Sayın bilgisiz arkadaşlarım. Nokia N8 deki problemi "Nklas Savander" yani nokia nın finlandia daki baş sorumlusu bile kabul etti siz hala kabul edemediniz. inanmıyorum size , cahilmisiniz araştırmayımı bilmiyomusunuz anlamadım. sanki n8 in avukatı gibi o telefonu savunuyorsunuz. aldıktan 10 gün sonra bozuldu verdim servise bir ay sonra geldi 1 gün sonra yine aynı problemi verdi tekrar verdim ve bir ay oldu ama telefondan haber yok .. arıyorum nokia yı servisi yok telden haber yok yapıldıgı zaman bilgi verecez falan diyolar...... neyseee.............. avrupada yaşayan 30 a yakın kulanıcıyla konuştum 26 tanesi aynı problemleri yaşamış ve oranın kanunları geregi paralarını iade almışlar yada yeni telefon .... insanlar birbirinin sorunlarını dinliyor ve yardımcı olmaya calışıyor sorun yaşamayan yokmu tabiki var ama azınlık...... ve o azınlık bile madur olan insanlara yardımcı oluyor fikir alışverişinde bulunuyorlarr... Sizde maaşallah nokianın avukatlıgını yaparak diger sorun yaşayan insanlara parazitlik yapıyosunuz .... KONUŞMAYI BİLİYORSAN KONUŞ FEYZ ALSINLAR ,,, KONUŞMAYI BİLMİYORSAN SUUS ADAM SANSINLAR.......................
--------------- Ekleme ---------------
Sayın bilgisiz arkadaşlarım. Nokia N8 deki problemi "Nklas Savander" yani nokia nın finlandia daki baş sorumlusu bile kabul etti siz hala kabul edemediniz. inanmıyorum size , cahilmisiniz araştırmayımı bilmiyomusunuz anlamadım. sanki n8 in avukatı gibi o telefonu savunuyorsunuz. aldıktan 10 gün sonra bozuldu verdim servise bir ay sonra geldi 1 gün sonra yine aynı problemi verdi tekrar verdim ve bir ay oldu ama telefondan haber yok .. arıyorum nokia yı servisi yok telden haber yok yapıldıgı zaman bilgi verecez falan diyolar...... neyseee.............. avrupada yaşayan 30 a yakın kulanıcıyla konuştum 26 tanesi aynı problemleri yaşamış ve oranın kanunları geregi paralarını iade almışlar yada yeni telefon .... insanlar birbirinin sorunlarını dinliyor ve yardımcı olmaya calışıyor sorun yaşamayan yokmu tabiki var ama azınlık...... ve o azınlık bile madur olan insanlara yardımcı oluyor fikir alışverişinde bulunuyorlarr... Sizde maaşallah nokianın avukatlıgını yaparak diger sorun yaşayan insanlara parazitlik yapıyosunuz .... KONUŞMAYI BİLİYORSAN KONUŞ FEYZ ALSINLAR , KONUŞMAYI BİLMİYORSAN SUUS ADAM SANSINLAR.......................