N8 mi? C6-01 mi?

N8 mi? C6-01 mi?

• N8

Kullanılan: 59 53.6%
  • C6-01

Kullanılan: 51 46.4%

• Kullanılan toplam oy
    110
  • Anket kapatılmış .
Ben son toparlamayı yapayım size konu bence gereksiz uzamış

Nokia N8 ve C6-01 aynı işlemci ve ram sınıfındaki symbian ^3 ailesinin 2 harika telefonu...
Her ikisininde birçok ortak özelliği bulunmakta... Her ikiside amoled ekrana sahip ama C6-01'in ekranı 1 adım önde bu konuda...
Nokia N8 12 megapiksel kamerası, HDMI çıkışı ve 3.5 inç ekranıyla C6-01'den daha iyi bir telefon...
Nokia C6-01 ise 8 megapiksel HD kameraya sahip ve video çekimleri gayet başarılı...
Yalnız fotograf çekiminde makro çekim desteklemediği için biraz sıkıntı oluşturabiliyor onun dışında fotograf çekimleride başarılı diyebiliriz...

Eğer daha büyük bir ekran ve daha kaliteli bir kamera istiyorsanız N8 derim...
Yok bana biraz daha küçük olsun kamerasıda iyi olsun ve diğer özellikleri ile geride kalmasın diyorsanız C6-01 derim...
Tekrarlıyorum her iki telefonda aynı işlemci ve ram'e sahip telefonlar...

Son olarak C6-01 ve C7 aynı kameraya sahip telefonlardır... Lütfen bilgi sahibi olmadan paylaşım yapmayalım arkadaşlar...
Kendinize iyi bakın

yeauw

Üye
ona bkcak olursan c6 01 de 540 lira yani 10 lira az vernce pek bişey deişmiyor 990 gittikten sonra veya 500 verdikten sonra 40 etkilemez herlde :P DD

man20

Üye
aaaa öğrenciysen farkediyor

yeauw

Üye
konuya gelince n8 üstün tabii bu arada Navy blue arkadaşım c7 nin kamerası carl zeils deilmi ya
O.o

valent

Üye
Birde 1100 vermek baya ucuzladı kereta

----------Eklendi @ 23:40:31 ---------- Yazıldı @ 23:39:50 ----------

konuya gelince n8 üstün tabii bu arada Navy blue arkadaşım c7 nin kamerası carl zeils deilmi ya
O.o
Malesef değil

yeauw

Üye
hmm bnde c7 nin kamerası bnm makinanın kamerasından üstün dye üzülüyodum XDD

----------Eklendi @ 23:41:49 ---------- Yazıldı @ 23:41:17 ----------

aaaa öğrenciysen farkediyor
para cebindenmi yoksa babanın cebindenmi çıkıyor ona göre deişeblr :PP

man20

Üye
500 ben verdim 550 babam verdi

Dediğim gibi nokia C6-01 ve C7 aynı kameraya sahip telefonlar hiçbir farkı yok...
Biri fark var diyorsa inanmayın aynılar çünkü herşeyiyle

yeauw

Üye
Dediğim gibi nokia C6-01 ve C7 aynı kameraya sahip telefonlar hiçbir farkı yok...
Biri fark var diyorsa inanmayın aynılar çünkü herşeyiyle
bilgi için sağol kardeş ben şmdye kadar üstün diye bilyodum

kıyaslanabilecek nitelikte telefonları kıyaslayalım

Burun farkı diye bişey var bileniniz varmı.
Bariz üstünlük gören varmı acaba.
Bu arada konu sahibini tebrik ederim.

valent

Üye
Bariz üstünlük 16 gb dahili hafıza 12 mp carz zeiss lens camera 3.5 inç ekran daha uzun ömürlü batarya hdmı port ve usb otg bunlar bariz üstünlük ve N8 in tercih olma nedeni.