemi, müzik dinleyin
*. Karaoke tarzı şarkı sözleri ve altyazılı videolarının izlenebilmesi
*. Fotoğraflarınızı göz arka planda müzik çalma
*. Seçtiğiniz müzik ile fotoğraf slayt gösterisi keyfini çıkarın
Nokia Büyük Ekran uygulaması doğrudan navigasyon tuşu kullanarak Nokia Büyük Ekran desteklenen Bluetooth uzaktan kumandalar ile uygulama kontrol edebilirsiniz.

[/COLOR]

SilentOne

SilentOne

Üye
bişi anladysam

erbaaliyilmaz60

erbaaliyilmaz60

Üye
    Konu Sahibi
kurtuluş40 hocam nokia big screen(nokia büyük ekran) uygulamasını denediğimi yazdım zaten. O uygulama ile sonuç alamadım. Ben öğretmenim. ve n8 imi okuldaki projeksiyon cihazı ile kullanmak istiyorum. Ama projeksiyonda hdmi bağlantı yok. Bu yüzden vga bağlantı yapmam gerekiyor. Bunun için miniHdmi yi vga ya dönüştüren bir kablo aldım fakat uygulamayala denememe rağmen çalışmadı. Sizce ne yapmalıyım.

Cevabınız için teşekkürler yine de...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt