N8 mi Wave 1& Wave 2 Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umtt06

Üye
    Konu Sahibi
N8 mi Wave 1& Wave 2 Mi ?
Arkadaşlar telefon alacam da Nokia N8 mi yoksa samsung wave serisinden wave 1 ve2 arasında kaldım bana n8 daha iyi gibi geliyor ama sizce nasıl ?Nokia N8 Kaliteli Bir Telefon MU?

kemal_0032

Üye
yok arkadaşım sakın n8 alma pişman olursun parana yazık olur bir kere tek kasa bu büyük bir eksiklik ve n8 de takılma sürekli oluyor mesela bendeki n8 biri aradığı zaman takılıyor bataryası çıkmadığı için karşıdaki aramayı kestiği halde çalmaya devam etmişti ve şarjı bitinceye kadar çalmıştı telefon bir keresinde öyle olmuştu
tavsiyem wave 1 yada 2 al memnun kalırsın

Türe

Türe

Üye
Wave 1 le wave 2 nin farki ekran boyutlari ekran ozellikleri baska bir farklari yik lakin wave2 deki sclcd super amoledden daha iyi bununla ilgili actigim bir konu vardi incelersen ne demek istedigimi daha iyi anlayabilirsin :oke:

MezraL123

MezraL123

Üye
Wave 1 üretimden kalktı. Wave 2 ve N8 arasındada wave 2 önde. İşlemci olarakta ekran olarakta ram olarakta wave üstün.

zenci2323

Üye
n8 pismanliktir blackberry al

Türe

Türe

Üye
Wave 1 uretimden kalkmasina ragmen temiz ikinci eller piyasada mevcut

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
wawe 2 de 12mp kamera yok usb girişi yok hdmi yok 16 gb hafıza yok sadece işlemcisi iyi ekrandada fazla fark yok ustelik annaya gectikten sonra yavaslama diye bişey yok var diyen adi yalancıdır

CorbyW

CorbyW

Üye
Ee. 12 mpx kamerayı arkadaş ne yapacak. ?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
sadece onumu görüyon hdmi girişi işine yaramıycakmı 16 gb hafıza işine yaramıcakmı ısb otg işine yaramıcakmı 12mp kamera boş bişeymi şuan daha iyisi üretilmedi en iyi tel kamerası wawe 2nin en iyi olduğu alan nedir boş konuşma

CorbyW

CorbyW

Üye
Evet sanki arkadaşın bulunduğu semtte 16/8 gb hafıza kartı yok. -,- . Ve evet hergün telefonu tvye bağlayıp kullanacak ya. Bu arada kendine Arc HD alda kameraya bak. Sonra gelip burda boş konuşma. Sanki tek 12 mpx kamera n8de var.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
yok arkadaşım sakın n8 alma pişman olursun parana yazık olur bir kere tek kasa bu büyük bir eksiklik ve n8 de takılma sürekli oluyor mesela bendeki n8 biri aradığı zaman takılıyor bataryası çıkmadığı için karşıdaki aramayı kestiği halde çalmaya devam etmişti ve şarjı bitinceye kadar çalmıştı telefon bir keresinde öyle olmuştu
tavsiyem wave 1 yada 2 al memnun kalırsın

Size tavsiyem bundan sonra akıllı telefon kullanmayın mümkünse.

N8'in bataryasının çıkmaması, telefon donunca veya başka bir nedenden ötürü telefonun işlemleri gerçekleştiremediği zamanlarda tek çözüm olarak şarjının bitmesini beklemek gibi tek bir seçeneğimizin olması gibi bir mühendislik hatası olamaz herhalde.

Öyle durumlarda Power düğmesine 8 sn. basılı tutmanız halinde telefondan bataryayı çıkarmış gibi algılar ve 3 defa titreyerek telefon kapanır.

Sizin dediğiniz gibi şarjının bitmesini bekleyecek olsaydık, o telefon akıllı telefon grubuna girmezdi zaten.

CorbyW

CorbyW

Üye
Size tavsiyem bundan sonra akıllı telefon kullanmayın mümkünse.

N8'in bataryasının çıkmaması, telefon donunca veya başka bir nedenden ötürü telefonun işlemleri gerçekleştiremediği zamanlarda tek çözüm olarak şarjının bitmesini beklemek gibi tek bir seçeneğimizin olması gibi bir mühendislik hatası olamaz herhalde.

Öyle durumlarda Power düğmesine 8 sn. basılı tutmanız halinde telefondan bataryayı çıkarmış gibi algılar ve 3 defa titreyerek telefon kapanır.

Sizin dediğiniz gibi şarjının bitmesini bekleyecek olsaydık, o telefon akıllı telefon grubuna girmezdi zaten.

Arkadaş telefonun sürekli takılma yaptığını söylemek istemişti ama...

CorbyW

CorbyW

Üye
Değil tabii ki ama bunu ilk kullanışa verelim. Olmaz mı? Sonuç olarak telefonu kötülemek te doğru değil ama Wave işlemci gibi özellikler bakımından daha zengin.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Değil tabii ki ama bunu ilk kullanışa verelim. Olmaz mı? Sonuç olarak telefonu kötülemek te doğru değil ama Wave işlemci gibi özellikler bakımından daha zengin.

Dikkat ettiyseniz mesajlarımda Wave diye bir kelime geçmedi. Ben N8 veya Wave daha iyi bir telefon demiyorum.

Sadece kullanılan telefonun bilinmesi gereken özelliklerin birinden bahsediyorum.

CorbyW

CorbyW

Üye
Ben onu ayrı yazdım. :)

Türe

Türe

Üye
wawe 2 de 12mp kamera yok usb girişi yok hdmi yok 16 gb hafıza yok sadece işlemcisi iyi ekrandada fazla fark yok ustelik annaya gectikten sonra yavaslama diye bişey yok var diyen adi yalancıdır

pardon usb girişi yok derken neyi kastettiniz acaba pek çözemedim açıkçası ?? :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt