N8 mağdurları buraya yazsın sıkıntılar burda cvb bulsun artılarıyla eksileriyle n8 tartışalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ENDÜLÜS

Üye
    Konu Sahibi
N8 mağdurları buraya yazsın sıkıntılar burda cvb bulsun artılarıyla eksileriyle n8 tartışalım
n8 alanlar herkes gördüğü sorunları ve çözümlerini buraya belirtsin:bann: pişmAN olanlarda :vur

--------------- Ekleme ---------------

Benim soorunum tarayıcı çözüm opera wep tarayıcı

Starsley

Hi n8 e güncelleme çıktı yoğunluk nedeniyle sadece c7 verdiler yakında n8 ede verirler tarayıcı sürümü deişiyo güncellemede

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
N8'de bi sorun bulamadım cahil adam madur adamdır aha daha yeni adamlar bas bas bağrıyordu nokia n8 sıfırını bulamadm dye suan kvk ve genpanın elinde hic kalmamis anadolu yakasinda yok sorunlu telefon bu kadar satmaz kvk yetkilileri diyor biz hic bir modeli bu kadar cok satmadık diye daha ne diyim sana adamlar daha 2008'de aldikları iphoneleri bitiremedi ama 3 aylık n8 stokları kurudu siz bi an önce kendinize gelin ve zırvalamayı kesin bu telefonda ne eksik var nede sorun.

• Beğen
Tepkiler: ebsibe

cokonat_arda

Üye
Bende hiçbir sorun bulamadım

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim n8 de radyo da istasyon değiştirirken 24-25.istasyonlara gelince kilitlenme(donma)oluyor.bu sorun cihaza reset atmadanda düzelmiyor.cihaza 2 kere flash attım,hard format da attım sorun hala aynı.eğer gelecek yazılımlada düzelmez aynı sorun devam ederse servise vermeyi düşünüyorum.

Starsley

güncellemeyle gecer cunku bu guncelleme cogunlukla sorunları gıdersın dıye cıkarıldı ve wep tarayıcı bı ust surum gelıyo

clarsa

clarsa

Üye
symbyan^3 destek bölümü bunun içindi sanırım ?

blackbird48

blackbird48

Üye
n8 alanlar herkes gördüğü sorunları ve çözümlerini buraya belirtsin:bann: pişmAN olanlarda :vur

Benim soorunum tarayıcı çözüm opera wep tarayıcı
bence bu konu kitlenmeli n8 in herhangi bir sorunu yoktur ufak tefek aksiliklerse her zihazfa olur ve bu konuların gereksiz yere abartılması ve bu tarzda konular açarak tartışma ortamı yaratmak gereksizdir çünkü destek bölüm zaten var ve gereken bilgiler burda bulunuyor bu tarzda konular açmak bazıları tarafından n8i karalama kampanyasına dönüşebilir bi an önce konu kitlenmeli

Yedek

Yedek

Üye
bence bu konu kitlenmeli n8 in herhangi bir sorunu yoktur ufak tefek aksiliklerse her zihazfa olur ve bu konuların gereksiz yere abartılması ve bu tarzda konular açarak tartışma ortamı yaratmak gereksizdir çünkü destek bölüm zaten var ve gereken bilgiler burda bulunuyor bu tarzda konular açmak bazıları tarafından n8i karalama kampanyasına dönüşebilir bi an önce konu kitlenmeli
+1:locked:

anisti

anisti

Üye
ben 5800 memnunum

basaran51

Üye
kendi usb bellikim var 8gb toshiba bunu telefona takıcam kablosuda var fakat desteklemiyor diyor nasıl cozerim bu sorunu

kapue

Üye
Sayın bilgisiz arkadaşlarım. Nokia N8 deki problemi "Nklas Savander" yani nokia nın finlandia daki baş sorumlusu bile kabul etti siz hala kabul edemediniz. inanmıyorum size , cahilmisiniz araştırmayımı bilmiyomusunuz anlamadım. sanki n8 in avukatı gibi o telefonu savunuyorsunuz. aldıktan 10 gün sonra bozuldu verdim servise bir ay sonra geldi 1 gün sonra yine aynı problemi verdi tekrar verdim ve bir ay oldu ama telefondan haber yok .. arıyorum nokia yı servisi yok telden haber yok yapıldıgı zaman bilgi verecez falan diyolar...... neyseee.............. avrupada yaşayan 30 a yakın kulanıcıyla konuştum 26 tanesi aynı problemleri yaşamış ve oranın kanunları geregi paralarını iade almışlar yada yeni telefon .... insanlar birbirinin sorunlarını dinliyor ve yardımcı olmaya calışıyor sorun yaşamayan yokmu tabiki var ama azınlık...... ve o azınlık bile madur olan insanlara yardımcı oluyor fikir alışverişinde bulunuyorlarr... Sizde maaşallah nokianın avukatlıgını yaparak diger sorun yaşayan insanlara parazitlik yapıyosunuz .... KONUŞMAYI BİLİYORSAN KONUŞ FEYZ ALSINLAR ,,, KONUŞMAYI BİLMİYORSAN SUUS ADAM SANSINLAR.......................

Sayın bilgisiz arkadaşlarım. Nokia N8 deki problemi "Nklas Savander" yani nokia nın finlandia daki baş sorumlusu bile kabul etti siz hala kabul edemediniz. inanmıyorum size , cahilmisiniz araştırmayımı bilmiyomusunuz anlamadım. sanki n8 in avukatı gibi o telefonu savunuyorsunuz. aldıktan 10 gün sonra bozuldu verdim servise bir ay sonra geldi 1 gün sonra yine aynı problemi verdi tekrar verdim ve bir ay oldu ama telefondan haber yok .. arıyorum nokia yı servisi yok telden haber yok yapıldıgı zaman bilgi verecez falan diyolar...... neyseee.............. avrupada yaşayan 30 a yakın kulanıcıyla konuştum 26 tanesi aynı problemleri yaşamış ve oranın kanunları geregi paralarını iade almışlar yada yeni telefon .... insanlar birbirinin sorunlarını dinliyor ve yardımcı olmaya calışıyor sorun yaşamayan yokmu tabiki var ama azınlık...... ve o azınlık bile madur olan insanlara yardımcı oluyor fikir alışverişinde bulunuyorlarr... Sizde maaşallah nokianın avukatlıgını yaparak diger sorun yaşayan insanlara parazitlik yapıyosunuz .... KONUŞMAYI BİLİYORSAN KONUŞ FEYZ ALSINLAR , KONUŞMAYI BİLMİYORSAN SUUS ADAM SANSINLAR.......................

mavrick

mavrick

Üye
n8 süper teldir,arıza yapması imkansız:ehe

Starsley

Telefonu nerden aldın kaça aldın onu söyle ondan sonra isyan et

noname2040

Üye
Benim sorunum konuşurken yanağımın ekrana değip görüşmeyi sonlandırmasıydı,
onuda pocketsensor diye bir program yükleyerek çözdüm.
şimdilik sorun yok.

a_gordebil

Üye
Arkadarşalar maalesef bu Pr1.1 güncellemesini indiremiyorum, bilgisi olan paylaşsın veya bildiklerini aktarsın. N8 de bir sıkıntı göremedim, 3 aydır kullanıyorum ama bir sıkıntısı yok.

Starsley

Daha yayınlanmadı pr1.1 n8 için yoğunluk nedeniyle ama en yakın zamanda çıkacak.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
kendi usb bellikim var 8gb toshiba bunu telefona takıcam kablosuda var fakat desteklemiyor diyor nasıl cozerim bu sorunu
bende 8gb sandisk 4gb kingston var destekliyor sorun flaş bellekte zannedersem

Sayın bilgisiz arkadaşlarım. Nokia N8 deki problemi "Nklas Savander" yani nokia nın finlandia daki baş sorumlusu bile kabul etti siz hala kabul edemediniz. inanmıyorum size , cahilmisiniz araştırmayımı bilmiyomusunuz anlamadım. sanki n8 in avukatı gibi o telefonu savunuyorsunuz. aldıktan 10 gün sonra bozuldu verdim servise bir ay sonra geldi 1 gün sonra yine aynı problemi verdi tekrar verdim ve bir ay oldu ama telefondan haber yok .. arıyorum nokia yı servisi yok telden haber yok yapıldıgı zaman bilgi verecez falan diyolar...... neyseee.............. avrupada yaşayan 30 a yakın kulanıcıyla konuştum 26 tanesi aynı problemleri yaşamış ve oranın kanunları geregi paralarını iade almışlar yada yeni telefon .... insanlar birbirinin sorunlarını dinliyor ve yardımcı olmaya calışıyor sorun yaşamayan yokmu tabiki var ama azınlık...... ve o azınlık bile madur olan insanlara yardımcı oluyor fikir alışverişinde bulunuyorlarr... Sizde maaşallah nokianın avukatlıgını yaparak diger sorun yaşayan insanlara parazitlik yapıyosunuz
sana gelince ben n8 kullanmış ve kullanmamış birinin yorumunu anında ayırt edebilirim sen hayatında hiç n8 görmemişsin bile kim n8inden memnun kim değil bunu öğrenmek istiyorsan imzamdaki gerçek n8 kullanıcılarının katıldığı anketten bak hee oradakileri senin gibi fakelerle karıştırma gerçek n8 kullanıcılarının anketi

yakuti

yakuti

Üye
Bende 4 aya yakındır kullanıyorum maaşallah bir problem yaşamadım.

kg001

Üye
kardeş tuş güvenlik kilidinin kodunu yazabilir misin rica etsek . . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt